"Ophell Vectra B 2.0 16V turbo - The Last of the Mohicans 2"
Moderátoři: Fáboš, Kane13, Tom_, tholis
Re: "Ophell Vectra B 2.0 16V Turbo! malá, ale moje"
Mě se to jako celek taky líbí, až na ty dveře, světla a pár drobností je to fajne..... ale asi bych si rozmyslel jestli se crcat s tím motorem když za ty svody bude všude chytat
to je taková zvláštní kombinace no 
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
ten vejfuck mi moc nesedi
urves to o prvni retarder..
ex:opel tigra 1.4 16v,opel tigra 1.6 16v,peugeot 106 1.4 sport,seat leon 1.8T 200PS+,ibiza 1.9TDI 6L 170PS, octavia RS combi 1.8T
NOW: family car skoda octavia 2 RS combi 2.0TSI 200 teplejch poniku...
facebook.com/jiriprokopfotograf
NOW: family car skoda octavia 2 RS combi 2.0TSI 200 teplejch poniku...
facebook.com/jiriprokopfotograf
Jezis, to jsou vzdycky dementni kecy .... no tak to urve, kdyz to tak chce... 
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
To děláš, aby si ten tvůj kolega s bílou Vetrou V6 přestal chválit, že má nejnižší Vectru na 18"?
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
hoši je fajn pocit když se můj zatím na půl výtvor líbí i někomu jinému
vejfuk je taková provizorní varianta (doopravdy je to naprostá posvařená šílenost) kterou nahradí vejfuk komplet jinej dokonce i ta zadní koncovka se změní

m.artty davidovi s bílou vektrou V6 se vyrovnat rozhodně nechci, přál bych si mu na podzimním opel srazu vypálit rybník, teď z nově vybranou barvou na auto budu mít trumfy které též mají něco do sebe, ať už kola, snížení (sice to není na 18" ale koho to zajímá) turbo motor či nevšední a neokoukanej desing komplet auta, ale každopádně se tam jedem pobavit mezi další závisláky oplíkům.artty píše:To děláš, aby si ten tvůj kolega s bílou Vetrou V6 přestal chválit, že má nejnižší Vectru na 18"?
Ophell Vectra B Zender Sport 2.1 16V BIG Turbo Nitro! 300HP / 350HP / 400HP Club! Clean engine / car design , Airlift 3P dual Viar, 8piston brake 370mm wave rotor RS3, 3tlg. Schmidt vn-line 19" stretch, Prosport EVO, Sparco, Coming soon 2K18!
Pěkně jsi ty pružiny upravil, asi taky takhle říznu ty svoje Koni pružiny, však to tam je k ničemu 
Opel Astra GSi 16V M2.8 92" blau
C20XE inside
C20XE inside
zkratit pruzinu neni nic spatneho pokud si dopredu spocitas jake pak bude mit vlastnosti a usoudis ze ti budou vyhovovat. například pružiny ve zbraních se upravují běžně 
Jediná správná poloha ženy a pístů je "V" nehledě na to že "Víc hlav, víc ví..."
Lordík píše:hoši je fajn pocit když se můj zatím na půl výtvor líbí i někomu jinémuvejfuk je taková provizorní varianta (doopravdy je to naprostá posvařená šílenost) kterou nahradí vejfuk komplet jinej dokonce i ta zadní koncovka se změní
![]()
m.artty davidovi s bílou vektrou V6 se vyrovnat rozhodně nechci, přál bych si mu na podzimním opel srazu vypálit rybník, teď z nově vybranou barvou na auto budu mít trumfy které též mají něco do sebe, ať už kola, snížení (sice to není na 18" ale koho to zajímá) turbo motor či nevšední a neokoukanej desing komplet auta, ale každopádně se tam jedem pobavit mezi další závisláky oplíkům.artty píše:To děláš, aby si ten tvůj kolega s bílou Vetrou V6 přestal chválit, že má nejnižší Vectru na 18"?![]()
kterej sraz myslíš?
Vectra i500(bejvalka)
Astra OPC (206kw,390Nm)
Astra OPC (206kw,390Nm)
tak maličko pokročíme
jedna z věcí která byla třeba k projíždce je držák motoru a to verze bez klimatizace (první foto) bylo třeba vyměnit za držák s klimatizací (předem říkám nejde to nějak upravit ) a člověk by neřekl jak obtížný je takový držák bez klimy sehnat. nikomu mojí historku nepřeju, ale za 14dní domluv, obvolání 25inzerátů se z nouze podařilo. 
