Aktuální fota vašich aut
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Re: Aktuální fota vašich aut
co to je, esina, nebo vti ?
Eko-vtec, protoze jinak by napsal VTi
Jinak jako pan Berry
Jinak je to sice seriovka VTi (opravdu serie, ne jako Kubi), ale vcera probehlo celodenni oziveni kastle:
x předwapkování (i ze spoda)
x předmytí od ValetPro PH neutral Snow foam
x důkladné wapkování
x houbové umytí vozu systémem dvou kyblíků šamponem/kondicionerem od Meguiars Gold Class
x sušení profesionálním ručníkem (mikrovlákno)
x clayování plastickou hmotou a detailerem od Meguiars
x setření 2. ručníkem
x strojní nanesení karnaubského vosku
x strojní rozleštění
x okna pucována chemií proti mlžení
...lépe kastli neumím (otázkou je, zda to lépe jde) a nechal jsem na tom autě dneska s manželkou ruce
Cílem bylo auto oživit a připravit na zimu v teplé garáži. Moc toho už asi nenajede, přecijen teplé dny už jsou pomalu pryč a kupec žádný (ikdyž jsem asi i rád
).. PS: ta tecka na fotce je vada fotaku v mobilu a to pod tim na narazniku je oderka (pro rejpaly
) )

Jinak jako pan Berry

Jinak je to sice seriovka VTi (opravdu serie, ne jako Kubi), ale vcera probehlo celodenni oziveni kastle:
x předwapkování (i ze spoda)
x předmytí od ValetPro PH neutral Snow foam
x důkladné wapkování
x houbové umytí vozu systémem dvou kyblíků šamponem/kondicionerem od Meguiars Gold Class
x sušení profesionálním ručníkem (mikrovlákno)
x clayování plastickou hmotou a detailerem od Meguiars
x setření 2. ručníkem
x strojní nanesení karnaubského vosku
x strojní rozleštění
x okna pucována chemií proti mlžení
...lépe kastli neumím (otázkou je, zda to lépe jde) a nechal jsem na tom autě dneska s manželkou ruce

- LiberaleMiguel
Vy
jste vážně neskutečná banda dementů, když ani nedokážete pochopit
význam psaného textu...
Napíšu to ještě jednou: Nemam nic proti tomu Kadetovi jako takovému, ale
pořád je to proste seriovka, ať už s jiným naraznikama nebo motorem,
tak pořád podle auto sjíždělo z výrobní linky
Tuning he o tom odlišit se a ne zapadnout do davu. A ne, nemusí to byt
spojlerama a neonama, ale aspoň nějaký nápad to chce
A klidně si do mě rýpejte jak chcete, jak to tak sleduju, tak cim větší
rýpal na netu, tím větší sračkou v reálu jezdí, takže mě stejně
nerozhodíte
význam psaného textu...

nerozhodíte

Pekny plazovy vozitko. 

LiberaleMiguel: joooo, drogy delaji sve
Jiný pohled na svět, schíza, střídání nálad.. máš to těžky 

Slušná parodie na sporťák... Neony ovšem přidavají na respektu,to je jasnéLiberaleMiguel píše:

Ne není.LiberaleMiguel píše:Vy
nerozhodíte
Jezdím v dáčii

- LiberaleMiguel
Dacan: takže mam pravdu
neboj, ono to časem přejde 

Radši budu denně jezdit v nové dacii než v xlet starém korejském keplu který se rovnal na stolici
neboj, nepřejde mě to poněvadž sem se do prasení auta ani nepouštěl a už vůbec ne pod záminkou tuning

neboj, nepřejde mě to poněvadž sem se do prasení auta ani nepouštěl a už vůbec ne pod záminkou tuning

LiberaleMiguel : Hele a ted vážně, ty si opravdu myslíš že Tiburon je spracováním a kvalitou lepší než Dacia?
- LiberaleMiguel
Spolehlivostí určitě. O tím zbytku by to bylo na delší debatu...
MIKE MAD: tomuhle projektu fandim, to je jedno z mych nej aut od vw 

AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;
Je to čistokrevny Vtičko - 118 kwLukinho píše:co to je, esina, nebo vti ?

