Stránka nedostupná..
Jinak no právě já mám dva objektivy a na každý jiný rozměr filtru..Sice nyní fotim převážně setovym objektivem, ale nyní se budu přesouvat do exteriéru a tam budu fotit i 70-300 sklem. Takže babo raď. Našel jsem polarizáky za 400, ale i 1200
EX citroen saxo 1,4vts,. EX bmw e36 316i,. EX BMW e36 328 iT,. EX Golf III 1,8i, OOOO A4b5 avant 1,9TDI, BMW e36 316i compakt
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro
presne tak polarizak s antireflex vrstvou idealne ve vice vrstvach kolem 2000-3000kc do 72mm, nad 72mm je to pak fakt raketa a cokoliv za mensi penize se ani nevyplati, vetsinou to pak degraduje vysledny obraz..
EX citroen saxo 1,4vts,. EX bmw e36 316i,. EX BMW e36 328 iT,. EX Golf III 1,8i, OOOO A4b5 avant 1,9TDI, BMW e36 316i compakt
Možná hloupý dotaz ale napadá mě, přenášíte někdo foťák s nasazeným teleobjektivem? Jak je lepší ho tzv. "na stojáka" přenášet v brašně? Objektivem dolů nebo nahoru? Jde mi o to, že ten teleobjektiv je dost těžký ještě když je na těle tak mám strach jestli třeba není možné přes krytku poškodit sklo, když vlastně ten foťák i s objektivem stojí jen na ní v té brašně.... I v návodu jsem zahlíd, že na krytku se nemá příliš tlačit právě z tohoto důvodu tak mě to tak napadlo, že při váze foťáku i toho objektivu (a ten Tamron je celko cvalík) to asi na ni tlačit bude i když je dno brašny měkké
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
Já toho tamrona mám s tělem a položenýho v bražně naležato. Ale mám jen malou brašnu co se mi to tam tak vejde akorát
No já si koupil Lowepro Rezo 170AW... na stojato dobrý, vejdou tam ještě dva objektivy a clona.... ale naležato ne
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
Tak to máš cajk, já mám na druhý objektiv smolíka.
No právě se snažím zjistit, jestli to mám cajk Používám většinou poslední dobou toho Tamrona tak se mi to nechce furt rozebírat a dávat dohromady zase.... to je tak dobré aby se do foťáku nebo do objektivu dostal prach
Záleží na brašně, já mám Lowepro Photorunner, když jsem měl tele tak jsem ho dával nastojáka, krytkou dolů. Brašnu jsem stejně pokládal na bok. Ostatně, kdybych ho chtěl dávat naležato, tak se nevešel, tahám s sebou ještě 50mm a 28-85mm (nechcete jí někdo? Minolta & Sony A mount )
No tak jde samo jen o přenášení.... doma by to leželo na stole naležato to každopádně
Fáboš ty mě štveš. Takovej přístup k autum A ty fotky nemaj chybu