sry joke

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Je fakt, ze ze vsech Evolutionu, co jsem mel a mam, sviti jednoznacne nejmene Evo IV, proto jsem do original narazniku, kvuli nocnimu zimnimu radeni, namontoval halogeny, to same na Evo V. Na Evo VI jsem dal HIDky, Evo VIII je v serii a na Evo IX davame, kdyz je potreba, na kapotu svetelnou rampu, ale nejvice mam radost z xenonu na Evo X. Ale kdyz se obcas v noci vytahne N14 STi, tak si stejne libuji, jak vsechny Eva, proti tomuto vozu, sviti... Jedinne, co bych ti tedy doporucil, jsou kvalitni zarovky, s tim, ze je tedy automaticke, nechat si seridit svetla.Ritchma píše:badczech - je to tu legální? Řeší to někdo? Evo je v noci jak bludičkaSkoro není rozdíl jestli světla rozsvítim nebo ne....
nevim jak v australii ale tady jsou veskery upravy vsem volny..Ritchma píše:Musím zjistit jestli jsou tu HIDky legální a jak moc s tím dělají policajti problém. Jinak koupím nový světla (tyhle už jsou do žluta), hodím nový žárovky a vezmu to do práce seřídit.
V autě akorát nová řadička, pneu a vydražil jsem na ebay nárazník. Jenom se modlím aby fakt přišel, protože jsem naprosto šíleně nedůvěřivý člověk. Ale je to z nissan vrakoviště, výborný hodnocení, 400 věcí na prodej včetně celých aut, mluvil jsem s nějakou paní skrz adresu, tak snad bude vše okTeď už jenom vybrat barevnou kombinaci značek a exteriér komplet...
Hele na tomhle aute mam to tam tak dva mesice, za tu dobu jsem potkal nespocet policajtu, at uz v protismeru ci jsem za nima zastavil na semaforech atd. Nikdy nic. Nikdo na me ani nebliknul ze bych oslnoval. delam do peti takze v tuhle dobu kdy uz je tma jezdim porad s rosvicenejma a nikdo nic... Xenony jsem dodelaval i na Forestera ataky bez jedinneho problemu a tam jsem to me dva roky. Celkove si myslim, ze pokud nebudes delat vylozene neco, za co te zastavej tak te nechaj. Kdyz delam rego, mam super mechanika, kterej nad tim mavne jen rukou protoze vidi, ze je to udelany dobre a ze to nemuze oslnovat o nic vic nez bezny auto s xenonem. Musim taky rict, ze ve meste to mam nastveny na "city mode" takze malinko niz (jen tak pro jistotu) kdyz jedu ven mimo mesto, zase to zvednu na normalni polohu a nemam problem..Ritchma píše:badczech - je to tu legální? Řeší to někdo? Evo je v noci jak bludičkaSkoro není rozdíl jestli světla rozsvítim nebo ne....
Ceciky nejdou vidětcrocjirka píše:ceciky doost...