jaký auto vybrat?
Moderátoři: Berry, Tommy1978, Rudi
-
jaký auto vybrat?
zdravím rád bych si koupil auto do 40 tisíc pro zábavu, může mi někdo poradit jaký? Jelikož už jsem měl dva Japonce (sunnyho 1.4 a Mitsu Sigma 3.0) rád bych asi u Japonce zůstal ale není podminkou, Rád bych menší auto s dobrým podvozkem a s pěkným výkonem představoval bych si cca 150 koní jediný co je pro mě důležitý aby auto bylo spolehlivý a já se v něm nemusel ob den rejpat že mi to nejede, jsem student a nemam věčne na opravy, auto bych nepoužíval každý den bylo by jen pro zábavu. Má tu popřípadě někdo zkušenosti třeba s Mazdou 323 GTX nebo Sunny/almera GTI? nebo jiný typy? díky kluci 

Re: jaký auto vybrat?
Tohle jsem resil u Nissanu, nejvetsi potencial ma urcite Primera GT a oproti sunnymu ma +100kg a oproti almere 50kg, coz neni az tak moc
+ neshnilyho sunnyho sehnat, by byl hodne velkej orisek.
sam se o to znova pokousim
A sr20 jsou az nadprumerne spolehlive motory, ale to snad jako byvaly majitel Nissanu musis ved

A sr20 jsou az nadprumerne spolehlive motory, ale to snad jako byvaly majitel Nissanu musis ved

Můj zaujatý pohled
e36 323-5-8. Se zadokolkou, je větší prča než s předo a ty motoru jsou super držáky a když s tím chceš dojet dá s tím jezdit za pár, osobně před pár týdny 360 km trasa - okresky 7,68 l / 100 km spočítaná, jedná se o 2.5 r6 s 300 tisici km 

Sunny/Almara GTI je dobrý nápad a zůstal bych u nich, jen musíš nějakou sehnat.
A pokud by to nemusel být japonec, tak Ford Puma - ten za 40 půjde sehnat hned a dokonce by mohl být i v hezkém stavu a relativně bez koroze.
A pokud by to nemusel být japonec, tak Ford Puma - ten za 40 půjde sehnat hned a dokonce by mohl být i v hezkém stavu a relativně bez koroze.
IF everything seems Under Ccontrol, you should Know, you're just not going fast EnoUgh.
-
eclipse bych bral ale radši bych hothatch než sporťáka joo ten 2.0 co se dával je skvělej motor s velkym tuningovim potencialem, jinak můj Sunny je tak sežranej že mi do něj i prší ale je to nezmar jede to furt a přitom je to už totální vrak
a co jiný nápady nějaký jiný auta? co ta Mazda 323? docela mě zaujala ale moc toho o ní nevím, Jinak E36 se mi moc nelíbí, ale BMW je můj sen ale jelikož sem student ( mě by se líbila E34) od 2.5 výš, tak to nemam moc šanci to udržet pohromadě takový auto, škoda že většina Japonců jsou předohrabové rád bych měl náhon na zadek a nebo alespon 4x4 

E34 raděj ne
ještě je tu prelude 2,2Vtec..

ještě je tu prelude 2,2Vtec..

A co ten Nissan Justy? Na netu je jich pár oturbených, tak to nemusí být zlé.
Jinak tu mazdu 323 http://www.sportovnivozy.cz/38092-mazda ... a-boleslav" onclick="window.open(this.href);return false;
Jinak tu mazdu 323 http://www.sportovnivozy.cz/38092-mazda ... a-boleslav" onclick="window.open(this.href);return false;

A co kadett ? Pokud si pamatuju, tak lukin tobo sveho chce prodat a zadnaezrana mr.ka to rzhodne neni 