Ophell Vectra B Zender Sport 2.1 16V BIG Turbo Nitro! 300HP / 350HP / 400HP Club! Clean engine / car design , Airlift 3P dual Viar, 8piston brake 370mm wave rotor RS3, 3tlg. Schmidt vn-line 19" stretch, Prosport EVO, Sparco, Coming soon 2K18!
ihned se šlo na věc. po namontování jsem se rozhodl drobet upravit víko rozvodů práce na chvíli a radosti mi to udělalo až do prdele
vzápětí se doladil držák alternátoru a natáhl se novej řemen 
když už jsem byl ve skládací nostalgii nalakoval jsem řemenici kterou jsem si sehnal z jiného LETka a stejně i s krycím deklem jim dal novej kabátek
pro hadici AMAL ventilu co překáží ve výhledu je vymyšlena nová pozice tak nebude zavazet a vidět též nebude.
* v neposlední řadě je třeba lepšího výfuku a vyměnit ho za tu šílenost co jsem vytvořil
(tak snad zítra se usměje štěstí a dopraví ho PPL)
* opět jsem sehnal jiné boční prahy takové co do mojeho konceptu padnou mnohem lépe a ještě jsem je nikde neviděl, tedy originální i500 irmscher jsou do světa
* též přijde ještě jedno překvápko o kterým se zmíním a nafotím až ho budu mít opravdu doma
* už stačí jen doladit drobnosti pospájet pár drátečků který se nastavovali a jsme připraveni na první testovací jízdu
* v neposlední řadě je třeba lepšího výfuku a vyměnit ho za tu šílenost co jsem vytvořil
* opět jsem sehnal jiné boční prahy takové co do mojeho konceptu padnou mnohem lépe a ještě jsem je nikde neviděl, tedy originální i500 irmscher jsou do světa
* též přijde ještě jedno překvápko o kterým se zmíním a nafotím až ho budu mít opravdu doma
* už stačí jen doladit drobnosti pospájet pár drátečků který se nastavovali a jsme připraveni na první testovací jízdu
ty díry v deklu rozvodu jsou proto aby tam mohl jit bordel?
nebo aby se rezvod lepe chladil??? proboha proc?

Jediná správná poloha ženy a pístů je "V" nehledě na to že "Víc hlav, víc ví..."
bordel? na ten se*ru nejezdím v bordelu. a při věčným stání u baráku se tam žádnej nedostane
jde o to že mě osobně se to líbí, za čas chci nahodit stavitelný ozubený kola rozvodů a s leštěným ventylovým víkem a deklem rozvodů to nebude tak k zahození.
v závodnickém jazyku "nějaký gramy dolů vole víš co"

- kucik
- Kontaktovat uživatele:
Nebylo by lepší ten dekl vyhodit úplně? Já ho taky z rozvodů oddělal, aspoň j evidět v jakém stavu je řemen
. Takové malé OT: udělá voda něco s těma odkrytýma rozvodama, když budu umývat motor, tak tam určitrě nateče.
mazda MX-6 coupe GD 2.0 16v - summer car
peugeot 405 SRi 2.0 - ex winter car
škoda fabia 1.2 htp - daily
peugeot 405 SRi 2.0 - ex winter car
škoda fabia 1.2 htp - daily
kdyz jedes tak pod kapotou viri voda jako blazen
zejmena v destivem pocasi,,, nehlede na kaminky od silnice atd... takze sundat kryt uplne je fakt zhovadilost
maximalne nekde u dragstera 
drobet aktuálnosti dnes to vezmu drobet obsáhleji
moje kola RH ZW1 jsou z těžkým srdcem u nového majitele.
stačilo z verbovat kamaráda a mohlo se vyrazit na krásný 1000kilometrový výlet po ČR
nejprve kola odvést novému majiteli tedy z Českých Budějovic do Dlažkovic okr. Litoměřice (211km) od tud do Radoměsta okr. Kolín (118km) pro kolečka nová znalí už věcí ti kteří tápou napovím jedná se o 3dílná kola s názvem SCHMIDT VN-LINE v rozměrech 9jx18 předek a 10jx18 zadek! s nezničitelnými límci RADINOX! celochromovaná v rozteči 5x112 ET nevím hlavně že padnou
z Radovesnice do Vrbna pod Pradědem (210km) za zdejším členem Jarkem pro díly na mojí malou skládačku. a pak krásných (310km) ke mě domů plně naložen.... jelikož naše 2 vektry B s motorem c20let jsou (pokud je mi známo) aktuálně jediné v české republice. pokud ne ať se dotyčnej kontaktuje
ke smutné zprávě a vzhledem k okolnostem se právě Jarek rozhodl svou vektru B turbo rozprodat. motor si s úsměvem odvezl Kuba do modrého kadetta (zde v projektech) já zakoupil komplet výfuk a rozpěru mezi ramena. (nejspíše opět změním tlumič a dám vejfuku a zorpěře novej kabátek
a na základě těchto informací si dovoluji zdůraznit
že má vektra se stává jedinou aktuální s motorem c20let (proto jsem si dovolil upravit název projektu, asi z nostalgie)
srdíčko jsem si vylil, tak zpět ke kolům u kterých jsem byl doslova šokován! a myslím že to moje autíčko zase o drobet pozvedne (už jen sehnat gumy) hledají se rozměry 215/35/18 předek a 22/35/18 zadek pokud jsem na nic nezapoměl, tak je to snad vše doladím co je třeba a jdeme se konečně projet!!!
