Tak jsem konečně na tu svojí Mazdici nahodil origo sportovní nárazníky a masku a tady je výsledek
Do budoucna ještě přibudou prahy, křídlo a decentní úzká mračítka
Pak už to bude chtít jenom nějaký pořádný kola.
Deri píše:Tak jsem konečně na tu svojí Mazdici nahodil origo sportovní nárazníky a masku a tady je výsledek http://img20.imageshack.us/img20/5535/e3v7.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Do budoucna ještě přibudou prahy, křídlo a decentní úzká mračítka
Pak už to bude chtít jenom nějaký pořádný kola.
Ty Ledky takle dát bylo asi nejvhodnější kam to umístit a nezničit totálně vzhled auta na rozdíl od těch různejch bludiček ve vyřízlejch dírách v nárazníku nebo tam cpát kroužky ala BMW a taky jsem chtěl aby předek trošku korespondoval se zadkem.
Ty mračítka už sem měl zkusmo nasazený a vzhled jí to nijak neničilo (mám tu nejtenčí možnou variantu), ale každýmu se může líbit něco jinýho.
PS: abych nezapomněl tak by to ještě chtělo pořádnej vejfuk
Já nevim, v kombíku se mi ta mazda líbí a kdyby byla pozink, tak bych si jí i koupil, ale ten sedan je nějakej divnej..
EX citroen saxo 1,4vts,. EX bmw e36 316i,. EX BMW e36 328 iT,. EX Golf III 1,8i, OOOO A4b5 avant 1,9TDI, BMW e36 316i compakt
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro
Jaký je důvod pro montáž těch LED hrůz? Teda kromě snahy podpořit čínskou ekonomiku?
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
Tak to mně se zase líbí ten sedan, kombi se mi tolik nelíbí. Kamarád ji má a parádně mu reznou zadní lemy. Když jsem to viděl prvně, nestačil jsem koukat.
Deri: Jak jsi na tom se spotřebou oleje? O tomhle motoru jsem přemýšlel(než jsem si to rozmyslel díky rzi ), ale prý je to pěkný žrout oleje.
Gooder píše:Tak to mně se zase líbí ten sedan, kombi se mi tolik nelíbí. Kamarád ji má a parádně mu reznou zadní lemy. Když jsem to viděl prvně, nestačil jsem koukat.
Deri: Jak jsi na tom se spotřebou oleje? O tomhle motoru jsem přemýšlel(než jsem si to rozmyslel díky rzi ), ale prý je to pěkný žrout oleje.
No právě ty zadní lemy, to je peklo. A nejen lemy..
EX citroen saxo 1,4vts,. EX bmw e36 316i,. EX BMW e36 328 iT,. EX Golf III 1,8i, OOOO A4b5 avant 1,9TDI, BMW e36 316i compakt
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro
Gooder píše:Tak to mně se zase líbí ten sedan, kombi se mi tolik nelíbí. Kamarád ji má a parádně mu reznou zadní lemy. Když jsem to viděl prvně, nestačil jsem koukat.
Tak lemy a částečně prahy budu řešit za 14 dní taky, naštěstí to ale ještě neni moc rozlezlý tak to pude opravit lehce
A co se týče oleje, tak při běžnym provoze to moc nežere, ale když se vydám blbnout na okruh, tak si to něco veme (ta 5W30 co se tam leje neni na to dlouhodobější ježdění v blízkosti červenejch otáček dělaná)
PS1: Jestli někomu strašně moc trhá žíly jedna samolepka, co mám vzadu, tak to je jeho problém a může mi tak akorát
PS2: firma Plasmaglow mi zrovna jako čínská ekonomika nepřipadá