Stredici /vymezovaci/ krouzky
Stredici /vymezovaci/ krouzky
Zdravim, uz si vubec nevim rady, ale nemohu nikde na internetu na ceskych strankach najit vymezovaci krouzky z 72.6mm (vnejsi rozmer) na 71.5mm (rozmer naboje na aute). Nevite nekdo o nejaky strance? Ci nejaky tip? Dekuju moc!
Re: Stredici /vymezovaci/ krouzky
těhle 0,9mm je dosti neznatelná vůle
a i výroba tak malýho kousku bude dost náročná
takže je asi neseženeš leda nechat někde na zakázku vytočit z hliníkové kulatiny 

Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
Nemohu souhlasit.... je to 1.1mm a verim tomu ze to ma velkej vliv na vycentrovani kola na nabojiBIGPAPA píše:těhle 0,9mm je dosti neznatelná vůlea i výroba tak malýho kousku bude dost náročná
takže je asi neseženeš leda nechat někde na zakázku vytočit z hliníkové kulatiny

nějak jsem se upočítal
nevim loni jsem jezdil naboj 56,6 a kolo 57,1 a nic jsem nespozoroval
pokud kolo dobře utáhneš šroubama tak to opravdu nebude znat

nevim loni jsem jezdil naboj 56,6 a kolo 57,1 a nic jsem nespozoroval

pokud kolo dobře utáhneš šroubama tak to opravdu nebude znat

Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
tak to bylo nejaky lehky auto 

1300kg 

lehky no... o tunu...
noo tak ci onak je chci, ale nemuzu je zatim nikde najit

vystřihni si z 0,5mm plechu proužky
jinak pokud kolo "dobře" utáhneš tak nepoznáš rozdíl ani u kol s větším rozdílem

jinak pokud kolo "dobře" utáhneš tak nepoznáš rozdíl ani u kol s větším rozdílem

to uz me taky napadlo, ale je to na houby, protoze ten hlinik neobtahnu presne kolem naboje abych na to nasadil kolo a naopak kdyz ho dam do kola, tak zase nenasadim kolo na naboj (bavime se o 20" kolech -. takze cca 40kg to ma)Dacan píše:vystřihni si z 0,5mm plechu proužky![]()

tak ten proužek naohybej na tyčce o menším průměru aby si ho při nasazování na náboj musel roztáhnout a aby držel
To nemam moznost, respektive mam hlinik 1mm tlustej, ale neni uplne rovnej a to je uplne bez sance, ale radsi bych ten plastovy krouzek, jasne vylisovany z duvodu sundavani a nandavani kol abych s tim furt nemusel nejakym zpusobem sachovat
budu muset hledat no, treba narazim na tu firmu

1mm tlustý je moc, potřebuješ 0,5
ajooo... 0.5mm na stranu
ja blbec...

vyreseno http://www.alutechnik.cz/index.php?page ... &Itemid=65" onclick="window.open(this.href);return false;