Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
A byla mokrá ta houba pod kobercem? Jestli ne, tak je to divný
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Nebyla no, bylo sucho.. to bude tím, že ta guma ještě není popraskaná a zpuchřelá.. však jak jsem čistil koberec, tak vůbec nesál vodu.. vůbec nepropouštěl.. zespoda je ještě dobrá impregnace.. už se těším až mi dojdou origo koberečky z NL
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
Lukine, ta podlaha je mazec, takhle čistou a suchou u astry jentak nevidíš jen mi nejde do hlavy ,co je to tam v těch příčkách (červeně označený) za plastový výdechy. to je topení, nebo jen nějaký odvětrání podlahy? ještě jsem to neviděl. jestli je to topení,tak luxus, ale kudy tam proboha vede potrubí z topení
Gooder píše:Myslím si, že to bude topení na nohy pro lidi vzadu. Takovéhle topení jsem viděl u dost aut
tak to já vím taky, že na spoustě aut je topení do zadu na nohy atd. , ale zrovna u astry F jsem to ještě neviděl takže jsou pod kobercem, nebo v tunelu nějaké slabé potrubí? nebyla by nějaká fotka toho vedení ? na zimu by se to docela hodilo