Mám ho od 18.prosince 2012 kdy jsem ho koupil od kolegy, který potřeboval peníze s tím že ho prodám dál. Přes zimu jsem prodával s celkem vysokou cenovkou a že si ho někdo nakonec odveze. Mezitím jsem ale přemýšlel nad tím že si ho nechám protože willík naplňoval moje představy o autě s kterým je sranda. Nakonec jsem nechal udělat brzdy a bylo jasno. Druhé auto se prodalo a já začal přemýšlet co dál. Takže momentálně je ve stavu v jakém jsem ho pořídil a kromě brzd jsem na něm zatím nic nespáchal.
Plány jsou takové dát nejprve do pořádku věci které vyloženě vadí jízdním vlastnostem auta. Takže jestli se někomu například nezdá umístění vzduchového filtru tak zrovna pro mě je to jedna z věcí které chci řešit až později. Až bude všechno fungovat jak má chci se vrhnout na odlehčení a na zvýšení výkonu motoru (vím o jednom kovaném motoru, tak snad se podaří koupit). A až v poslední řadě chci řešit věci jako jsou přední světla, lak a samolepky

Žádně závodění s ním neplánuju, takže bude sloužit i jako normální auto na nákupy nebo k nedělním obědům u babiček