Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
Motor - nezda sa ti, ze ich mas nejako moc ..?? mamonaar jeden ...
..ne ze neco z toho vyhodis, alebo zlikvidujes...
..vies mi nejako pofotit pomerat narazniky... ?? tie si totiz musim vyrobit...
starter - aby si neostal prekvapeny.. co rusi uz v 70tych mali...
na palubke boli original krizove pochromovane srubky...
Člen Klubu Šlapacích Moskvičov IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu/
Mam 4, budu z nich chtit udelat jednoho komplet a zbytek asi pak rozprodam. Pomerim Ti co budes potrebovat. Na oplatku bych poprosil o komplet fotodokumentaci renovace, popr jestli mas postahovane nejake dalsi info, jako jsou planky, rozmery, zda se daji koupit nd atd. Spoustu veci mi na nich chybi a zadneho jsem nikdy nevidel nazivo komplet, tak nevim co, kde a jak funguje.
Audi A6 Avant 1.9TDi
Felicia BlueSky 1.9D
BMW e30 Coupe
MB W201 190e
VW Golf I GTI
Škoda Rapid
Ahoj JRD McLAREN. Asi pred tridsiatimidvoma rokmi som bol majitelom takehoto moskvica, a uz dlho som mal v hlave, ze taky chcem este raz vlastnit. Dnes som sa donutil a po kratkom surfovani som natrafil na jeden vrak, ktory som aj hned kupil. Pravdupovediac je v takom zlom stave, ze som to chvilu lutoval, ale ked som natrafil na fotky z mrtvychvstania tvojho vraku zacal som tesit na to ako sa do neho pustim. V kazdom pripade chybaju mi niektore suciastky ako napr. volant, sedadlo, zadne svetlo atd. Chcem sa ta opytat ci by si mi nevedel poradit ako sa k tym veciam dostat, ci su to nejake repliky alebo si to tiez zhanal len po bazaroch. Mozno sa pri rekonstrukcii po nejaku dalsiu radu este na teba obratim. Dakujem za kazdy typ.
Parada, majitel vyzera byt pysny:) Fakt neuveritelne zrekonstruovane auto. Hlavne nechapem ako sa ti podarilo tak dokonale vynovit prednu masku. Jedna z najlepsich ake som videl, zvlast ked vyzerala tak ako vyzerala.