zkusim po ní koukout a udělat foto jak aktualně vypadáARV6 píše:Nene, po 5 letech to ma porad moje znacky Uz by ji nekdo mohl zrusit, chudinku...
Pokec III.
-
Re: Pokec III.
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
-
- Moderátor
Jak chces, ale to auto je mi uz fuk...
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
Alfa Romeo 164 Super 3.0 24V - Zombie
BMW M3d2 Touring
-
Mám dotaz:neděláte někdo v Elitu K.Vary?Potřeboval bych něco koupit na slevu co je v akci do 4.11.Děkuji za pomoc
-
JOE_Cik by to mohl umet, napis mu.
www.ar166.galerie.cz..........................................................................................................................................Mattig SSF (Sokolov-Svatava-Felgen)
-
Díky za tip-napsal jsem
-
a ten dospelej motor. http://suchen.mobile.de/auto-inserat/al ... LSO_EXPORT" onclick="window.open(this.href);return false;
www.ar166.galerie.cz..........................................................................................................................................Mattig SSF (Sokolov-Svatava-Felgen)
-
Kuci Varsky, neznate toto nekdo? Kamarad z PHY se o to zajima a ja neznam.
http://auto.bazos.cz/inzerat/20955581/Prodam-Cabrio.php" onclick="window.open(this.href);return false;
http://auto.bazos.cz/inzerat/20955581/Prodam-Cabrio.php" onclick="window.open(this.href);return false;
Nejezdím rychleji než létá můj anděl strážný.
Vše zustalo, jen se doma zabydlelo něco rodinného pro kočárek a konečně něco RS a M
Vše zustalo, jen se doma zabydlelo něco rodinného pro kočárek a konečně něco RS a M
-
-
Podle mě je to z Ostrova, i ta třetí fotka je focená u garáží v ostrovském parku...
BMW 530xd E60
BMW M3 e46 kabrio
BMW M3 e46 kabrio
-
- Moderátor
Radek kdysi resil neco na 2.0 Cabriu nekde od Ostrova, ale jestli je to primo ono netusim...
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
BMW M3d2 Touring
-
zdravim panove. nema nahodou nekdo z vas referenci na autobazar Autowelt s.r.o. ve Varech?
jake vozy prodavaji, eventuelne jestli to nemate nekdo pres cestu neb se mi tam zamlouva tenhle kousek:
http://www.tipmobile.cz/osobni/mercedes ... 23839.html" onclick="window.open(this.href);return false;
rad bych doporuceni/posudek cloveka, ktery autum rozumi, zda-li koupit nebo ne. samozrejme za uplatu.
jake vozy prodavaji, eventuelne jestli to nemate nekdo pres cestu neb se mi tam zamlouva tenhle kousek:
http://www.tipmobile.cz/osobni/mercedes ... 23839.html" onclick="window.open(this.href);return false;
rad bych doporuceni/posudek cloveka, ktery autum rozumi, zda-li koupit nebo ne. samozrejme za uplatu.
Live4Ride Syndicate
-
takze autobazar uz je zruseny, zda se seriozni firma vzhledem k tomu, ze nabidka je na netu neustale : )
za info diky bigwormovi.
za info diky bigwormovi.
Live4Ride Syndicate
-
Podělení se o zkušenost:
Zkoušel už z Vás někdo novou WAPku v Ostrově? Jsem velmi mile překvapen komplexností, dokonce tam je přes den i pán, který vše vysvětlí, oproti jiným WAPkám vyzdvihuji možnost vlastní aplikace vosku přímo z pistole, čistič na kola, mouchy a vše co jde blbě dolů zdarma ve formě opět tlakového nanašeče a oplach osmózou...
Takže kdyby někdo hledal wapku se slušným tlakem a komplexní, tak Ostrov doporučuju
Zkoušel už z Vás někdo novou WAPku v Ostrově? Jsem velmi mile překvapen komplexností, dokonce tam je přes den i pán, který vše vysvětlí, oproti jiným WAPkám vyzdvihuji možnost vlastní aplikace vosku přímo z pistole, čistič na kola, mouchy a vše co jde blbě dolů zdarma ve formě opět tlakového nanašeče a oplach osmózou...
Takže kdyby někdo hledal wapku se slušným tlakem a komplexní, tak Ostrov doporučuju
Nejlevnější autopojištění, napište si o cenu!
ČSOB, AXA, ČPP, Kooperativa, Wustenrot, Slavia, Allianz, atd...
ČSOB, AXA, ČPP, Kooperativa, Wustenrot, Slavia, Allianz, atd...
-
- Moderátor
Ahoj, nemáte někdo kontakt na někoho kdo by mi dovezl do kv soustruh? Má cca tunu a vejde se na paletu.
Diky
Diky