Naposledy upravil(a) Lordík dne 13 čer 2013 13:05, celkem upraveno 1 x.
a pokusy přímo na autě byl jsem plný očekávání a bál se že kola budou trčet moc ven a ejhle k mojemu štěstí je to dokonalé 
pro dnešek poslední.nic víc jsem nestihl 
Re: "The last of the Mohicans - Ophell Vectra B 2.0 16V Turb
Tak ty kola tomu sednou jak p*del na hrnec 
FoFo ST225
kola hodně luxusní
, ale ten výfuk ? to už si mohl koupit novej 
Opel Vectra B
Pecka!
Dá se říct že Jarkovi z Vectry zbyla jen už kastle asi ....
Opel Kadett GSi C20XE 1989 R.I.P
Opel Kadett GSi C20LET 1990 (Champion)
Opel Calibra C20XE 1991 Prodáno
Opel Calibra Turbo 4x4 1993
Best GTi is GSi
Opel Kadett GSi C20LET 1990 (Champion)
Opel Calibra C20XE 1991 Prodáno
Opel Calibra Turbo 4x4 1993
Best GTi is GSi
Taky jsme doma měli VB, takže to auto jsem si hodně oblíbil a tvoje Vectra je petelice neskutečná ! ! ! 
McPlanka
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Chtělo by to ještě více zdůrazňovat, že je to jediná Vectra s C20LET 
jsem rád že se líbí i vám kluci
velké díky patří hlavně kamarádovi který mi inzerát poslal, též se mnou absolvoval tu šílenou cestu po čr. hlavně kdyby se neozval kupec na moje kola hned druhý den, tak bych si tyhle ani nemohl dovolit. prostě jedno velké štěstí
satec: jak chceš koupit vejfuk, když se na to nikdy nedělal? navíc tomu vejfuku nic není je to jen povrchovka. obrousím nalakuju a bude jak novej navíc tohle je krásně vytvarované do vektry B takže to jenom dám na původní uchycení a nic neřeším
navíc investice nebyla vysoká a ty starosti a trápení co to ušetří jsou k nezaplacení
m.artty co máš za problém? to opravdu musíš kazit někomu dalšímu radost? snad jsem si na to poctivě vydělal jako ostatní, tak proč bych se nepochlubil tím že je opravdu ojedinělá? se divím že zrovna ty máš zapotřebí takových příspěvků
satec: jak chceš koupit vejfuk, když se na to nikdy nedělal? navíc tomu vejfuku nic není je to jen povrchovka. obrousím nalakuju a bude jak novej navíc tohle je krásně vytvarované do vektry B takže to jenom dám na původní uchycení a nic neřeším
m.artty co máš za problém? to opravdu musíš kazit někomu dalšímu radost? snad jsem si na to poctivě vydělal jako ostatní, tak proč bych se nepochlubil tím že je opravdu ojedinělá? se divím že zrovna ty máš zapotřebí takových příspěvků
tolik prace na tom co si odvedl , vypada to perfektne . Hodne se tesim na konecny vysledek , sleduju tady dva projekty , tvuj a Tholisuv . Jsou to sice hodne rozdilne projekty co se tyce pozadovanych vysledku , ale oba jsou naprosto perfektni 
100 lidi , 100 chuti
BMW e90 320D M-Packet /// Decent Styling
BMW e90 320D M-Packet /// Decent Styling
- MOTyLEK
- Kontaktovat uživatele:
asi zavezu mojí 1.6 16V na výměnu, z Dobrý Vody to zas tak daleko určo nebude 
Nezáleží na tom co řídíš, ale jak to umíš řídit!
--------------------------------------------
http://pedric.wz.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
opel vectra caravan 1.6 16V
NIKON D40
--------------------------------------------
http://pedric.wz.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
opel vectra caravan 1.6 16V
NIKON D40
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Možná na to přijdeš někdy sám, proč jsem to nepsal
A nemyslel jsem to tak, že vím o někom, kdo by měl takovou Vectru.... a ani jsem to nemyslel nějak zle...
Každopádně kola jsou pěkný, líbily by se mě na Omegu
Každopádně kola jsou pěkný, líbily by se mě na Omegu
Tak jako sleduji to dlouho, ale na pohled super. Jen nvm proč vtom je LETko, stejně to nikde nemáš šanci využít maximálně na letišti.
Jinak jako klobouk dolů co si vytvořil jako. Práce jak na kostele a vypadá to fakt dobře
Jinak jako klobouk dolů co si vytvořil jako. Práce jak na kostele a vypadá to fakt dobře
Leon TOP SPORT 1.9TDI sold
Opel Tigra 1.4 sold
Opel Tigra 1.4 sold