každopádně kozy známe od obou romanBerry píše:Riso,to neni tahle, kterou myslis, ona to byla takova narazka, Pokorneo me ukamenuje, i kdyz on si nas uz vymazal "povinne" pred casem z FB, co jsme s Rudim a Jirkou (Bio) zaregistrovali

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
každopádně kozy známe od obou romanBerry píše:Riso,to neni tahle, kterou myslis, ona to byla takova narazka, Pokorneo me ukamenuje, i kdyz on si nas uz vymazal "povinne" pred casem z FB, co jsme s Rudim a Jirkou (Bio) zaregistrovali
To ste riknul heskiRudi píše:každopádně kozy známe od obou romanBerry píše:Riso,to neni tahle, kterou myslis, ona to byla takova narazka, Pokorneo me ukamenuje, i kdyz on si nas uz vymazal "povinne" pred casem z FB, co jsme s Rudim a Jirkou (Bio) zaregistrovali
NEJardafox píše:to je baliho dítě?
Jo ale mají jen nutellu za 280,-T.i.m.u.r píše:Ochutnal jste čokoládu, pane Tome?
pekna GanéšaButcher píše:viste sukater.wz.cz
Já vím, mám výčitky od chvíle, co jsem tyhle "materiály" postřehl,...Bobek píše:Měl sis jí všímat![]()
ja sem tim padem mohl bejt chlap.. kdyz ale ona mela tak velkej nos...T.i.m.u.r píše:A to já bych klidně chlap byl, kdyby byla příležitost
skukater.wc.cz?Butcher píše:pekna GanéšaButcher píše:viste sukater.wz.cz![]()
šukatér.wz.cz....šukat?Furt nic?![]()
Ja uz mel asi 3...ale jen 2 staly za to![]()
![]()
pan řezník řezal cygánku, neeeeButcher píše:viste sukater.wz.cz.toja mel dycki jen takovou napul