Body kit na 525i?

Plasty, spoilery, čirá optika, neony, zadní lapmy, křídla a tak dále, to najdete v této kategorii.

Moderátoři: Fáboš, Jardafox

Odpovědět
iZBLK

Body kit na 525i?

Příspěvek od iZBLK »

Viete mi niekto poradit kde sa da zohnat body kit na 525i? Nejak sa v tom neorientujem.. :?

Alik
Kontaktovat uživatele:

Re: Body kit na 525i?

Příspěvek od Alik »

iZBLK píše:Viete mi niekto poradit kde sa da zohnat body kit na 525i? Nejak sa v tom neorientujem.. :?

chce to poradny laminaty...a na kufr ALU sekac hlav.... 8) a hlavne TDi pod kapotu jinak jsi nula :D
Mitsubishi Galant VR4 150Kw++
Obrázek
Obrázek

iZBLK

Příspěvek od iZBLK »

hm.. dobre no.. este nie som zorientovana ale casom snad dokazem prelustit vsetko co si mi napisal..

Lukinho

Příspěvek od Lukinho »

ceciki ven

Bufik

Příspěvek od Bufik »

Chce ti tím naznačit, že preferuje originální stav bez laminátu. Evidetně má taky potřebu tu vystavit tu na odiv svůj odpor a posměch koncernu a speciálně jejich naftovým agregátům, navzdory tomu že máš benzínové bmw. Časem se chytneš neboj :hlazeni
The Ultimate Driving Machine. (OO=[][]=OO)

LiberaleMiguel

Příspěvek od LiberaleMiguel »

iZBLK: v první řadě se uorientuj v tom, že v dnesni dobe tuning znamená Nech to v sérii, aspon podle většiny zdejsiho osazenstva.....

Zkus mrknout na http://www.s-tuning.eu" onclick="window.open(this.href);return false; 8)
Keep /-/atin'

Cokoliv Polsky, Allegro -> SZ nebo ideálně rovnou Facebook

Skořepiny na míru

iZBLK

Příspěvek od iZBLK »

Bufik, dakujem :)

nu a to preferuje on ale je to moje auto a ja preferujem nieco uplne ine a chcem sa mazlit, tak by som nejak rada zacala ale od kolies zrovna nie.. ale tak sa mi zda z prveho komentu, ze tu sa normalnej reakcie dozijem asi len vynimocne, takze idem o dum dal..

iZBLK

Příspěvek od iZBLK »

LiberaleMiguel píše:iZBLK: v první řadě se uorientuj v tom, že v dnesni dobe tuning znamená Nech to v sérii, aspon podle většiny zdejsiho osazenstva.....

Zkus mrknout na http://www.s-tuning.eu" onclick="window.open(this.href);return false; 8)

tak to som si vsimla.. ale ako som napisala, ja chcem nieco uplne ine a ostatnych moze byt po tom gulove, viac ako radu ich to stat nebude

iZBLK

Příspěvek od iZBLK »

Lukinho píše:ceciki ven

nech sa paci brouku <3

http://www.fotoparta.cz:8080/data/p/9/a ... hq/680.jpg

fereros2

Příspěvek od fereros2 »

tak taky záleží na jakou 525 :D teď byl pěknej kit na ebay.de od AC Schnitzera na e34 - fungl nový nárazníky, prahy a lemy blatníků + atesty a vypadalo to luxusně - bohužel cena 2000E a i když je to asi adekvátní, tak bych radši sehnal M-paket za zlomek ceny a bude to luxus

Odpovědět

Zpět na „Exteriér - styling a elektronika“