specialized.p2 : Nemáš se čeho bát, m50-52 - 6 ti válce ve starších bmw jsou spolehlivé, vydží hrozné věci... Když jsem kupoval předešlou e36 taky sem se toho zprvu bál, přece jenom bmw evokuje dražší značku ale to dávno není pravda, starých e36 a vůbec baworáků na díly jsou všude mraky a všechno koupíš za pár korun, stačí se podívat na bazoš. Můj osobní názor je, že dostat 200 spolehlivých koní na zadku za 30-40 tkč je paráda sama o sobě a jestli opravdu chceš trochu silnější zadokolku za slušné peníze je to jediná rozumná volba...
- Venca Brody
- Kontaktovat uživatele:
A jaký rozdíl je v těchto dvou autech kromě roku? Jedno má 107kw a druhý 104kw? Může mi to někdo osvětlit v japoncích se nevyznám..
http://www.sauto.cz/osobni/detail/mitsu ... oFrom=list" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.sauto.cz/osobni/detail/mitsu ... oFrom=list" onclick="window.open(this.href);return false;
Shánět něco jen tak na zábavu, tak bych možná šel do těhle aut.
Shánět něco jen tak na zábavu, tak bych možná šel do těhle aut.

EX citroen saxo 1,4vts,. EX bmw e36 316i,. EX BMW e36 328 iT,. EX Golf III 1,8i, OOOO A4b5 avant 1,9TDI, BMW e36 316i compakt
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro
Me ty eclipsy N/A teda prijdou strasne liny...
Jeste me napada takova frs nebo ors f tdy, nekdy podle tech kecu mi prijde ze to najezdi 2mega, bez poruchy, zere to 4 litry a clovek za par korun z toho vydoluje 400koni
Jeste me napada takova frs nebo ors f tdy, nekdy podle tech kecu mi prijde ze to najezdi 2mega, bez poruchy, zere to 4 litry a clovek za par korun z toho vydoluje 400koni

-
Lukinho píše:Me ty eclipsy N/A teda prijdou strasne liny...
no fuj! nic takovýho nechci!

- LiberaleMiguel
frs ale pod kilo neseženeš ani kdyby ses rozkrájel 

Mě by spíš zajímalo, kde se dá sehnat to vysněný BMW s bezporuchovým motorem a zdravou karoserií za 30-40..
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
někde ve 20tým stoletíSPEEDY píše:Mě by spíš zajímalo, kde se dá sehnat to vysněný BMW s bezporuchovým motorem a zdravou karoserií za 30-40..

Speedy: V zemi kde se umpalumpové plaví po čokoládové řece a wili wonka dělá čokoládu..
" www.autowerks.cz "
To už směřuje trochu jinam, takže ti na to nebudu odpovídatSPEEDY píše:Mě by spíš zajímalo, kde se dá sehnat to vysněný BMW s bezporuchovým motorem a zdravou karoserií za 30-40..

Ne, že bych byl cíťa, ale co tím chtěl básník říct??specialized.p2 píše:no fuj! nic takovýho nechci!a už vůbec se nechci ztotožnovat s tou sortou co tyhle auta říděj
![]()
Bad things happen when good people pretend nothing is wrong. - Corey Mother Fuckin´Taylor
-
Kane13 píše:Ne, že bych byl cíťa, ale co tím chtěl básník říct??specialized.p2 píše:no fuj! nic takovýho nechci!a už vůbec se nechci ztotožnovat s tou sortou co tyhle auta říděj
![]()
to že jsem alergickej na škodovkáře a na jejich kecy ohledně TDI (jako najede to milion, jede to furt, díly za babku, super výkon atd ) a vyhodit 100 litrů který nemam za něco co nejede nechci
jinak máte ještě nějaký nápady co se týká aut? zajíma mě stále ta mazda 323 má jí tady někdo?
o kolik lip pojede 103-110kw v Nissanu oproti ARL TDI 110kW, kde je navic moznej rychlej vykonovej rust nahoru za par penez? Nechci a nebudu tady TDI obhajovat, jen se musim smat ty vasi nevrazivosti, kor kdyz to napise nekdo se zrezlym zdechlym Sunnymspecialized.p2 píše:Kane13 píše:Ne, že bych byl cíťa, ale co tím chtěl básník říct??specialized.p2 píše:no fuj! nic takovýho nechci!a už vůbec se nechci ztotožnovat s tou sortou co tyhle auta říděj
![]()
to že jsem alergickej na škodovkáře a na jejich kecy ohledně TDI (jako najede to milion, jede to furt, díly za babku, super výkon atd ) a vyhodit 100 litrů který nemam za něco co nejede nechci
jinak máte ještě nějaký nápady co se týká aut? zajíma mě stále ta mazda 323 má jí tady někdo?

