V Praze na kopci je to ok, akorád jsem dneska jel do práce sockou asi 1,5h oproti obvyklým 35min. Ráno info, že nejedeme metro ovšem nic o náhrádní dopravě. Tak jsem pak jako kokotr "vymejšlel kolo", čili jak se jinak dostat do práce, v dešti, který je tu od rána, abych pak zjistil, že místo metra jezdí bus po celý jeho trase...
Zasraná idnes!
No, furt lepší, nežy mít barák či auto pod vodou... už se to někomu teď stalo.
Však o tom víte tři dny předem, máte všude zábrany, půlka republiky kvůli vám na nohách.... to nás to bez varování v 97mém spláchlo a konečná ale tak zas lepší než čučet na tu pětibojařku s břichem velikosti průměrného balíku slámy jak se vystavuje
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
my jsme naštěstí na kopci , ale pohled do vesnice asi tak :
normální stav
včera dopoledne:
včera jsem byl pomáhat v jedný městský části čistit potok od zaseklých stromů a dneska u babičky která je taky na kopci , ale maji plnej sklep a kotelnu vody
ale není to nic proti lidem kterým to nateče do baráku
Bobek , to je ze včera , odpoledne se to vrátilo do koryta a hladina krásně klesala , ale stále chcalo a dneska od rána nepřesalo znovu chcát a teď tak před hodinou se to zase začalo rozlejvat
horší je , že jsme pár kilometrů od pramene , takže horní tok , pak to teče půlkou prahy a dál vltava , takže tam teprve na tu větší vodu od nás a z ostatních potoků čekají . . .
Podobně jako polovina tvých urýpaných příspěvků (a neškodilo by si najít ve slovníku termín ironie)
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
spíš těch keců v roce 1997 .. možná proto ,hlavně ted to na diskusích vypadá jak to vypadá.. a je to pravda, o záplavách ste věděli dopředu.. a mohli být na ně připraveni.. především praha.
Já jenom nevím proč všem nepražákům ta Praha leži tolik v žaludku... připraveni nepřipraveni, první prognózy počitaly s průtokem 800/sekundu, bohužel je nyní průtok Vltavy přes dva a půl tisíce kubíků za sekundu... já zábrany nestavěl, ani nejsem více méně nějak zásadně zatopenej, ale rejpat do prahy, je ubohý. Není zaplavená jenom praha, ani zdaleka. Koukněte se na Ústí a na Děčín.
hlavni a zakladni chybu udelala vlada a vodohospodari..... slapy a spol meli upoustet cca 3 dny dopredu, vedeli co je ceka, protipovodnove hraze meli stat o den driv.
to co predvedli bylo jako montovat protipozarni system v horicim dome.
upřímně už ve středu jsem říkal, že by se měly vypustit přehrady, v celých čechách a na moravě taky, tady je zatím klid, ale neznamená to, že ty deště nebudou pokračovat a nebude zatopená aji morava
a na prognozy seru, podle prognoz jsme už měli dohnat západní evropu, a podle dalších prognoz měl být prezidentem okamura a podle dalších tisíciletá voda přijde nejdřív za sto let
od toho jsou to jen prognozy
IQ sice stylingem nenahradíš, taboo ti ho taky nezvedne, ale dokáže rozšířit brutálně obzory
http://www.odtahove-sluzby.cz
FOG: Nebuď tak vztahovačný a zkus trochu pochopit ironii když se onehdá naboural ten autobus s děckama v tunelu, tak se tu všichni čertili, když se někdo ohradil proti černému humoru a byl označen za moralistu... a teď tě takto rozjede jedna věta?
Ale fakt, že Praha je daleko líp připravena na tu povodeň, než kterékoliv místo v ČR je prostě pravda... proto mi trošku přijde, že to média přehánějí. Ale možná jen můj dojem
žižkovskejm pepíkům naprší 3 cenťáky u muzea a je zle
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
kubi píše:FOG: Nebuď tak vztahovačný a zkus trochu pochopit ironii když se onehdá naboural ten autobus s děckama v tunelu, tak se tu všichni čertili, když se někdo ohradil proti černému humoru a byl označen za moralistu... a teď tě takto rozjede jedna věta?
Ale fakt, že Praha je daleko líp připravena na tu povodeň, než kterékoliv místo v ČR je prostě pravda... proto mi trošku přijde, že to média přehánějí. Ale možná jen můj dojem
Né mě to nijak nerozjíždí, jsem v klídku, jenom mně trochu štve, jak maj nepražáci problém s tím, že se mluví o praze, tak ať se na to ty lidi nekoukaj a žijou si svojí lambádu, sakra jsme přece jeden stát ne?
blázen píše:to všichni víme,že není zaplavená jenom praha,ale média se z prahy můžou posrat.. nic víc tu nikdo nepsal
Když jsou záplavy na moravě tak se o tom neinformuje? Nebuďte ubrečení.
já nebrečím ve studni máme skoro sucho a popršelo tu zatím tak akorát aby rostly hřiby, já nebrečím, já sem rád,že tu pršelo. Sadili sme letos hodně stromků A koukni třeba na seznam.cz
PRaha
Praha
Praha
Restituce (praha)
....
FOGu vy pražáci jste divní, sorry Píšeš, že nám ležíte v žaludku, ale nedejbože jak jedem do prahy, tak to se z nas na cestě můžete posrat a to ani nejde o to jak kdo jezdí, ale spíš jen o to písmenko na SPZ
Jak psal kubi 97 to tady bylo stejné, ne-li horší a neštěkl ani pes. V TV se sem tam zmínili, teďka je to na každým kroku.