Díky za praktické rady.

Ivan
Moderátoři: Berry, Tommy1978, Rudi
Ritchmo, dík. Rozpočet dokážu přizpůsobit, ale pochopil jsem, že pod půl milionu neseženu nic extra a pak dodatečně vynakládat desetitisíce za opravy se mi nechce - to raději koupit kvalitnější kousek. Uvažuji nad VIII a IX, ostatní jsou už zpravidla dost starý kousky.Ritchma píše:Já když jsem evo vybíral, tak jsem nastudoval mraky informací a pročetl nespočet fór. Všechny mají svoje plus a mínus, ale ve výsledku mi vyšlo, že rozumný jsou jenom VI, VIII MR, IX.
Starší než pět nejsou moc dobrý auta a tady se nedají moc dobře sehnat. Když se ukázalo jaký má pětka nedostatky, opravili je a vznikla šestka. A to stejný pak bylo s VII vs VIII a IX...
Nakonec jsem se rozhodl pro VI. Na VIII MR bych musel ještě maličko přišetřit a jelikož neplánuju z toho stavět žádnou šílenost, VI mi v sériovém stavu sedla výrazně líp. VIII už je taková "pohodlnější". Šestka je rozklepaný auto v kterým člověk cítí naprosto všechno a to je to, co jsem chtěl. Přes všechny negativní recenze jsem projel i VII, která se mi dostala do ruky úplně náhodou a hned jsem pochopil proč se dá celkem snadno koupit levněji než šestka.
Jakej na to auto máš rozpočet? Osobně, kdyby mi to rozpočet dovolil a chtěl bych evo na normální ježdění, byla by to zaručeně IX.
Jeden velkej problém s evama a to že málo kdo opravdu vydrží to mít na normální ježdění a než si to uvědomíš, v autě budou desítky tisíc...
Btw 7,8 a 9 opravdu nejsou stejný auta
Jakou máš spotřebu u té osmičky při "svižné" jízdě na normální silnici a dlouhodobou průměrnou?David EVO píše:EVO je fajn káraJede to jako kráva, žere to jako kráva, nemá to každej vůl
![]()
Když jsem já sháněl tak jsem chtěl 6ku. Bylo mi řečeno že s ohledem na malý množství vyrobenejch kusů je problém na to cokoli sehnat. 7ku jsem nechtěl kvůli mechanickýho difu, vzal jsem 8ku. 9ka je skoro to samý, vzhledem k nějaký drobný změně na motoru se dá jezdit za mníň než s 8kou. 10ku jsem neřešil, je hnusná
Dalnice do 150km/h 12l, mesto lehka noha 15l, v zime blbinky na snehu 25l. U STi 2002 jsem pri stejnym stylu byl o 2l nize. Dlouhodobe nevim, jsem to nikdy zvlast neresil.Ivan píše:Jakou máš spotřebu u té osmičky při "svižné" jízdě na normální silnici a dlouhodobou průměrnou?David EVO píše:EVO je fajn káraJede to jako kráva, žere to jako kráva, nemá to každej vůl
![]()
Když jsem já sháněl tak jsem chtěl 6ku. Bylo mi řečeno že s ohledem na malý množství vyrobenejch kusů je problém na to cokoli sehnat. 7ku jsem nechtěl kvůli mechanickýho difu, vzal jsem 8ku. 9ka je skoro to samý, vzhledem k nějaký drobný změně na motoru se dá jezdit za mníň než s 8kou. 10ku jsem neřešil, je hnusná
Ritchma píše:Spotřebu jsem zatím neměl odvahu zjišťovat..
Dík, vím, znám, ale nechce se mi investovat půl milionu do 12 let starého auta, byť na první pohled vypadá skutečně hezky...Rostack píše:http://www.sportovnivozy.cz/38019-mitsu ... bratislava
Podle mě se za půl mega už dá vybírat. A nemusíš jen v ČR, v Německu jsou taky někdy dost pěkný kousky
..od tohoto cloveka by som sa nebal kupit auto..Ivan píše:Dík, vím, znám, ale nechce se mi investovat půl milionu do 12 let starého auta, byť na první pohled vypadá skutečně hezky...Rostack píše:http://www.sportovnivozy.cz/38019-mitsu ... bratislava
Podle mě se za půl mega už dá vybírat. A nemusíš jen v ČR, v Německu jsou taky někdy dost pěkný kousky
http://jdm-meeting.cz/forum/viewtopic.p ... 63&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;