Tak jsem si po dlouhý době na 4 kolech udělal drobnou radost a koupil jsem na ebay starý XTčko (94) Hodně dlouho odstavený, tak jsem zvědav co to přinese za problémy, ale vrčí a předtím podle všeho v dobrým stavu.
Chci se zeptat jak je to s přihlášením, u auta to mám živě v paměti, ale u motorky ne.
Takže dovozová technická, emise se myslím nedělaj- kolik?
úřad poplatky
Eko výpalný se platí/neplatí?
Díky
Přihlášení motorky
Moderátoři: Berry, Tommy1978, Rudi
Re: Přihlášení motorky
Řešim ted to samy akorat kupuju stroj přimo v čr.
EKO se u motorek neřeší, ani se u nich nedělají emise. Prvně musíš udělat evidenční kontrolu nejlip rovnou s STK (pokud jí nemá) to stojí cca 200 kč, tam ti zkontroluji jestli sedi čislo rámu, barvy, kola apod.
Přihlášení stojí 800 kč.
Jinak bych potřeboval někoho šikovnýho na pojistku, tak mi kdyžtak pošlete SZ ozvu se.
EKO se u motorek neřeší, ani se u nich nedělají emise. Prvně musíš udělat evidenční kontrolu nejlip rovnou s STK (pokud jí nemá) to stojí cca 200 kč, tam ti zkontroluji jestli sedi čislo rámu, barvy, kola apod.
Přihlášení stojí 800 kč.
Jinak bych potřeboval někoho šikovnýho na pojistku, tak mi kdyžtak pošlete SZ ozvu se.
Škoda RAPID 1.2 TSI 77kw
Škoda Fabia I. - Hromada Technických Problémů
- bejvávalo :/
Škoda Fabia I. - Hromada Technických Problémů

NO já přihlašoval motorku z němcka rok výroby 1986 a musel jsem mít i homologační číslo. Ale jinak mně komplet přihlášení z reichu přišlo na něco okolo 2000 se vším všudy.
Suzuki GSX-R 750 1986 moje stavba
MartyCZe: To bohužel není stejný.
Díky za potvrzení doměnky, ta dovozová TK na moto bez emisí by neměla stát tolik, nakonec možná že budou mít někde ceník. RZ jen jedna no a ten poplatek už řešit nebudu, asi lepší než shánět s překopávat na jiný papíry.
Díky za potvrzení doměnky, ta dovozová TK na moto bez emisí by neměla stát tolik, nakonec možná že budou mít někde ceník. RZ jen jedna no a ten poplatek už řešit nebudu, asi lepší než shánět s překopávat na jiný papíry.
Kdyby to někoho zajímalo, tak to mám částečně za sebou, technická je levnější jen o ty emise, takže 1500 a na úřadě je to myslím stejný jako auto, 2000 bez globálky a 1500 s ní+ budou něco chtít za značku, až to bude. Takže žádná velká úspora, ale asi lepší než někde shánět noty a překopávat.
Jinak mám velkou radost, povedl se mi bezva kup, XT600 z 94 roku s původníma 20 tisícema. 13 let to nejelo, trochu jsem se bál, co všechno bude v řiti, ale zatím to vypadá, že je až na detaily vše OK.
Jinak mám velkou radost, povedl se mi bezva kup, XT600 z 94 roku s původníma 20 tisícema. 13 let to nejelo, trochu jsem se bál, co všechno bude v řiti, ale zatím to vypadá, že je až na detaily vše OK.