Hyundai Coupe
Moderátoři: Fáboš, Kane13, Tom_, tholis
Re: Hyundai Coupe
brzdi motorem 

A nebylo jednodusi, koupit jen barvu a stetecek ? 

- LiberaleMiguel
Stejně bych to oblepoval, štětečkem to stejně tak přesně nejde
Tak hlavně že neplýtváš penězma a časem na zbytečné věci....
všichni chytrý, to jste si někdo nikdy neudělal nějakou drobnou radost navíc? plýtvání peněz? ten sprej na tolik nevyjde aby to na částce kterou potřebuje na dárce orgánů bylo znát. taky bych to nalakoval i když by to zanesl prach z destiček. jenže stále nemám takové kotouče 

Ophell Vectra B Zender Sport 2.1 16V BIG Turbo Nitro! 300HP / 350HP / 400HP Club! Clean engine / car design , Airlift 3P dual Viar, 8piston brake 370mm wave rotor RS3, 3tlg. Schmidt vn-line 19" stretch, Prosport EVO, Sparco, Coming soon 2K18!
- LiberaleMiguel
Sprej se mi vali uz vic nez rok v garazi, technicky lih na odmasteni taky. Koupil jsem akorat lepici pasku za 24Kc a jeste mi pulka zbyla. Holt budu muset na necem posetrit 

Co tím chtěl básník říct? Nastříkaný kotouče jsem ještě neviděl. 

Autoservis
Autodíly
STK + EM
Autodíly
STK + EM
líbí se mi brzdiče
nač ta repase vyjde? esi to není tajný

nač ta repase vyjde? esi to není tajný

OpenWine.cz - jedinečná vína z Chille, Argentiny a Uruguaye dodávaná přímo od výrobce. V případě většího odběru využijte množstevní slevy. Kontaktujte mne prostřednictvím soukromých zpráv.
TomasUL: Neviděls nikdy nástřik na kotoučích proti korozi ? To nevadí, všechno je jednou poprvé.. 

Ibiza mk3 TDI - ?ps/?Nm
BMW 330D - 150kw/410Nm
BMW 330D - 150kw/410Nm
A teď tu o Karkulce.Rotah píše:TomasUL: Neviděls nikdy nástřik na kotoučích proti korozi ? To nevadí, všechno je jednou poprvé..

Autoservis
Autodíly
STK + EM
Autodíly
STK + EM
- LiberaleMiguel
Basnik tim chtel rict to ze ho to vyslo na par korun(doslova) a aspon to za mesic nebude hnusne az to zrezne 
TomasUL: To ze se na kotoucich strikaji ne-stycne plochy, aby nerezly je naprosto bezna vec
deywis: 4850Kc - vsechno je nove, origo Brembo, delal to tom406

TomasUL: To ze se na kotoucich strikaji ne-stycne plochy, aby nerezly je naprosto bezna vec

deywis: 4850Kc - vsechno je nove, origo Brembo, delal to tom406

TomasUL píše:A teď tu o Karkulce.Rotah píše:TomasUL: Neviděls nikdy nástřik na kotoučích proti korozi ? To nevadí, všechno je jednou poprvé..
paradoxne nastrik je u novych kotoucu bezny napr ferodo je strika takovou bilou barvo srajdou, ktera se lehce obrdzi

ex:opel tigra 1.4 16v,opel tigra 1.6 16v,peugeot 106 1.4 sport,seat leon 1.8T 200PS+,ibiza 1.9TDI 6L 170PS, octavia RS combi 1.8T
NOW: family car skoda octavia 2 RS combi 2.0TSI 200 teplejch poniku...
facebook.com/jiriprokopfotograf
NOW: family car skoda octavia 2 RS combi 2.0TSI 200 teplejch poniku...
facebook.com/jiriprokopfotograf
- LiberaleMiguel

Tak hlavně je důležitý být nejpřísnější a nejdrsnější, obzvlášť když o tom víš h**no..TomasUL píše:A teď tu o Karkulce.