Za me je to jasne lepsi holub v hrsti nez hjondee s pruhem na strese...
Retard co stale nechape co kubi dolaz ani po jemnej i tvrdem vysvetlovani retarde zustane.
Jinak osetreni laku provadim stejne a zavidim ti ze to mas za sebou...Me se do toho pred zimou moc nechce.
Retard co stale nechape co kubi dolaz ani po jemnej i tvrdem vysvetlovani retarde zustane.
Jinak osetreni laku provadim stejne a zavidim ti ze to mas za sebou...Me se do toho pred zimou moc nechce.
" www.autowerks.cz "
A to jste napsal hezky pane Lefi..Kéž by to byla aspon ta parodielefi píše:Slušná parodie na sporťák... Neony ovšem přidavají na respektu,to je jasnéLiberaleMiguel píše:

Nemělo by se to mezi clayem a voskem vzít alespoň jemnou leštěnkou?
Výsledek vypadá dobře. Přesně ukázka toho jak se čistý auto blbě fotí mobilem.
Miguel - tuning není o tom se odlišit. Možná to si ty, kdo nerozumí psanému textu nebo k vám na vesnici ještě význam slova tuning nedošel...
Výsledek vypadá dobře. Přesně ukázka toho jak se čistý auto blbě fotí mobilem.
Miguel - tuning není o tom se odlišit. Možná to si ty, kdo nerozumí psanému textu nebo k vám na vesnici ještě význam slova tuning nedošel...
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form
Function > Form
- Venca Brody
- Kontaktovat uživatele:
Berry: jsem rád, že se ti toto provedení líbí.
Jak říkám kola se ne všem líbí, mě ze začátku taky ne, ale teď to nemá chybu. 

EX citroen saxo 1,4vts,. EX bmw e36 316i,. EX BMW e36 328 iT,. EX Golf III 1,8i, OOOO A4b5 avant 1,9TDI, BMW e36 316i compakt
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro
LiberaleMiguel
slovo tuning znamená ladění ... nikoliv se odlišit... tak si to přeber jak chceš kubi ladí kadeta k dokonalosti seriovky s nejlepším dodávaným motorem atd.
slovo tuning znamená ladění ... nikoliv se odlišit... tak si to přeber jak chceš kubi ladí kadeta k dokonalosti seriovky s nejlepším dodávaným motorem atd.
DRS Daihatsu Racing Service
Daihatsu Charade 1.0 GTti car racing E85 cca 140HP on the XXR 8Jx15 wheels
Daihatsu Applause 1.6 daily 105HP
Benelli Tornado tre 1130 3 cilinder 163HP / 128Nm
Daihatsu Charade 1.0 GTti car racing E85 cca 140HP on the XXR 8Jx15 wheels
Daihatsu Applause 1.6 daily 105HP
Benelli Tornado tre 1130 3 cilinder 163HP / 128Nm
- LiberaleMiguel
Jak, jistě že v přímém překladu to je ladění, to by pak to tlačítko na radiu moc nedávalo smysl, že?
Ale vzpomeňte si jak to začalo, proč ti lidi delaji atd
proto, aby sd odlidili a ne proto aby zapadli. Kdyby všichni byli takové konzervy jal vy rady chcete, tak by na tuningovych akcích nebylo na co dívat. By to tam vypadalo jak v automobilovém muzeu a o tom to přece rozhodně není 
Ale vzpomeňte si jak to začalo, proč ti lidi delaji atd

že tě ještě baví ostatní přesvědčovat o tvojí pravdě 

- Venca Brody
- Kontaktovat uživatele:
Baví, protože je to náš miguel..
EX citroen saxo 1,4vts,. EX bmw e36 316i,. EX BMW e36 328 iT,. EX Golf III 1,8i, OOOO A4b5 avant 1,9TDI, BMW e36 316i compakt
LiberaleMiguel: a proc jsi si tedy fotil a daval na FB fotku ohavneho, vysmazeneho a serioveho motoru z civica ze srazu? Co jsem ti koukal na profil, tak jsem nechapal vic veci, ale tohle me dostalo
(no a hlavne z tvych fotek mi doslo mraky veci celkove a tusim, proc jsi mel papiry v cistirne)
Ritchma: tak nejak nebylo treba lestenky. Ten detailer s clayem to rozlesti dost samo o sobe a beztak by lestenka pak strojnim voskovanim vzala za sve. Jinak zkusil jsem poprve prepisknout mnozstvi vosku a docela jsem litoval (neslo to absolutne rozlestit), ale zase vysledek super. Je to spis priprava na ulozeni do garaze, nez na bezne jezdeni.
tholis: nebyt manzelky (ta uz si rika claymaster
), tak bych to asi nedal. Navic pulku auta strojne lestila ona a pak skla delala taky ona. Me uz silene bolelo cele telo (delal jsem v patek golfa a v sobotu targu, coz nebyl dobry napad, ale zase pralo pocasi - stin, zamraceno, relativne teplo)
Mr_xx: tak proc pises vtec? Vtec je ekonom, VTi je VTi
Jinak bude to mazel? Rozepis se trochu, na fotce nic moc lak a celkove auto mi prijde zanedbane. Tyhle vozitka se vyplati zachranit 

Ritchma: tak nejak nebylo treba lestenky. Ten detailer s clayem to rozlesti dost samo o sobe a beztak by lestenka pak strojnim voskovanim vzala za sve. Jinak zkusil jsem poprve prepisknout mnozstvi vosku a docela jsem litoval (neslo to absolutne rozlestit), ale zase vysledek super. Je to spis priprava na ulozeni do garaze, nez na bezne jezdeni.
tholis: nebyt manzelky (ta uz si rika claymaster

