U spolujezdce je to tak 5kg ušetřené váhy, ta tlaková nádoba byla těžká jak cyp, až jsem nechápal
 U spolujezdce je to tak 5kg ušetřené váhy, ta tlaková nádoba byla těžká jak cyp, až jsem nechápal 

Moderátoři: Fáboš, Kane13, Tom_, tholis

Ale to asi az pozdeji, ted jsou priritou brzdy a nahodit kola.
 Ale to asi az pozdeji, ted jsou priritou brzdy a nahodit kola.

Letím v létě do Afriky, tak to vezmu přes tebeRitchma píše:Rozhodně je ten raid hezčí než ta hrůza co jsi koupil ty, co si budeme povídat...
Tom406 - nemáš v plánu se přestěhovat do austrálie? Bych ti dal na hraní mojí sadu

vyhodil jsem dálkové ovládání na které to bylo napojené a je to na tlačítko v interiéru. Osvětlení palubky a interiéru jsem vyhodil

vyhodil jsem dálkové ovládání na které to bylo napojené a je to na tlačítko v interiéru. Osvětlení palubky a interiéru jsem vyhodil 
 tak zatím rejsing styl
tak zatím rejsing styl 
 ty sedačky mě baví a to dost. hoď mi 4 kousky já je napáchám do své malé břichoplazky
 ty sedačky mě baví a to dost. hoď mi 4 kousky já je napáchám do své malé břichoplazky  

Protoze kvuli nim musim prenastavit podvozek = musim pak na geo. A budu menit aji predni loziska(taky bych musel na geo), tak to chcu udelat vsechno najednou, aji s brzdama, kdyz uz to bude na zvedaku. Do konce mesice to vsechno budeFlinta píše:proc jeste nejsou na aute ty speedline

A taky nevidim důvod po výměně ložisek jezdit na geo..
 A taky nevidim důvod po výměně ložisek jezdit na geo..  

To samé kvůli výměny ložiska - musí se sundat těhlice = geo
 To samé kvůli výměny ložiska - musí se sundat těhlice = geo 

měl jsi to zalepit cele a pak jen vyříznout zalamovacím nožem
 měl jsi to zalepit cele a pak jen vyříznout zalamovacím nožem  

Aspoň na první fotku
 Aspoň na první fotku 
Protože je tuner... A přidává to koně...Juraj píše:a proc strikas ty drazky ktere se ti stejne zanesou bordelem z desticek?