IT:prezentace
Moderátor: Rudi
IT:prezentace
prosím poradtě mi mám xp home a nemám tam program na prezentaci fotek a chci nějakej stáhnout bud jsem stahl program a nešelo to pak uložit nebo byl strašně nepřehlednej žepo pul hodině jsem ničemu nechápal.nevíte nekdo o nečem ?prosím
Re: IT:prezentace
ne tak naskládáš v tm programu fotky za sebou jak dou a uložíš to a pak na to klikneš a ty fotky se tam ukazujou,movie maker je dobrej ale když to zapnu tak se to nesmí zapnout jako video ale normálně v prohlížeči fotek
- kujon
- Kontaktovat uživatele:
myslíš slideshow? to umí třeba irfanview nebo acdsee 

Pug 106 S16 - splašená francouzská krabička 
A také něco většího německého.

A také něco většího německého.
protože nesmíš kliknout na Uložit, ale na Uložit soubor filmumc-otka píše:ne tak naskládáš v tm programu fotky za sebou jak dou a uložíš to a pak na to klikneš a ty fotky se tam ukazujou,movie maker je dobrej ale když to zapnu tak se to nesmí zapnout jako video ale normálně v prohlížeči fotek
v prvním případě se ti otevře ten uloženej projekt
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
staci abys fotky kery chces prohlizet zasebou hodil do jedny slozky a pak to pustil v defaultnim prohlizeci fotek co je v XP. Zadna veda....mc-otka píše:ne tak naskládáš v tm programu fotky za sebou jak dou a uložíš to a pak na to klikneš a ty fotky se tam ukazujou,movie maker je dobrej ale když to zapnu tak se to nesmí zapnout jako video ale normálně v prohlížeči fotek
ITB Power
Prosím o radu . Mám prezentaci fotek včetně hudby v PowerPoint 2007. Jak to udělat ,abych z toho měl soubor ,který vypálím na cd a přehraji v DVD na TV?
díky
díky
http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ ... deo-scout/" onclick="window.open(this.href);return false;
Pravé tajemství života je hledání dokonalého auta .