A neboj se zavolat klidně i do úplně jiného města do salónu. Pamatuju si, když bratr sháněl nového Getze, tak na Vysočině mu nabídli cenu ( teď přesně nevím kolik ) ale dokázali jsme ho sehnat tady u nás v salónu o nějakých 40tisíc levnějí ve stejné výbavě a ještě mu k tomu přidali nějaké věci navíc
Tohle se vcelku vyplatí. Když jsme kupovali Leona, tak v Lounech nám ho nabídli za cenu X, v Liberci o 20 tisíc levněji a s lepší výbavou. To samé Ford - na Mělníku za ceníkovku, v Mladé Boleslavi o 40 dolů.
Ono se možná i vyplatí klidně říct "dealer X mi auto nabízí za tolik a tolik, za kolik ho dáte vy?"
C4 nebude špatná, 308 ale imo půjde za ty peníze sehnat v lešpí motorizaci a výbavě - cca 3 měsíce zpátky probíhala akce, kdy byly 1.6 VTI a 1.6 HDI za 235.000.
Nejlepší auto z těch všech ale bude Cedník, a pokud se podaří nějaký sehnat, bral bych Cedníka.
IF everything seems Under Ccontrol, you should Know, you're just not going fast EnoUgh.
Jak psal Crocjirka, kdyby bylo potreby resit Hyundai, asi bych ti umel pomoct
Nova ix20 v Trikoloru zacina na 285tis., asi by nebyl problem ji dodat do 230tis,-, uz se to nekolikrat zadarilo. Nejsem prodejce, jen mam v Hyu kontakty. Ja i30 kupoval se slevou 230 tisic
KUpoval jsem v unoru 2012 celkem 12ks hyundaí na fleet ( dohoda s lidmi z hyundai clubu ) a dostla jsem se s finální cenou ( jeste starej ksicht - libil se mámě více ) v kombajnu, tricolor výbava ( auto klima, vše v el. atd.. ) na 182tis bez dph a neslo předváděčky ( v "balíku" byla i jedna h-1 tourtu mám ted já a vysla na 290tis bez dph ).
Takže vse jde, je to jen o domluve. Pokud se sejde více lidí není problém udelat fleetovej nákup znovu. Ale má to smysl od 5ti vozů výše.
RB/1+2JZ/13B/KLZE - Dovoz JDM motoru na zakázku, přestavby, swapy, renovace - info po mailu
Swapy 1/2/3UZFE takřka do čehokoliv
Transport podvalem po celé EU za příznivé ceny.