pár kousků mě tu inspirovalo, ale ty wehrmachtky archimede pilot mě dostali, už vím na co šetřit
Jaké hodinky nosí návštěvníci TF?
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Re: Jaké hodinky nosí návštěvníci TF?
Jord: co jsou to za hodinky? z fotky to nepoznám
pár kousků mě tu inspirovalo, ale ty wehrmachtky archimede pilot mě dostali, už vím na co šetřit
Trabant, VW Golf, MX 5
Tipuju, že Jord nosí Diesel DZ5307 
Já aktuálně takhle...

Já aktuálně takhle...

Micra K11 CG10DE
EX: Elantra XD G4ED-G
Pluriel TUJ3P
EX: Elantra XD G4ED-G
Pluriel TUJ3P
FOG a Flinta
Já už 3 roky CASIO WAVE CEPTOR WVA 105D-2, radiem řízené

Já už 3 roky CASIO WAVE CEPTOR WVA 105D-2, radiem řízené

Renault Laguna III phase 3, Initiale Paris, 110kw
Renault Mégane Grandtour GT, 151kw
Renault Mégane Grandtour GT220 162kw
Opel Vectra B Caravan 92kw
- AR166
- Kontaktovat uživatele:
ja hodinky nenosim, ale jak hodinky slapu a jsem rizenej od svoji pani. 
www.ar166.galerie.cz..........................................................................................................................................Mattig SSF (Sokolov-Svatava-Felgen) 
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Hodinky moc nenosím, ale když, tak mám Swatch Icestorm a šlapou na jedničku. Už by zasloužily vyměnit, ale zatím se mi na nepovedlo našetřit na Heuery Monaco, takže to bude muset ještě chvíli počkat.
Pak mám ještě jedny k obleku, ale to snad ani nemá žádnou značku.
✠Luftwaffle✠
ja mam naftu
@Bobek: jsem rád, že se líbí, trocha rádobyextravagance a odlišení se nikdy neztratí, navíc poměrně za málo peněz... ty armani hodinky na netu nejsou až tak drahý (jedině Klenoty Aurum, defacto jedinej ofiko dovozce do čr to má neskutečně napálený, ostatně jako veškerý "šperky" co tam maj)... neříkám, že jsou to nějaký ultrakvalitní hodinky co se kvality strojku týče, ale svojí práci odváděj perfektně.
holt na nějaký Hubloty nejsou fufníky...
další level:

holt na nějaký Hubloty nejsou fufníky...
další level:
štyrykrátštyry tédéí
Hodinky nenosím. Ale v Montenegru jsem nemohl odolat. Za 3 Euro.

Autoservis
Autodíly
STK + EM
Autodíly
STK + EM
Fog: Ty hodinky v těch žlutých barvách udělají nehoráznou parádu, taky mám na jedny políčeno
A mým snem je toto: http://www.youtube.com/watch?v=jwBKFxZD ... ture=share
A mým snem je toto: http://www.youtube.com/watch?v=jwBKFxZD ... ture=share
Renault Laguna III phase 3, Initiale Paris, 110kw
Tak buď ruský Aviator, ale hlavně Casio Protrek PRG-130T-7V
Toyota Avensis wagon 2.0 D-4D /2004/
-
rubber.ducky
Co maj mobily hodiny tak mobil, jinak to byly zlacený Glashütte který mám doma stále a stále jdou i když jim je už asi 30 let.
hodinek tu jinak je více,ale tyhle jediný jsou tak nějak... zajímavější. Ale mám tu i funkční Kessel od vietnamců... hehe
hodinek tu jinak je více,ale tyhle jediný jsou tak nějak... zajímavější. Ale mám tu i funkční Kessel od vietnamců... hehe
Nafta & benzín
Můžete k těm fotkám házet popis co to je? 
BMW - uměle zvýšený ego, přírodně snížená inteligence
Audi S4 - 344HP - for fun
Fiat Coupe - 130HP - daily
Fiat Barchetta - 130HP - daily
Fiat Coupe - 130HP - daily
Fiat Barchetta - 130HP - daily
Storm Balance round
nosim hlavne v praci a k obleku. Na dilne by asi moc dlouho nevydrzeli.
Ale chtel bych jeste jedny... neco ve stylu OMP T-Race...

nosim hlavne v praci a k obleku. Na dilne by asi moc dlouho nevydrzeli.
Ale chtel bych jeste jedny... neco ve stylu OMP T-Race...

