čili tělo s objektivem na krytce = chuj s tím? OkFáboš píše:ono je to opravdu fuk, věřte mi, u jsem se toho poměrně hodně nanosil

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
čili tělo s objektivem na krytce = chuj s tím? OkFáboš píše:ono je to opravdu fuk, věřte mi, u jsem se toho poměrně hodně nanosil
kubi píše:čili tělo s objektivem na krytce = chuj s tím? OkFáboš píše:ono je to opravdu fuk, věřte mi, u jsem se toho poměrně hodně nanosiljá jen, že ten Tamron fakt cosi váží no...
O něco málo těžší než setový objektiv. Já v tom velkej rozdíl nevidělxciba píše:by me zajimalo kolik ti ten tamron vazi
Fáboš: jako vzdy totalni libovka
To jo, o něco málo, o půl kila, 265 vs 765gVenca Brody píše:O něco málo těžší než setový objektiv. Já v tom velkej rozdíl nevidělxciba píše:by me zajimalo kolik ti ten tamron vazi
Fáboš: jako vzdy totalni libovka
čteš mi myšlenky, kdykoliv mu někdo zkritizuje fotky tak má tři prdele výmluv proč to a tamto, asi bych hledal chybu mezi hledáčkem a zemíFOG píše:Přijde mi, že pořád jenom brečíš... tak to na ten facebook jednoduše nenahrávejpoužívej třeba picasa gallerie, velmi jednoduchá práce s nima...
Jirko sry, ale také to tak vidím. Když tu tvrdíš, že fotky jsou na pikaču kvůli FB, tak snad máš originály v PC. Není problém to pak fouknout na nějaký jiný web a sem dát odkaz.Jardafox píše:čteš mi myšlenky, kdykoliv mu někdo zkritizuje fotky tak má tři prdele výmluv proč to a tamto, asi bych hledal chybu mezi hledáčkem a zemíFOG píše:Přijde mi, že pořád jenom brečíš... tak to na ten facebook jednoduše nenahrávejpoužívej třeba picasa gallerie, velmi jednoduchá práce s nima...
![]()
crocjirka píše:fabo: no ten zenitar neni zadna pecka.. ale jinej dustupnej fisheye sem nenasel...plus kdyz se do toho pripocte komprimace fotky...
mam u nej porad problem s ostrosti.. plus bojuji s barvama.... kazdej monitor jinak podava barvy..