Aktuální fota vašich aut
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
- Jirka.Kolouch
Re: Aktuální fota vašich aut
Motor:
NÁDHERA!!! Dnes jsem potkal MBX a na foru ještě toto 
Bramborák f paketu s motorem - bejvávalo
Český sen a pár dalších krámů
Český sen a pár dalších krámů
aktuálně takto (snad tento měsíc nastříkám empaketové prahy a bude to komplet)
ti ceacka jeste jezdi ?
kubi píše: pak budete sbirat pohary z plastu a tak
co by jsi čekal, auto z plastu, pohár z plastu Kubí
Řidič
Zatim. Je asi tri-ctyri roky po GO,ja se o nej staram hezky (oleje,ohrivani,dochlazovani),tak uvidime. Kazdopadne jak zhebne,pujde RBcko.Lukinho píše:ti ceacka jeste jezdi ?
R33 GTST Mspec2 '97
Trochu se nudim, tak postuju. Tady je moje po konverzi na bixenon + ciry sklo
TOYOTA LANDCRUISER PRADO
vypada to neobvykle ale ucel to asi plni, takze neni o cem 
AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;
Presne tak.. At strcis velkou bixenon cocku do svetla kde nemela byt bude to vypadat jak vykulenej brouk na cemkoliv.. Rozdil v tom jak to sviti "po" se s tim "pred" neda srovnat.
TOYOTA LANDCRUISER PRADO
veteránský gang

Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
badczech - je to tu legální? Řeší to někdo? Evo je v noci jak bludička
Skoro není rozdíl jestli světla rozsvítim nebo ne....
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form
Function > Form
tak si je serid a malinko to prizvedni...dal jsem lepsi zarovky a dostacuje to..
jinak je tak jak rikas...
jinak je tak jak rikas...
- H.o.m.i.e.
Přešel jsem k temné straně síly

Tuning zatim jen v podobe brzd, ale bude toho dost nasledovat (v decentni mire)

trochu nudny stary rakve 

AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Nejlepší by bylo to decentně oturbitDaveMax píše:Tuning zatim jen v podobe brzd, ale bude toho dost nasledovat (v decentni mire)![]()
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
- JOE_Cik
- Kontaktovat uživatele:
mrtky

Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD
Renault Clio 1,8 16V-letadlo..SOLD
Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební
Renault Clio 1,8 16V-letadlo..SOLD
Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební
SouhlasBeaver píše:Nejlepší by bylo to decentně oturbitDaveMax píše:Tuning zatim jen v podobe brzd, ale bude toho dost nasledovat (v decentni mire)![]()
- LiberaleMiguel
kup hotovy motor od ZemihoDaveMax píše:SouhlasBeaver píše:Nejlepší by bylo to decentně oturbitDaveMax píše:Tuning zatim jen v podobe brzd, ale bude toho dost nasledovat (v decentni mire)![]()
ale zatim to mam mesic, tak jsou na rade takovy ty levnejsi veci. Co sem cet, tak turbeni s wankelem neni zadna prdel
- Venca Brody
- Kontaktovat uživatele:
miguel: Ty si kup hotový evo
sry joke

sry joke
EX citroen saxo 1,4vts,. EX bmw e36 316i,. EX BMW e36 328 iT,. EX Golf III 1,8i, OOOO A4b5 avant 1,9TDI, BMW e36 316i compakt
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro
- pavelini
- Kontaktovat uživatele:
Je fakt, ze ze vsech Evolutionu, co jsem mel a mam, sviti jednoznacne nejmene Evo IV, proto jsem do original narazniku, kvuli nocnimu zimnimu radeni, namontoval halogeny, to same na Evo V. Na Evo VI jsem dal HIDky, Evo VIII je v serii a na Evo IX davame, kdyz je potreba, na kapotu svetelnou rampu, ale nejvice mam radost z xenonu na Evo X. Ale kdyz se obcas v noci vytahne N14 STi, tak si stejne libuji, jak vsechny Eva, proti tomuto vozu, sviti... Jedinne, co bych ti tedy doporucil, jsou kvalitni zarovky, s tim, ze je tedy automaticke, nechat si seridit svetla.Ritchma píše:badczech - je to tu legální? Řeší to někdo? Evo je v noci jak bludičkaSkoro není rozdíl jestli světla rozsvítim nebo ne....
Nejezdím rychleji než létá můj anděl strážný.
Vše zustalo, jen se doma zabydlelo něco rodinného pro kočárek a konečně něco RS a M
Vše zustalo, jen se doma zabydlelo něco rodinného pro kočárek a konečně něco RS a M
Musím zjistit jestli jsou tu HIDky legální a jak moc s tím dělají policajti problém. Jinak koupím nový světla (tyhle už jsou do žluta), hodím nový žárovky a vezmu to do práce seřídit.
V autě akorát nová řadička, pneu a vydražil jsem na ebay nárazník. Jenom se modlím aby fakt přišel, protože jsem naprosto šíleně nedůvěřivý člověk. Ale je to z nissan vrakoviště, výborný hodnocení, 400 věcí na prodej včetně celých aut, mluvil jsem s nějakou paní skrz adresu, tak snad bude vše ok
Teď už jenom vybrat barevnou kombinaci značek a exteriér komplet...

