lesklá černá

Plasty, spoilery, čirá optika, neony, zadní lapmy, křídla a tak dále, to najdete v této kategorii.

Moderátoři: Fáboš, Jardafox

Odpovědět
bóďa
Kontaktovat uživatele:

lesklá černá

Příspěvek od bóďa »

tzv. "klavír", jen černá nebo černá, rozbrousit a polejt bezbarvym lakem?
3x Renault Safrane Hartge Biturbo

m.artty
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: lesklá černá

Příspěvek od m.artty »

Definice nejspíše neexistuje. Podle mého se tak bude říkat černé zalité větší vrstvou bezbarvého laku.

Když se podíváš na černý lesklý klavír (jako hudební nástroj), tak je to taková hluboká černá :D Ale dělají se i klavíry, které jsou pouze polité černou barvou, ale ty nemají tu hloubku... a jsou takové pololesklé. Tím pádem by se každá černá dala považovat za klavírovou :lol:
Naposledy upravil(a) m.artty dne 25 čer 2013 22:13, celkem upraveno 1 x.
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadet na díly

BIGPAPA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BIGPAPA »

prostě černá 8)
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....

xciba

Příspěvek od xciba »

je to tak jak rika marty:) 8)
Vauxhall omega 2.5V6 ->VXR edition -> crazy omega https://www.youtube.com/watch?v=cd65a5H3yHI -> MV6
Ford Fiesta ST150
Golf VI GTI

BIGPAPA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BIGPAPA »

takže černá :lol:
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....

bóďa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bóďa »

ok, takže lepší určitě bude pod lakem 8) definici netřeba :lol:

BIGPAPA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BIGPAPA »

nejtmavší odstín černé z tmavých odstínů černé 8)

bóďa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bóďa »

no to už se tu myslím někdy řešilo a vzhledem k tomu, že dělám s barvami (míchám) denodenně, tak už vím, že černá je jen jedna... o to mi nejde, spíš mi šlo o to, jestli to zalakovat nebo to nechat bejt, jelikož to neni metla..

LiberaleMiguel

Příspěvek od LiberaleMiguel »

Jestli ti jde o hloubku te barvy, tak se da pouzit cerny podklad a pak prelakovat transparentni cernou. Jestli michas barvy tak se podivej na "recept" na ten lak cerveny co ted pouziva Renault, tam je tendle postup a ta barva je nadherne hluboka. Micha se tam myslim podklad v konkretni barve a pak prestrikava transparentni cervenou, timse docili te hloubky(nebo tak nejak mi to lakyra rikal :D ) kazdopadne k tomu aji dodal, ze delat by to rozhodne nechtel, desna jebacka...
Keep /-/atin'

Cokoliv Polsky, Allegro -> SZ nebo ideálně rovnou Facebook

Skořepiny na míru

Ultima

Příspěvek od Ultima »

lakoval jsem si sveho streeta na "Klavirni cernou", tři vrstvy barvy, sedm vrstev laku a 2x prelesteni. vysledek celkem slusny. Do laku jsem pak pridal kapku metalickych trpitek, takze to efekt klaviru trochu rusi. Znamej mi rikal co si o tom, ze kdyz chci klavir mam do prvnich trech vrstev laku kapnout tu barvu kterou mam v podkladu a zbytek uz pak normal... ale nechtelo se mi experimentovat...

bóďa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bóďa »

cože, takový sraní s tim... :D . tak to vidím, že černej plnič, v kterym to mám, potom černá, kterou rozbrousim a na to bezbarvej pro mě bude asi dostačující :lol:

Liberale: mícham sice barvy, ale na kůži... vim, že se autolaky dělaj různý speciálky, např. focus ST electric orange atd., kde jsou v odstínech plniče, báze i krycí laky, ale zas tak to fakt hrotit nebudu...

no nic, asi vyřešeno 8)

Odpovědět

Zpět na „Exteriér - styling a elektronika“