Ibiza mk3 TDI - ?ps/?Nm
BMW 330D - 150kw/410Nm
BMW 330D - 150kw/410Nm
když se na tu fotku dívám, tak mi nějak uniká smysl toho tříhodinového zalepování a důvod ten, proč jsi to nechtěl dlěat štětečkem...
Rapid 130 --> 110r --> Favorit --> 1000MB --> E34 525iA --> Swišť GTi MK III (125,8dB
) --> Golf 1.9 GTI TDI 20 jahre
felďoška 1,3 combi ethanol - prodáno, Astra caravan 1,7 Dti - prodáno, Passat variant AFN
https://www.facebook.com/RadimRemiasFoto

felďoška 1,3 combi ethanol - prodáno, Astra caravan 1,7 Dti - prodáno, Passat variant AFN
https://www.facebook.com/RadimRemiasFoto
- LiberaleMiguel
No nečekal jsem, že se to dostane pod tu pásku
To už je fuk teď 

Tak si chcel urobit radost. Neviem preco donho vsetci vrtate. 2-krat s tym zabrzdi a potom si to odfoti, prida do galerie a bude sa vytesovat ake to ma pekne. Kolki z nas to tak uz urobili, robia, budu robit? Robi si auto podla svojho vzoru, pre seba, pre svoje potesenie. Ako kazdy z nas v tejto sekcii. Tak co?
Tiez som sa sral s novymi kotucmi na Passate, kupil som si farbu Motip za 18 euro-penazi natrel som kotuce a vydrzalo to 3 mesiace, ale ten pocit ked sa auto zlozilo. Aspon chvilu dobry pocit 

Připadá ti tady něco drsnýho na otázce?Rotah píše:Tak hlavně je důležitý být nejpřísnější a nejdrsnější, obzvlášť když o tom víš h**no..TomasUL píše:A teď tu o Karkulce.
Autoservis
Autodíly
STK + EM
Autodíly
STK + EM
- LiberaleMiguel
Proste to o te Karkulce sis moh odpustit, kdyz jsi o tom nic nevedel, to je vsechno. Zadny flejm pls 

- LiberaleMiguel

Jo ja mel taky rozbity cely bok a na tom meganu jen vysypany blinkr.

Pokud je to její vina a když budeš šikovnej tak si vyděláš ne?
Každopádně já bych to na tvém místě viděl jako šanci zbavit se té dvoubarevnosti na autě.
Lukinho: Tak zadek je trošku jinak stavěnej jak zadní blatník

Lukinho: Tak zadek je trošku jinak stavěnej jak zadní blatník
" www.autowerks.cz "
- Venca Brody
- Kontaktovat uživatele:
Já už bych se toho zbavil úplně a pořídil něco, co by už mělo smysl. Do dvakrát nabranýho auta bych už ty plány co má neprováděl.tholis píše:Pokud je to její vina a když budeš šikovnej tak si vyděláš ne?Každopádně já bych to na tvém místě viděl jako šanci zbavit se té dvoubarevnosti na autě.

Jinak každopádně to nasere a asi bych paní něco řekl

EX citroen saxo 1,4vts,. EX bmw e36 316i,. EX BMW e36 328 iT,. EX Golf III 1,8i, OOOO A4b5 avant 1,9TDI, BMW e36 316i compakt
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro
- LiberaleMiguel
Je to jenom venkovni plecharina, co furt mate s tim menenim auta ?
Celolak na todle asi tezko uhraju
Ale bylo to to prvni co me napadlo 
Ona na tom Volvu ani to svetlo rozbite, fakt jenom par skrabancu
Uz resim novy blatnik, pristi tyden pujde ke karosarovi, za dva tydny po te bouracce zbudou max fotky
Celolak na todle asi tezko uhraju

Ona na tom Volvu ani to svetlo rozbite, fakt jenom par skrabancu

Uz resim novy blatnik, pristi tyden pujde ke karosarovi, za dva tydny po te bouracce zbudou max fotky

- Nosound89
- Kontaktovat uživatele:
volvo no
je toho fakt škoda, ale dle mě když už tam chces dávat jiný motor tak bych se opravdu rozmyslel jestli nepořídit jinou kastli než mít tuhle 2x slisovanou... tuhost už nikdy nebude jako dřív... navíc s takovými plány do budoucna?

Volvo
- LiberaleMiguel
Po prestavbe stejne ta kastle pujde komplet vyramovat. Ona uz origo ta tuhost neni uplne nejlepsi diky plnohodnotnym tretim dverim a s hnanym zadkem by to byla tragedie 

to do tebe nacouvala? pak nechápu naco tam má PDC 

- LiberaleMiguel
No rikala, ze ji to zaclo pipat az kdyz byla ve me....