Jsem to já jak zamlada
Vaše L.A.M.A.
SWISS MILITARY- HANOWA Automatik Uhr 5-5154
Ocelové automaty se safírem

Invicta 0420
Titanové automaty
+ Swiss-quartz Wengery na koženém řemenu.
+ několik kousků s "čínským" quartzovým strojkem.
--> Vše na prodej. Sháním náboje na:

Pilotky s ručním nátahem
a
Quartz s tritiovou lumi
Jen zatím nemám jasno v barvě...
Ano.
Základ jsou IMHO jedny k obleku, jedny na běžné nošení k triku a keckám a jedny na sport třeba s měřením tepu nebo GPS.
A to nemluvím o několika řemenech, které můžeš ladit třeba s barvou bot.
Boty také nemáš jedny...
Základ jsou IMHO jedny k obleku, jedny na běžné nošení k triku a keckám a jedny na sport třeba s měřením tepu nebo GPS.
Boty také nemáš jedny...
HondaMan:
na trochu podobné mám zálusk, jen se bojím že na mojí malou ručičku budou moc velké
Steinhart Nav B-Uhr 44

na trochu podobné mám zálusk, jen se bojím že na mojí malou ručičku budou moc velké
Steinhart Nav B-Uhr 44

Trabant, VW Golf, MX 5
WTF???HondaMan píše:Ano.
Boty také nemáš jedny...
Občas mi přijde že jsou lidi upně vygumovaný od těch různejch "odborníků" na všechno, který diktujou co se "smí a nesmí" nosit...
BMW - uměle zvýšený ego, přírodně snížená inteligence
Mi mame objednani k obleku tytok,u nas totiz neni su.

R33 GTST Mspec2 '97
Globus: on má ale pravdu předsedo, standardně se tuším dělají natahovače na 4 a 8 hodinek. Pro plno lidí jen ukazují čas, tak mají jen jedny nebo dvoje hodinky. Pak jsou lidi co točí 3-4 kusy, světlé, tmavé(nebo kovový tah/krokouš nebo velké/malé apod.,) na sport a k obleku. A pak fandy které mají na každý den jiné + kusů které nosí příležitostně.
Ono je to fakt divný, když má někdo jedny hodinky, třeba digitálky a bere si k obleku do divadla nebo na obchodní schůzi kde mají všichni automaty kolem 3pětek. A naopak když máš automaty tak si je asi nebudeš brát na tenis, potápění nebo betonování zdi.
ale 100lidí 100 chutí
Ono je to fakt divný, když má někdo jedny hodinky, třeba digitálky a bere si k obleku do divadla nebo na obchodní schůzi kde mají všichni automaty kolem 3pětek. A naopak když máš automaty tak si je asi nebudeš brát na tenis, potápění nebo betonování zdi.
ale 100lidí 100 chutí
Trabant, VW Golf, MX 5
Co chtít po "ajťákovi"...LiberaleMiguel píše:"V dnesni dobe je hodinkama u mladych mobil" - Tim Cook
j3ykobim: Jaký máš obvod zápěstí? Také mám spíš hubenou ruku (obvod 18cm), ale 42 - 44mm není problém.
A když nejde jinak, tak jdou hodinky vždycky nosit přes manžetu. Líbily se mi jedny oversized Revue Thommen, ale na nošení přes manžetu jsem málo frajer
Steinharty jsou také pěkné. Sám v tom ještě úplně jasno nemám.
A proč bych nemohl porovnávat hodinky a boty? Když chci vypadat trochu k světu tak sladím boty, hodinky, pásek. Vyberu pěkné manžetové knoflíčky... S mobilem nebo tabletem bych to neporovnával. Hodinky jsou v dnešní době "šperk", který je schopný ukazovat čas. Krásná, funkční a mechanická záležitost v době ve které i mušle na wc mají řídící jednotku. Rozhodně nejsou pouhým zobrazovačem času.Globus píše:WTF???jak můžeš porovnávat hodinyk a boty? To máš i telefony, tablety a já nevim co ještě podle toho co máš na sobě?
Občas mi přijde že jsou lidi upně vygumovaný od těch různejch "odborníků" na všechno, který diktujou co se "smí a nesmí" nosit...
Nevím kdo může za to že se 50 - 95% (vcelku dost záleží na regionu) chlapů neumí obléct, nosí do 40 oblek z tanečních, který jim máma vybrala "aby do něj dorostli" a obvykle si vezmou to co jim Máňa připraví na židli. Nevím, ale velmi nerad bych do této skupiny lidí patřil. Vlastně jí tak trochu pohrdám.
Btw. Hodinky mohou být i vcelku slušným tématem k diskuzi. Třeba včera jsem s potenciálním tchánem kecal o hodinkách asi 3 hodiny (sbírá kapesní hodinky). Nebo na obchodní schůzce, když jednáš s člověkem který má něco zajímavějšího na ruce, může dotaz na hodinky značně uvolnit atmosféru
Rozhodně se raději budu bavit o hodinkách než o tom kde mají levnější pivo nebo jestli je lepší Máňa z drůbežárny nebo Anča z DžejZíDý...
souhlas, není to tak dávno, cca. dva roky, co jsem hodinky nenosil vůbec. Pak jsem oprášil jedny ze šuplíku, Q&Q
. Zalíbilo se mi to a tak jsem si začal pořizovat "lepší" kousky. Přesně, jak bylo řečeno - taky jsem pomalu došel k tomu, že je potřeba ladit podle oblečení, situace... A tak mám ke dnešnímu dni šest kousků, což je aktuálně asi optimum 
Nafta & benzín
- Flinta
- Kontaktovat uživatele:
ja bych jich mel taky vic.. jenze se mi libi jen ty hodne drahy