Typický jak tihle týpci seděj nalepený na volantu a čuměj před sebe aby dali světu najevo jak brutálně to maj snížený a tak se bojej aby se nezasekli na nějaký milimetrový dirce.
Laconi: Ty to snad vidíš někde snížené ? Ono je lepší za volantem ležet úplně vzadu, aby člověk sotva dosáhnul na volant, že ? :hlazení
Ritchma: ne
Bobek: přesně o toho myslím, že ho dává za 120k, má tam nějak 325koní jestli se nepletu
BIGPAPA: Audina fakt nemá stejnou rozteč jako Hyundai. Todle jsou O.Z. Ultraleggera
Keep /-/atin'
Cokoliv Polsky, Allegro -> SZ nebo ideálně rovnou Facebook
LM: Myslím si, že údržba té S4 bude někde jinde než údržba třeba Coupéčka. Tenhle model S4 se mi neskutečně líbí, ale na provoz to bude drahý si myslím, ne? Samozřejmě do toho nepočítám spotřebu, ta ale bude taky pěkná
Tak jasně, je to velký turbomotor, ale že by se to nějak extra sralo mi právě oba kamoši vyvrátili Spotřeba po městě s lehkou nohou je 14 no, když tomu šlápneš, tak to žere samozřejmě všechno kolem cesty
Keep /-/atin'
Cokoliv Polsky, Allegro -> SZ nebo ideálně rovnou Facebook
Gooder
Sam ted jednu s4ku prodavam chci za ni opravdu hodne malo a stejne nic
Avsak spotreba neni zase o tolik vetsi nez co jsem mel octaviu rs (1.8t) .. Velka vyhoda je 6 ti kvaltu
A bezny servis je ok
S aut co jsem mel napr. Bmw 30i, bmw 30i plus kompresor od AC, a treba bmw m3 (3.0i)
Tak jedine co jelo lip byla ta 30i s kompresorem .. 30i je oproti te eSce slusnej lenoch
Dovoz aut ze zahraničí, Non-stop odtah, Kompletní péče o vozidlo (mytí, leštění, tepování, leštění světel), Zařízení STK, Diagnostika vozidel, Rychlé sjednání pojistky za fajn cenu, Servis.
Plzeň 775115675
matt: Ale když se něco vyse*e, tak to musí být radost. Co jsem kdysi o tom četl, tak prý opravy za desítky tisíc nejsou výjimkou. Ale jen říkám, co jsem četl, třeba máš jinou zkušenost
Nevím tak já už za sebou mám kloub a nové řízení a nic z toho nestálo více jak na bežné auto .... Na autě je dělaná spojka vč. faktury co jsem dostal k vozu a taky není cenovka nijak závratná
Myslím si že i turba nejsou nijak nákladné ale je jasné že se musí násobit dvěma a pak ta cena nebude 10 tis. na obě dvě nové.. To je jasné
Každopádně já si jí koupil jen tak pro radost a chtěl jsem zase vyzkoušet něco nového a rovnou říkám za ty peníze se mi to zdá jako hodně muziky .. Jsem bavorákovej takže M3 je pro mě lepší ale ta cena je většinou také u té M3 větší
Dovoz aut ze zahraničí, Non-stop odtah, Kompletní péče o vozidlo (mytí, leštění, tepování, leštění světel), Zařízení STK, Diagnostika vozidel, Rychlé sjednání pojistky za fajn cenu, Servis.
Plzeň 775115675