NechápuVWshop.cz píše:Chamelion píše:Lehkej facelift![]()
Neotočil jsi to? Nemělo být před napravo?

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
NechápuVWshop.cz píše:Chamelion píše:Lehkej facelift![]()
Neotočil jsi to? Nemělo být před napravo?
bo máš japonskou mrdku a né Golfa voeBeaver píše:Já si nemůžu pomoct ale... Když tu poukazuju na to, že tuning je o motorech, podvozcích atd. tak tu do mě hučí VW kult/Škoda kult scéna, že to není pravda, že tuning je o tom, aby se někdo odlišil a tudíž pokurvit auto snížením na vzduchu, JOMu a polepit to nálepkama je to pravé ořechové. A potom teda provedou to odlišení tím, že na auto dají něco, co má asi milion dalších lidí...Tak já už nevím, kde dělám chybu
si si pomýlil forum..Beaver píše:Já si nemůžu pomoct ale... Když tu poukazuju na to, že tuning je o motorech, podvozcích atd. tak tu do mě hučí VW kult/Škoda kult scéna, že to není pravda, že tuning je o tom, aby se někdo odlišil a tudíž pokurvit auto snížením na vzduchu, JOMu a polepit to nálepkama je to pravé ořechové. A potom teda provedou to odlišení tím, že na auto dají něco, co má asi milion dalších lidí...Tak já už nevím, kde dělám chybu
???LiberaleMiguel píše:Když tam ta loď vjíždí/výjíždí tak se to jenom zaplaví vodou a ona normálně odpluje ?
(možná blbá otázka, ale jsem prostě zvědavý)
Tohle je věčné dilema...pronášet moudra nebo dělat skutky?Zas když budeš v pronášení mouder jóó dobrej, tak pro tebe ty skutky budou dělat jiní lidí...a možná i zadarmoMila76 píše:Promiň že během dne nepřestavim auto k nepoznání a nenarvu tam SR20DET z NissanuPromin že místo všemi vytouženýho Lexuse sem si koupil Oktávku a promiň že vubec žiju. Tvoje příspěvky sem neřešil a ignoroval, ale už mě začínáš vážne s*át
Nevim proč bych to sem nemoh dát když sem někdo muže narvat třeba jak leští škrábance na laku před a po
Nj někdo lepí nálepky a někdo zase TRD znáčky
Mimochodem sem nikde nepsal nic o nějakým tuningu... To ty o tom furt všude meleš a roznášíš moudra a skutek utek
Poučil sem se neboj už sem nic dávat nebudu...
LiberaleMiguel píše:Jste jak dementi s tou lodí, může tam být nějaký mechanismus, pojezd do vody, nebo třeba jeřáb(hovno vím co taková loď váží), tak jsem se prostě zeptal a vy místo toho, abyste normálně odpověděli, tak tady budete dementně pindat. Radši někteří držte hubu, než tady házet ty svoje nesmyslné plky
Jo to nejsi sám, už dávno to není ani vtipný....JRD McLAREN píše:..uz toho nech... zacina mi to liezt na nervy...