tholis:to auto mi pak s tou šedou možná příjde i opticky lehčí.Fabia vypadaj jak malá tlustá holka a červená tomu hrozně přidává na váze a červenou nemám rád.Vybledne
já myslím že šedá bude fajn, když se k tomu udělají nějaký barevný kola, tak to bude fajn kombinace těším se
OpenWine.cz - jedinečná vína z Chille, Argentiny a Uruguaye dodávaná přímo od výrobce. V případě většího odběru využijte množstevní slevy. Kontaktujte mne prostřednictvím soukromých zpráv.
Alik - taky mám v plánu. Jenom co koupim nové pneu, tak se to udělá při jednom. Jenom se nemůžu rozhodnout jestli KUMHO KU36 nebo YOKOHAMA AD08. Cenově jsou na tom celkem podobně a chváli oboje...
Build shit car,call everyone haters.... Function > Form
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
To vypadá brutálně Podle značky je to ale pořád jedna a ta samá o které se tu už mluvilo
Akorát ta šaškárna co má uvnitř http://i1265.photobucket.com/albums/jj5 ... 6e9448.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Kdybych mel kilo pokazde co mi nekdo posle a ukaze tuhle fotku tak mam na ty originalni rotiformy. Jinak neinspiroval jsem se ale hold na svete je 7 miliard lidi...a FRS par z nich ma...
Ritchma píše:Alik - taky mám v plánu. Jenom co koupim nové pneu, tak se to udělá při jednom. Jenom se nemůžu rozhodnout jestli KUMHO KU36 nebo YOKOHAMA AD08. Cenově jsou na tom celkem podobně a chváli oboje...
V CR jsou ty ADcka cca o litr drazsi...
hele kumho spokojenost ,jeden typek mi rial ze ma kumho mekci boky...ale udelal jsem ci tam fixem cary a pohoda...chova se to dobre po udelani geo. ocekavam jeste lepsi vlastnosti...
Ale na blbnuti budu mit 17" slicky AVON.
Tady můžu mít KU36 235 45 17" za 700$ obutý a nebo z UK 225/45 17 cca 850$ vč. pošty + práce... Asi koupim ty kumha taky a bude to. Lidi je tu chválí a protože ty yoko v austrálii stojí nesmysl, tak mi tu nikdo není schopnej říct nějaký zkušenosti...
EDIT - tak pár lidí mi napsalo že zkoušeli oboje a bylo mi řečeno, že jsou si hodně podobný a že určitě koupit to, co výjde levněji. Takže koupím Kumha ...
Btw troška péče
Já je umyl, lehce přejel leštěnkou a vzal je dvěma vrstvama jetsealu109. Pevně doufám že po tomhle bude výrazně snažší je mýt a nebude se na ně lepit tolik sraček... Ty kola jsou evidentně z něčeho co lítalo po okruhu. Všechny pneu jsou podivně a nepravidelně sjetý a na kolech bylo dost zapečenýho sajrajtu.
jj kumha vypadaj dobre na zivo Pochybuji, ze nejaka chemka ti pomuze, aby se ti prach z brzdovych desticek nezapekl,pokud teda pouzivas evo tak,jak vetsina uzivatelu
Nepoužívám, na těch pneu co tam jsou by to byla sebevražda. Párkrát jsem to zkusil a občas se to chová jak na sněhu. Na kruháči to jde okamžitě dvěřma napřed, zahrabe to i na dvojku. Počítám že tohle evo se sériovým výkonem rozhodně nedělá...
No dobře,ale to nemůžeš brát jako bernou minci.Počkej si na nové pneu a uvidíš.Každopádně, ja se hlavně bavím o čistění kol,které mi přijde přehnané.S takovou bych ty kola musel čistit po každé vyjízďce