Je to uz par let,co tu vyskakoval blazen,ze neni nic lepsiho nez japonci a TDI na hovno, mel dvoukilo, galanta tusim, u obojiho delal GO, vysypal se do toho a ted tu vychvaluje svyho ciplyho SUPA TDI :LOL:
dneska uz za par penez sezenes hodne aut a me by treba dost lakalo BMW E36
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
- LiberaleMiguel
To nic nemění na tom, že toho Sunnyho koupí za pár peněz z kapesného, kdežto něco s tím slavným TDi bude stát kotel 

No nevim rudi
Primera +- 25tis. + VE 25 tis. pokud me nesali zrak, tak jsme na 50tis. se 190konma
Kolik stojidy tdy f eresu ? 100tis. ? To jeste zbyde na slusnej podvozek 
Ale dohadovat se o tom nema cenu.
Kazdy chce neco jinyho, s tdi jsem si rypnul a hned se tu mistni museli chytnout.

Primera +- 25tis. + VE 25 tis. pokud me nesali zrak, tak jsme na 50tis. se 190konma

Ale dohadovat se o tom nema cenu.

ze sis zadnou slusnou za 25tis jeste nekoupil? Aha
rokove je mezi nima taky dalsi rozdil, ale cenove propastnej, to sem psal. Ja jen reagoval na vykonostni rozdil, kterej je fakt nula 

VW - Very Wonderful
průser je akorát to, že v pomalých a středních zatáčkách dokážou z toho výkonu přenést na cestu tak polovinu
O mokru nemluvě... ale nou flejm..
specialized: na 323 se vyser, pokud máš hluboko do kapsy, tak ti akorát bude v garáži stát nepojízdná plechovka...
prostě moc na výběr nemáš - buď hledat Nissana, nebo zkusit toho Eclipse, co tady byl postován (za 42 vypadá podle fotek moc hezky) a pokud chceš RWD, tak jediným řešením je olítané bawo... konec.

specialized: na 323 se vyser, pokud máš hluboko do kapsy, tak ti akorát bude v garáži stát nepojízdná plechovka...
prostě moc na výběr nemáš - buď hledat Nissana, nebo zkusit toho Eclipse, co tady byl postován (za 42 vypadá podle fotek moc hezky) a pokud chceš RWD, tak jediným řešením je olítané bawo... konec.
IF everything seems Under Ccontrol, you should Know, you're just not going fast EnoUgh.
Jakápak garáž, teď je to moderní nechat v průjezduVavris.cz píše:specialized: na 323 se vyser, pokud máš hluboko do kapsy, tak ti akorát bude v garáži stát nepojízdná plechovka...

EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
- Jirka.Kolouch
Kdepak. Doba se mění, teď je moderní tam nechat E36.
Takže - pokud chceš něco fakt super, jdi do E36. Pojede to skoro jako TDi, akorát to bude třikrát víc papat. Ale zase se s tím nebudeš nudit. Se ti tam něco posere, trošku to shnije a tak
Takže - pokud chceš něco fakt super, jdi do E36. Pojede to skoro jako TDi, akorát to bude třikrát víc papat. Ale zase se s tím nebudeš nudit. Se ti tam něco posere, trošku to shnije a tak
Bramborák f paketu s motorem - bejvávalo
Český sen a pár dalších krámů
Český sen a pár dalších krámů
tak za 40 tyček bude hnít skoro všecko, důležité je vybrat to, co se udrží ještě několik let v procesu hnití a nepřejde rovnou do procesu rozpadu 

OK. Doma máme 4 Škodovky, dělám pro Škodovku. Přestože jsi ode mě nečetl ani písmeno, automaticky jsem debil s kecama ohledně TDI...Ano? Díky moc...specialized.p2 píše:Kane13 píše:Ne, že bych byl cíťa, ale co tím chtěl básník říct??specialized.p2 píše:no fuj! nic takovýho nechci!a už vůbec se nechci ztotožnovat s tou sortou co tyhle auta říděj
![]()

Bad things happen when good people pretend nothing is wrong. - Corey Mother Fuckin´Taylor
- LiberaleMiguel
toho Eclipse neber
(nejspis ho bude brat kamos
)

(nejspis ho bude brat kamos