Mám asi lýkožrouta v předním skle ještě nedávno to tam nebylo.... To auto se letos nějak sype
Přílohy
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Nové kola, upravený výfuk se zadním tlumičem Sebring přímo pro GSi, podvozek Koni Sport s pružinama KW, spojková sada Sachs se setrvákem z M2.5 a nějaké další drobnosti.
Upravil jsem silentblok převodovky, 3 dny to zasychalo. Včera jsem to dal na auto a je to fajné.. ještě zbylé dva a budu spokojený, konečně ten motor nebude chodit jak trenky.
Sklo pojištěné nemám, ono to nemá moc smysl, když to auto skoro nejezdí
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Kurde já na to tažné zapomínám pořád... já ho jako udělal ale než sem to stih nalepit tak jsem stěhoval garáž a někde se ztratila v boji.... pokličky neřeším, v zimě je možná nechám fuknout pořádně stejně budou muset přijít rozebrat chtě nechtě... ty šroubky potřebují chrom, reznou svině
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
znáček ve volantu.... btw. nesere tě ten kabel u rádia? mě by to sralo že to tam za jízdy lítá... zlatá SD karta
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
Proč máš jinou páčku na stěrače? To je kvůli ovládání počítače?
já třeba nechápu jak mají lidi bodlý flešky v rádiu, já bych se bál, že to urvu jak se pro něco budu natahovat nebo tak..... nebo žena jak se bude natahovat
máte někdo zkušenost s tímto obchodem? potřebuju si koupit tento díl na převodovku a zde stojí nejméně co jsem zatím našel tak na kolik vyjde poštovné či jak dlouho to trvalo než něco přišlo díky za info. http://www.lmfvauxhall.co.uk/F28-FWD-Co ... n-Kit.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Tak on to zas po zimě rozřeže takže myslím, že ani ne
Není za co prosimtě, však Tě ještě teď musí hlava bolet z té vykuchané Astry byl to fajný výlet, rád jsem se na to podíval. Je fakt TOP!!! Snad Ti vydrží.