Tak jsem tady s další astřicí a jak jinak než F.
Původně to byla 1.4i 5-ti kvalt a pěkně vykvetlá, no klasika prostě
Tentokrát se budu pokoušet o pohon 4x4, bude ho pohánět motor C20LET, který bych chtěl pořádně nadopovat,...
první fotky z dovozu domů,...
Přílohy
Naposledy upravil(a) miras3000 dne 08 dub 2013 02:39, celkem upraveno 1 x.
na první fotce je pěkně vidět jak se zajišťují šrouby co drží táhla řízení .Naco tam dávat originál zajištění ,když máme silikon
motor si určitě už užil svoje, tak ho tam už nebudu mučit,... ven s ním
včera byl konečně přesouvací den modrá z garáže ven, a tahle místo ní
bez přední nápravy se špatně vyjíždí a tak museli přijít posily. ve třech lidech jezdila po dvoře po zadních, až nakonec skončila v garáži
teď ji čeká teprv pořádná očista ,dokud z ní nezbude jen holý skelet ,...
kluk byl v pohodě, došli mu peníze a projekt nedokončil, tak jsem mu řekl co jí všechno čeká ,no a nebyl 2x veselej ,celý jsem to zabil tím,když jsem mu nabídl ,že mu pošlu fotky,jak z toho udělám psí boudu a naženu do ní psa, aby mu zrušili papíry, s tím že auto je odstavený na soukromým pozemku a dál se bude využívat jako psí bouda hi hi
tyve to byl nějaký umělec co to stavěl ne? To víčko, stropnice....
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
Liberale ,po kom,že se to vůbec opičim ? volant je nějaký raid, je odrbanej jak ... dám na něj nějaký pěkný tuningový potah
ernst vyšla i z cestou cca400km dohromady na 7000kč .kola,nárazníky a motor to všechno zaplatily měl jsem i nabídku sice na libovou HOLOU kastli ,ale 4000 + 4000 cesta ... nemělo to snad ani ty gumový záslepky na podlaze
ernst přední nárazník vypadal jako laminátový GSI, nevím,asi nějaký noname a na zadním origo nárazníku byla lamino nástavba, asi jako na odkazu od Tebe ...
Držím palce od čeho se budeš přesně odměřovat aby ti seděly zadní ramena tam kde maj ?
89´Corsa A Sport (motor nebudu psát )
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
00´Astra G Caravan Y20DTH Elegance
Ex:Škoda Rapid 90hp,Opel Tigra 115hp,Opel Tigra 186hp,vw golf ,Opel Corsa A,Opel Corsa B 17?hp+,Felicia Pick-up
k zabudování zadní nápravy jsem se inspiroval tady : http://www.youtube.com/watch?v=XylzffI2_zQ" onclick="window.open(this.href);return false;
kufr už stačí jenom dovybrousit ,ještě dočistit nějaký ten bordel od Lordíka z calibry a může se to všechno pěkně spasovat
89´Corsa A Sport (motor nebudu psát )
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
00´Astra G Caravan Y20DTH Elegance
Ex:Škoda Rapid 90hp,Opel Tigra 115hp,Opel Tigra 186hp,vw golf ,Opel Corsa A,Opel Corsa B 17?hp+,Felicia Pick-up
taky sem dělal z fwd - awd a zadní náprava je pohoda...držáky kardanu pohoda...ale usadit nějak kloudně motor aby mi nemlátil o nápravnici nebo stěnu nebo nebyla rozvodovka nízko to bylo peklo...bylo to teda mitsubishi ale hrozné nervy...na už bych to nedělal ...držím palce...
díky za podporu
dneska se připravovala podlaha z calibry,nedalo mi to a cvičně jsem ji zkusil dát do astry, ale zjistil jsem ,že bude chtít ještě o chlup ořezat,...
plus mínus autobus je náprava z calibry o 3cm širší než astrácká,takže kdo nechce zbytečně utrácet za rozšiřovací podložky, stačí přehodit nápravy
Držím palce, aby to byl smysluplný projekt. Motor z Nexie mám v zakonzervovaný v garáži, kdybys chtěl ušetřit na stavbě motoru, tak mohu pouvažovat o jeho prodeji. Parametry a kvalitu provedení znáš: viewtopic.php?f=116&t=99910" onclick="window.open(this.href);return false;
Liberale blatníky budu muset určitě přizpůsobit , určitě ale musím dát nový ...
Ivane díky,když budou peníze, nebudu váhat,...
napasovat dovnitř tu podlahu bylo složitější než jsem doufal, ona ta 5-ti dvéř astra z videa je v té zadní části nejspíš jiná,rovnější. to třídvéřko má kratší zadek a hlavně se mi zdá že je hned za podběhama kulatější, to bylo odřezků zase
Mám z tebe radost, stejně to chcu dělat aji já, tak když se ti to nerozpadne/podaří zprovoznit/bůh ví co se může stát, tak aspoň budu vědět, že to fakt tak jde aji v reálu a ne jenom v mojí a karosářově fantazii Držím palce aby to šlo v pohodě všechno
Keep /-/atin'
Cokoliv Polsky, Allegro -> SZ nebo ideálně rovnou Facebook