Jinak já jsem z nich nejvyšší a vůbec mě to nesere.... mám to nějakých cca 80mm a už mám celko problém zaparkovat do garáže...

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
podložky kvuli rozteče,o lemy nic nedřeVWshop.cz píše:Ta fábka je na podložkách nebo je to ET? Nedře to o lemy?
Lízatko není nárazníkSkury píše:Tak tímhle počítáním mám sníženo asi o 15cm, protože jsem dal na nárazník lízátko.LiberaleMiguel píše:Zrovna dneska se me kolega, po prijezdu do prace, ptal, jestli s tim neskrtam
Jinak u me snizeno o cca 10cm, cca 4,5cm udelal bodykit a 5,5cm podvozek XYZ Racing SuperSport. Prah je 5,4cm nad zemi. Prejedu aji ty velke betonove retardery
]
Spousta lidí to hodí dolu jen na fotku a pak stejně hledá nějaký optimální kompromis. První uražené lízátko nebo děravá vana a jde se nahoru.LiberaleMiguel píše: jak všichni ležíte na dorazech, jízdní vlastnosti 0
Snižuje se snad, abys to vypadalo dobře, ne ? Je úplně jedno, jestli na podvozku, nebo plastamaSkury píše:Za druhý... Dát vyšší nárazník není snížení. Snižuje se na podvozku a kolech, ne plasty/lamináty.
Sice o tom nějaké extra znalosti nemám ale poslední dobou začínám číst odborné knížky o podvozcích a takové snižování jako se dělá tady (podvozkem popřípadě jenom pružinama) je spíš kontraproduktivní bez dalších úprav protože ramena jsou potom ve špatné poloze(u těhlice jsou výš než u nápravnice).I to se sice dá řešit například speciálníma těhlicema pro snížené auta díky kterým mají ramena správnou polohu i po snížení nebo delšíma čepama ale nepředpokládám že by to tu někdo takhle řešil protože nevadí že to nefunguje hlavně že to vypadá žecrocjirka píše:pokud vim, tak snizenim podovzku se zlepsuje tezisce, teoreticky i aerodinamicky odpor.. nebo se mylim? a taky ehm.. mit sice plasty az na zem.. ale mezi kolo a blatnik narvat male dite taky neni uplne oki.. teda podle meho estetickeho vnimani..
Mezi kolo a nárazník dám sotva prst. Vzhledem k tomu, že neležím na dorazech, tudiž auto pruží, tak to níž nejde - holt daň za to, že to chcu mít funkčnícrocjirka píše:pokud vim, tak snizenim podovzku se zlepsuje tezisce, teoreticky i aerodinamicky odpor.. nebo se mylim? a taky ehm.. mit sice plasty az na zem.. ale mezi kolo a blatnik narvat male dite taky neni uplne oki.. teda podle meho estetickeho vnimani..
Snižuje se snad, abys to vypadalo dobře, ne ? Je úplně jedno, jestli na podvozku, nebo plastama Jde přece o to, jak vypadá celkový výsledek
No v takovem pripade je pak vysledek k zbliti.... Kdyz ale nahodis dobre udelany kompletni bodykit, tak jsou narazniky a prahy v jedne rovineCorsica píše:Snižuje se snad, abys to vypadalo dobře, ne ? Je úplně jedno, jestli na podvozku, nebo plastama Jde přece o to, jak vypadá celkový výsledek
budu dělat že jsem tohle nečetlPak to tak dopadá..nárazník dva centimetry od země a pod aute podběhne liška s budulinkem na zadech
nízký, ne vysoký... ať to má stylStarlet píše:Mám služebního golfa a je to vysoký, nevíte, kde koupit cca 20 cm vysoký lízo, ať to má styl...
Já to právě chci snížit jen lízátkama, podvozek je drahej...Aladin píše:nízký, ne vysoký... ať to má stylStarlet píše:Mám služebního golfa a je to vysoký, nevíte, kde koupit cca 20 cm vysoký lízo, ať to má styl...