Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
Vcera Ford Australia oznamil ze nebude pokracovat ve vyrobe lengendy zvana Falcon po roce 2016 a dneska na ulici potkam Falcon XB "the last interceptor"
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
no nevypadalo to vubec zle.. az to dodela tak to bude dobry (pokud nekdy, vypadalo to ze uz tak jezdi dlouho a mozna jen do repca pro dily ) a docela si nekdy vyhral, vsechno je to z plechu
Když ty GTI-R jsou na hovno. Mě se to hrozně líbí, ale jak šáhneš na výkon, tak to neudrží převodovka a už se celkem blbě scháněj. Tady jeden klučina zničil dvě převodovky snad za tři měsíce, bouchnul tam dogbox, rozlít se mu obal a komplet převodovka KO. Jenom dogbox stál kolem 7000$ mám dojem. Bych se asi zastřelil. Jinak je to super auto a býval bych ho koupil taky. Teď jsem opravdu rád že jsem ho nekoupil.
Build shit car,call everyone haters.... Function > Form
Ritchma píše:Když ty GTI-R jsou na hovno. Mě se to hrozně líbí, ale jak šáhneš na výkon, tak to neudrží převodovka a už se celkem blbě scháněj. Tady jeden klučina zničil dvě převodovky snad za tři měsíce, bouchnul tam dogbox, rozlít se mu obal a komplet převodovka KO. Jenom dogbox stál kolem 7000$ mám dojem. Bych se asi zastřelil. Jinak je to super auto a býval bych ho koupil taky. Teď jsem opravdu rád že jsem ho nekoupil.
tak to je pekne draha sranda tady jich jezdi strasne moc a rekl bych ze kazdej druhej je vyhonenej trosku vejs
tak tu mám opět CHROM Superba jinak vcelku slušne vybavené auto majitele jsem viděl nevím jak to mohl takhle dojebat a kdyby jste viděli ten interiér věškeré hrany mají svoji chrom lištu
badczech píše:Vcera Ford Australia oznamil ze nebude pokracovat ve vyrobe lengendy zvana Falcon po roce 2016 a dneska na ulici potkam Falcon XB "the last interceptor"
Shoda nahod?
Kazdopadne paradni kus poradnyho auta...
Noooo když už Falcona, tak XB/GT Coupé
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm) "Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"