lesklá černá
lesklá černá
tzv. "klavír", jen černá nebo černá, rozbrousit a polejt bezbarvym lakem?
3x Renault Safrane Hartge Biturbo
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: lesklá černá
Definice nejspíše neexistuje. Podle mého se tak bude říkat černé zalité větší vrstvou bezbarvého laku.
Když se podíváš na černý lesklý klavír (jako hudební nástroj), tak je to taková hluboká černá
Ale dělají se i klavíry, které jsou pouze polité černou barvou, ale ty nemají tu hloubku... a jsou takové pololesklé. Tím pádem by se každá černá dala považovat za klavírovou 
Když se podíváš na černý lesklý klavír (jako hudební nástroj), tak je to taková hluboká černá

Naposledy upravil(a) m.artty dne 25 čer 2013 22:13, celkem upraveno 1 x.
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
prostě černá 

Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
je to tak jak rika marty:) 

Vauxhall omega 2.5V6 ->VXR edition -> crazy omega https://www.youtube.com/watch?v=cd65a5H3yHI -> MV6
Ford Fiesta ST150
Golf VI GTI
Ford Fiesta ST150
Golf VI GTI
takže černá 

Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
ok, takže lepší určitě bude pod lakem
definici netřeba 

nejtmavší odstín černé z tmavých odstínů černé 

no to už se tu myslím někdy řešilo a vzhledem k tomu, že dělám s barvami (míchám) denodenně, tak už vím, že černá je jen jedna... o to mi nejde, spíš mi šlo o to, jestli to zalakovat nebo to nechat bejt, jelikož to neni metla..
- LiberaleMiguel
Jestli ti jde o hloubku te barvy, tak se da pouzit cerny podklad a pak prelakovat transparentni cernou. Jestli michas barvy tak se podivej na "recept" na ten lak cerveny co ted pouziva Renault, tam je tendle postup a ta barva je nadherne hluboka. Micha se tam myslim podklad v konkretni barve a pak prestrikava transparentni cervenou, timse docili te hloubky(nebo tak nejak mi to lakyra rikal
) kazdopadne k tomu aji dodal, ze delat by to rozhodne nechtel, desna jebacka...

lakoval jsem si sveho streeta na "Klavirni cernou", tři vrstvy barvy, sedm vrstev laku a 2x prelesteni. vysledek celkem slusny. Do laku jsem pak pridal kapku metalickych trpitek, takze to efekt klaviru trochu rusi. Znamej mi rikal co si o tom, ze kdyz chci klavir mam do prvnich trech vrstev laku kapnout tu barvu kterou mam v podkladu a zbytek uz pak normal... ale nechtelo se mi experimentovat...
cože, takový sraní s tim...
. tak to vidím, že černej plnič, v kterym to mám, potom černá, kterou rozbrousim a na to bezbarvej pro mě bude asi dostačující 
Liberale: mícham sice barvy, ale na kůži... vim, že se autolaky dělaj různý speciálky, např. focus ST electric orange atd., kde jsou v odstínech plniče, báze i krycí laky, ale zas tak to fakt hrotit nebudu...
no nic, asi vyřešeno

Liberale: mícham sice barvy, ale na kůži... vim, že se autolaky dělaj různý speciálky, např. focus ST electric orange atd., kde jsou v odstínech plniče, báze i krycí laky, ale zas tak to fakt hrotit nebudu...
no nic, asi vyřešeno