Jake vysilacky ?
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
- LiberaleMiguel
Jake vysilacky ?
Chteli by jsme s kamosem koupit nejake vysilacky s kratkym dosahem. Kdyz nekam cestujem at se mame jak dorozumivat. Poradte prosim nejake kvalitni za rozumnou cenu, vubec se v tom nevzynam. Diky 

Re: Jake vysilacky ?
Pokud to je na domluvu mezi dvouma za sebou jedoucíma autamas odstupem pár desítek metrů, tak stačí libovolná sada vysílaček za pár stovek. Např. http://www.peco.cz/eshop/i-27091/
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
V Makru ted maj akci na Sencor SMR 130 Twin za 483 s DPH, vcera i dneska jsem na ne koukal a mam nutkani je vzdycky odnest, nakonec pro pochybnosti o vyuziti je zase vracim do regalu 

- LiberaleMiguel
To vubec nezni spatne 

Asi pro ne zejtra sfouknu 

- LiberaleMiguel
Do kdy je ta akce ?
Mobil s neomezeným paušalem
Tahle možnost byla proč zavrhnuta?

- LiberaleMiguel
1. Nemam neomezeny pausal
2. Mobil naviguje(hlasite hand free v aute s pruchozim vyfukem moc dobre nefunguje)
3. V zahranici nepouzitelne
2. Mobil naviguje(hlasite hand free v aute s pruchozim vyfukem moc dobre nefunguje)
3. V zahranici nepouzitelne
Vysílačky /hlavně levný/ za jízdy nepoužitelný. Od určitý rychlosti /nepamatuju už si od kolika/ a uzavřený "v kleci" auta se nespojíte - osobní zkušenosti.
Todle by mohlo být slušný řešení http://vysilacky.heureka.cz/wouxun-kg-uvd1p/" onclick="window.open(this.href);return false; u nás je to v pohodě co se týče legánosti, ale za hranicema bych si to zjistil - každej stát má trochu jiný pravidla a mohl by jsi něco porušovat.
Todle by mohlo být slušný řešení http://vysilacky.heureka.cz/wouxun-kg-uvd1p/" onclick="window.open(this.href);return false; u nás je to v pohodě co se týče legánosti, ale za hranicema bych si to zjistil - každej stát má trochu jiný pravidla a mohl by jsi něco porušovat.
BMW - uměle zvýšený ego, přírodně snížená inteligence
do 5.6.LiberaleMiguel píše:Do kdy je ta akce ?
- LiberaleMiguel
Globus: diky
ale todle uz je cenove trochu mimo. Tech par stovek clovek klidne da, v nejhorsim pripade se to holt hodi nekam do skrine 

Já bych se podíval na anglický egay (nebo u nás na armyburze) po motorole HT600E sám ji mám o proti obyč PMR které mají 0.5W má 2W takže daleko lepší výkon jenom jestli chceš komunikovat s obyč PMR tak si ji musíš přes pc přeprogramovat, já mám na svojí naprogramováno 8 PMR kanálu a 5 UHF + jí mám předělanou na li-pol baterku a dával jsem za ní asi 600Kč
Nebo potom z Hongkongu obědnat puxing 777 to vychází na cca 55$ a má tuším 4 nebo 5W a taky je to klasika UHF takže se naladíš i na PMRka.
Nebo potom z Hongkongu obědnat puxing 777 to vychází na cca 55$ a má tuším 4 nebo 5W a taky je to klasika UHF takže se naladíš i na PMRka.
- LiberaleMiguel
Ja chcu dve idealne stejne, abych todle nemusel resit a moh proste kecat 

jak píše Globus v uzavřený kleci se blbě spojíš s tím druhým, snad jen na pár metrů, vyzkoušeno. byly to vysílačky na dosah cca 3km (za ideálních podmínek) a "za zatáčkou" jen šum
možná by nebylo na škodu sehnat vysílačku s nějakou přídavnou anténkou na střechu, na tyhle levný cedky budeš v autě jen nadávat 

Opel Astra F C20XE
- LiberaleMiguel
Tak nam jde o kumunikaci na dalnici typu: Tady zastavime na obed....a ne: Jak to vypada ve vedlejsim okrese ? 
Snad budou ty z Marka stacit
Kdyz uz se od sebe vzdalime mimo dohled, tak stejne na sebe cekame a to uz neni problem vzit do ruky mobil

