Teď celkem váhám s koupí pevného skla. Rozhoduju se mezi Nikkor 35mm a 50mm F1,8G... v podstatě tytéž objektivy, jde jen o ohnisko.... krajinu moc nefotím, spíš auta, detaily, sem tam portrét... občas i interiér... co byste volili vy? Ta 35mm mi přijde univerzálnější, třeba na nějaké výstavy veteránů bude asi lepší, než ta 50mm ne? Často je tam spousta lidí a člověk nemusí být až tak daleko...
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
tak asi jo.... vidím, to tak, že tu 35mm naberu přes e-shop, 14 dní potestuju a když mi to nesedne tak to vyměním za 50mm
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
50 jsem si kdysi pořídil a teď už bych silně váhal. Sice jsou z ní fotky perfektní, světlo se nemusí skoro řešit a dá se s ní nádherně vyhrát, ale na druhou stranu - je už moc "dlouhá". Ve výsledku ji používám hrozně málo, protože málokdy je k tomu tolik prostoru. Takže asi bych taky radši volil 35
EX citroen saxo 1,4vts,. EX bmw e36 316i,. EX BMW e36 328 iT,. EX Golf III 1,8i, OOOO A4b5 avant 1,9TDI, BMW e36 316i compakt
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro
EX citroen saxo 1,4vts,. EX bmw e36 316i,. EX BMW e36 328 iT,. EX Golf III 1,8i, OOOO A4b5 avant 1,9TDI, BMW e36 316i compakt
Bych jí vyprášil z tý kapoty..
Jinak málo zaříznutý gaťky má.. Nejsou vidět laple
Jirko, neber to jako špatně mířenou kritiku, ale zase je to jako kompaktem a ne 5dmkII,je to zase děs na FF a mám strach, že to neni zkurvením tady ani na FB.
hele napr te zenska te neostrosti si vsimam.. jinak nevim.. barvy delam podle sveho monitoru.. a nevim, co je tam jeste spatne... a nevim co cekas od 5D MII..? muzes to trosku rozvest.. zajima me to.. treba objevim to v cem delam chybu..
ono nejen ta kvalita, ale i kompozice dost pokulhává
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
crocjirka píše:hele napr te zenska te neostrosti si vsimam.. jinak nevim.. barvy delam podle sveho monitoru.. a nevim, co je tam jeste spatne... a nevim co cekas od 5D MII..? muzes to trosku rozvest.. zajima me to.. treba objevim to v cem delam chybu..
5dMkii jsem si zkoušel, vim co dokáže FF a vim jak moc ostrej může bejt. Fotky co jsou tady jsou celkově nostrý, mdlý. Už to neni jenom rybí oko ale i ostatní fotky. A neni to, že bych od 5D něco čekal, vim co ten foťák dokáže, sice se můžeš spolehnout prakticky jenom na střední ostřící body, ale ty to máš tak komponovaný, tka tam problém nebude.
Naposledy upravil(a) Venca Brody dne 25 črc 2013 15:35, celkem upraveno 1 x.
toto jistě bude jen jedna fotka z celé série jakože hodně dobré tedy po stránce technické samozřejmě
kubi píše:toto jistě bude jen jedna fotka z celé série jakože hodně dobré tedy po stránce technické samozřejmě
Fotek je i víc Ale tady stačí jedna