V autě akorát nová řadička, pneu a vydražil jsem na ebay nárazník. Jenom se modlím aby fakt přišel, protože jsem naprosto šíleně nedůvěřivý člověk. Ale je to z nissan vrakoviště, výborný hodnocení, 400 věcí na prodej včetně celých aut, mluvil jsem s nějakou paní skrz adresu, tak snad bude vše ok

Function > Form
Function > Form
ex only BMW e30 323i ex e30 320i ex e34 535i ex e30 320Ci ex e39 528i ex e30 325i black saloon, nyní BMW e36 1,8Is Imola rot
Bůh stvořil lidi jako slabé a silné. Teprve Samuel Colt tento nedostatek napravil.
Bůh stvořil lidi jako slabé a silné. Teprve Samuel Colt tento nedostatek napravil.
- Flinta
- Kontaktovat uživatele:
nevim jak v australii ale tady jsou veskery upravy vsem volny..Ritchma píše:Musím zjistit jestli jsou tu HIDky legální a jak moc s tím dělají policajti problém. Jinak koupím nový světla (tyhle už jsou do žluta), hodím nový žárovky a vezmu to do práce seřídit.
V autě akorát nová řadička, pneu a vydražil jsem na ebay nárazník. Jenom se modlím aby fakt přišel, protože jsem naprosto šíleně nedůvěřivý člověk. Ale je to z nissan vrakoviště, výborný hodnocení, 400 věcí na prodej včetně celých aut, mluvil jsem s nějakou paní skrz adresu, tak snad bude vše okTeď už jenom vybrat barevnou kombinaci značek a exteriér komplet...
tady pokud uprava neni vylozene prasarna tak je to v pohode..
neni problem dat do auta jinej motor, kola, vyfuk a proste cokoliv..
potom staci zajet na "technickou" tam na to kouknou a vesele jezdis dal... kdyz menis motor tak ti udelaj i novej stitek s novym typem motoru
Tady to bude asi lehce přísnější. Hlavně to nesmí být moc hlasitý, to je největší průser a moje evo zrovna tichý neni. BOV otevřenej nebo duální legální není. Ale už mě stavěli a slyšeli to. Ptal se na to, ale neřešil. Jen mi dal dejchnout, ani řidičák nechtěl vidět a poslal mě pryč a blbě se usmíval. Jak je to hodně hlasitý, tak se v tom začnou šťourat a je to průser.
Na "technický" je zajímaj nejvíc brzdy, stav pneu a jestli z toho někde něco neteče. Zbytek moc neřeší. Mě ani nedělal test brzd. Řekl že v tom jel a že by to bez problémů prošlo, netřeba testovat
Na "technický" je zajímaj nejvíc brzdy, stav pneu a jestli z toho někde něco neteče. Zbytek moc neřeší. Mě ani nedělal test brzd. Řekl že v tom jel a že by to bez problémů prošlo, netřeba testovat
Function > Form
Function > Form
- Flinta
- Kontaktovat uživatele:
tak hlasitost tady neresi asi vubec
je jedno jestli je to obytnej van, offroad, kombik, suv... kazdej druhej tu ma "ladaka"

Flinto, co kdybych ti poslal balikem činkvo a ty si mi tam nechal zapsat motor?

Jediná správná poloha ženy a pístů je "V" nehledě na to že "Víc hlav, víc ví..."
- Flinta
- Kontaktovat uživatele:
jo nebude problem ze si to ty tak ti dam nejnizsi cenu 22dolaru
akorat posta bude trosku drazsi

- T.i.m.u.r
- Kontaktovat uživatele:
Ale tak Cinque půjde jako normální balík; to nebude větší než třeba DVD rekordér,... 
r.v.: 1974 - 55HP/80Nm
(Štukatérské, sochařské, restaurátorské práce - praxe více než 30let)
www.stukater.wz.cz
(Štukatérské, sochařské, restaurátorské práce - praxe více než 30let)
www.stukater.wz.cz