Snad budou ty z Marka stacit

to jsem si původně taky říkal, ale zjistíš sám, že mu už cca 50m před sebou nebudeš rozumět a za 100metrů už to bude jen šumět 

Opel Astra F C20XE
Navíc co mi kluci co se zajímaj a věnujou radioprovozu řikali že na dálnici tu PMR nevyužiješ, nespojíš protože v tý rychlosti ten signál jakoby podjedeš či co. Už si to nepamatuju, je to docela let co se to řešilo. A z vlastní zkušenosti vím že PMR na dálnici moc nejde. A to jsme používali dost slušný stroje.
Nebo signální vlajky, ale na to musí mýt aspoň ten první šíbr 

Driv jsem si pujcoval na cesty do zahranici vysilacky hojne pouzivany ve stavebnictvi, jedna stala 1500 dolaru (dle kodu co jsem zadal do googlu) a platil jsem na ni nemalou kauci, fungovaly ve velmi vysoky rychlosti excelentne a dosah byl v jeden moment cca 25km vzdusnou carou
Tydenni vypujceni ale stalo 800,- a bylo to nemalo velka krabice

Naposledy upravil(a) SubTera dne 02 čer 2013 16:52, celkem upraveno 1 x.
Neblbni, to je víc než stojí jeho autoSubTera píše:Driv jsem si pujcoval na cesty do zahranici vysilacky hojne pouzivany ve stavebnictvi, jedna stala 1500 dolaru petky (dle kodu co jsem zadal do googlu) a platil jsem na ni nemalou kauci, fungovaly ve velmi vysoky rychlosti excelentne a dosah byl v jeden moment cca 25km vzdusnou carou![]()

Build shit car, call everyone haters....
Function > Form
Function > Form
Ritchma: Ta týdení zápujčka? 

Proto říkám, nejlepší vysílačka je mobil.
Nejlevnější a nejpraktičtější. Ceny za poslední 3měsíce padly na pětinu, když člověk projede nějaké stránky s paušály, obvolá pár operátorů něco najde. Fungují na každou vzdálenost, pokrytí skoro všude,... Nač hlasité handsfree, jde dát mobil k uchu, či si koupit bluetoth sluchátko :p

Tady se dá souhlasit s hodonem, odchozí hovor v rámci EU je kolem 9kč/min, přijatej kolem 2,50. Kolikrát za tu cestu budeš volat? Ikdyby 30x, tak to jsou max. 3-4kilča a dovoláš se vždy 

VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
- Michelin
- Kontaktovat uživatele:
My cestou na zavody pouzivame: SMR600

A do 140km/h to funguje pri primy dohlednosti bezproblemove. Mame 4ks a neni problem si v kolone zavolat na 500m z auta do auta.

A do 140km/h to funguje pri primy dohlednosti bezproblemove. Mame 4ks a neni problem si v kolone zavolat na 500m z auta do auta.

babyCupra
- LiberaleMiguel
hodon: za telefon u ucha bych liskal kohokoliv vidim
Takze to je vec, ktera se mi proste maximalne prici, navic kdyz mam telefon v drzaku jako navi, tak to vyndavat ve 130km/h taky neni zrovna nejidealnejsi 
Michelin: diky, tadle cena jeste je celkem prijatelna

Michelin: diky, tadle cena jeste je celkem prijatelna

Takze k vysilacce jeste handsfree coz nevim jak funguje kdyz musis drzet tlacitko kdyz chces mluvit
Japonci na konci
Nissan Pathfinder - jen tak na práci
Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu
Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost
Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku
Nissan Pathfinder - jen tak na práci
Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu
Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost
Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku
Uplne jednoduse - vetsinou ma klips, takze si to PTT nekam cvaknes na obleceni a mluvis. Nebo je taky vetsinou moznost "VOX" aktivace..... ale to dobre nefunguje.
já to pořád nechápu, za telefon u ucha bys liskal, za nepřipoutání bys liskal ale to že by sis klidně narval ledkové h7 odtamanů a že jezdíš kilodvacet ve městě a pak to nezvládneš a rozjebeš o strom je ok
kupte si toto

kupte si toto