http://www.pinebeach.hr/" onclick="window.open(this.href);return false;
Mozna to je bezna cena, me to proste na Chorvatsko prijde jako total predrazene, za ty prachy letim do mnohem exotictejsich destinaci, tot muj nazor
Moderátor: Dave0401
hele právě že to je tuning forum, které není jenom o tom že někdo strašně super rád happy free jezdí od rána do nociNosound89 píše:asi tak... jsme na tuning foru tak nebudem poslouchat jak někoho strašně nebaví jezdit... mimo čr se můžete projet na něčem čemu se opravdu říká dálnice a ne jen ty naše tankodromy... hlavně, že to máte všichni snížené aby pod tím nepodběhlo 5 vlčáků... opravdu účel na takové cesty
LiberaleMiguel píše:animace, bary, kurty, lukostrelba, pujcovna kajaku, dvoumistnych plachetnicek, potepecskeho vybaveni, soukrome plaze pisek/skaly/mola s zebrikama. Bydleni sice nebylo v hotelu, ale v hatkach, ale melo to styl a bylo to hodne prijemne
Mozna to je bezna cena, me to proste na Chorvatsko prijde jako total predrazene, za ty prachy letim do mnohem exotictejsich destinaci, tot muj nazor
Ale samozřejmě se dá za ty prachy sehnat letecké zájezdy do jiných destinací Turecko, Tunis, atd...LiberaleMiguel píše:animace, bary, kurty, lukostrelba, pujcovna kajaku, dvoumistnych plachetnicek, potepecskeho vybaveni, soukrome plaze pisek/skaly/mola s zebrikama. Bydleni sice nebylo v hotelu, ale v chatkach, ale melo to styl a bylo to hodne prijemne
proutěné "stany", to se ti to srovnání povedlo![]()
souhlasím !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!LiberaleMiguel píše:animace, bary, kurty, lukostrelba, pujcovna kajaku, dvoumistnych plachetnicek, potepecskeho vybaveni, soukrome plaze pisek/skaly/mola s zebrikama. Bydleni sice nebylo v hotelu, ale v chatkach, ale melo to styl a bylo to hodne prijemne
Klidnewesly.TDI píše:next week jedu do Sevilly, tě přiberu, aspoň mě vystřídáš za volantem a nebudu taky dojebany
že sis zrovna ty vybral špatnou prácí tak nemusíš jízdu autem odsuzovat... jedeš autem tak si zastavíš kde chceš, nejsi vázán datem a dobou příletu/odletu... prostě větší svoboda... myslím, že s tebou tady bude tak max 5% forawesly.TDI píše:hele právě že to je tuning forum, které není jenom o tom že někdo strašně super rád happy free jezdí od rána do nociNosound89 píše:asi tak... jsme na tuning foru tak nebudem poslouchat jak někoho strašně nebaví jezdit... mimo čr se můžete projet na něčem čemu se opravdu říká dálnice a ne jen ty naše tankodromy... hlavně, že to máte všichni snížené aby pod tím nepodběhlo 5 vlčáků... opravdu účel na takové cesty, já dávám přednost letadlu, znám už hooodně evropských cest, některé se i dají užít pohledem, ale na dovolenou autem opravdu ne, (dělám i trasy kolem 3.000km na jeden zátah, denní rutina je kolem 1.000 km
, až to někdy absolvuješ alespoň párkrát, ani nemluvím o x letech, potom chytrač
)
barry: však kuwa jsem hlupý kuchař a mám lepší love jak moja strojní ING co rýsuje převodovky
já se nemám potřebu hádat jen tu jde o to hned nehanit něco co není zrovna tobě dobré!wesly.TDI píše:a to mi stačí, hezkých 5% ......btw. nevidím problém si kdekoliv v cizině půjčít moto/auto/4kolku za pár peněz
, nikomu to nevnucuju kluku, to je můj názor na téma, a je to každého věc jak si kde jede
, třeba i na babetě na severní pól
![]()
miguel: do neděle? ses zbláznil? za 3 dny s prstem v nose a občasnou dvackou
někdy i třeba na 12hod. při Stau nebo frontou před tunelemNosound89 píše:že sis zrovna ty vybral špatnou prácí tak nemusíš jízdu autem odsuzovat... jedeš autem tak si zastavíš kde chceš, nejsi vázán datem a dobou příletu/odletu... prostě větší svoboda... myslím, že s tebou tady bude tak max 5% forawesly.TDI píše:hele právě že to je tuning forum, které není jenom o tom že někdo strašně super rád happy free jezdí od rána do nociNosound89 píše:asi tak... jsme na tuning foru tak nebudem poslouchat jak někoho strašně nebaví jezdit... mimo čr se můžete projet na něčem čemu se opravdu říká dálnice a ne jen ty naše tankodromy... hlavně, že to máte všichni snížené aby pod tím nepodběhlo 5 vlčáků... opravdu účel na takové cesty, já dávám přednost letadlu, znám už hooodně evropských cest, některé se i dají užít pohledem, ale na dovolenou autem opravdu ne, (dělám i trasy kolem 3.000km na jeden zátah, denní rutina je kolem 1.000 km
, až to někdy absolvuješ alespoň párkrát, ani nemluvím o x letech, potom chytrač
)
barry: však kuwa jsem hlupý kuchař a mám lepší love jak moja strojní ING co rýsuje převodovky
v Rakousku sjeď před Slovinskem na Murfeld, pak Mureck a dej se na Ptuj ve SlovinskuMickael píše:Vecer jedu do HR.Pres Madarsko nebo klasika Maribor,poradte? Jel jsem to naposledy asi pred 7-8mi lety s rodici.
Dik
kolik stoji ten zmineny usek dalnice, ze se to oplati objizdet?barry píše:do chorvatska jedině přes rakušáky a najdi si na netu vyhýbačku přes slovinskou dálnici...není to taková hrůza a ušetříš dost peněz
šťastnou cestu