Mr_xx: tak proc pises vtec? Vtec je ekonom, VTi je VTi

- Sensei Jirka
- Kontaktovat uživatele:
Možná si ještě nepochopil, že je rozdíl mezi "stylingem" - čistě subjektivní věc, to co se líbí jednomu se nemusí líbit tisícům jiných a naopak a "tuningem" (to slovo nemam rádLiberaleMiguel píše:Jak, jistě že v přímém překladu to je ladění, to by pak to tlačítko na radiu moc nedávalo smysl, že?
Ale vzpomeňte si jak to začalo, proč ti lidi delaji atdproto, aby sd odlidili a ne proto aby zapadli. Kdyby všichni byli takové konzervy jal vy rady chcete, tak by na tuningovych akcích nebylo na co dívat. By to tam vypadalo jak v automobilovém muzeu a o tom to přece rozhodně není

PS: Já osobně preferuju hezkej vzhled sériovýho auta, co mě překvapí svym výkonem, než auto, který jenom "rychle vypadá", ale neznamená to, že nedokážu ocenit ryze stylingový auto, byť bych takový třeba domů nechtěl ani za nic. A nehanil bych práci toho "druhýho tábora", pokud je to práce odvedená dobře

330i E90 

Majn gat, zase kecy a fotky žádný, tak přidám ještě pár já z kterých mám radost 

LiberaleMiguel píše:Vy
význam psaného textu...
nerozhodíte
myslim si, ze by sis mel kazdy vecer cist definici tuningu, kterou tu kdysi napsal TABOO...
ex:opel tigra 1.4 16v,opel tigra 1.6 16v,peugeot 106 1.4 sport,seat leon 1.8T 200PS+,ibiza 1.9TDI 6L 170PS, octavia RS combi 1.8T
NOW: family car skoda octavia 2 RS combi 2.0TSI 200 teplejch poniku...
facebook.com/jiriprokopfotograf
NOW: family car skoda octavia 2 RS combi 2.0TSI 200 teplejch poniku...
facebook.com/jiriprokopfotograf
U nás Kamča čistí komplet interiér a dříve ještě mla kola. Po zbláznění se do produktů od chemical guys a vzhledm neskutečně pracném, časově náročném a relativně technicky složitém postupu si to už dělám sám. No a Kamča si s tím pak jezdí
Jinak já to po clay vždy umyju silnějším koncentrátem, usuším, leštěnku a pak vosk. Co teď mám nový lak tak bez.
Liberale: Jako vždy se pleteš a meleš smyšlené sračky co vznikly ve tvém chorém mozku.
Tuning vznikl po válce když se vojáci vraceli z války, měli relativně dost peněz ze žoldu a nudily se. Tak upravovali staré fordky apod. káry té doby. Většinou se snižovali aby měli níž těžiště, ladily se motory...málokdo tehdá hrál na pozlátko a už vůbec nikdo jako tupá ovce (rozuměj ty) nekupoval aftermarketdíly které svítíčkují, mají logo větší jak výrobek a fungují hůř.. Tenkrát se taky kuli tomu zrodil nascar...z části proto že při prohibici ujížděli s moonshinem policajtům..no a odpoledne závodili mezi sebou..furt mi uniká kde se odlišovali červenýma reflektorama, nebo kde měli na řadičce napsáno kovářství smith a neville nebo kdy machrovali že daj třeba 75HP a pohon na předek...

Jinak já to po clay vždy umyju silnějším koncentrátem, usuším, leštěnku a pak vosk. Co teď mám nový lak tak bez.
Liberale: Jako vždy se pleteš a meleš smyšlené sračky co vznikly ve tvém chorém mozku.
Tuning vznikl po válce když se vojáci vraceli z války, měli relativně dost peněz ze žoldu a nudily se. Tak upravovali staré fordky apod. káry té doby. Většinou se snižovali aby měli níž těžiště, ladily se motory...málokdo tehdá hrál na pozlátko a už vůbec nikdo jako tupá ovce (rozuměj ty) nekupoval aftermarketdíly které svítíčkují, mají logo větší jak výrobek a fungují hůř.. Tenkrát se taky kuli tomu zrodil nascar...z části proto že při prohibici ujížděli s moonshinem policajtům..no a odpoledne závodili mezi sebou..furt mi uniká kde se odlišovali červenýma reflektorama, nebo kde měli na řadičce napsáno kovářství smith a neville nebo kdy machrovali že daj třeba 75HP a pohon na předek...
" www.autowerks.cz "
Tuning vznikl po válce když se vojáci vraceli z války, měli relativně dost peněz ze žoldu a nudily se. Tak upravovali staré fordky apod. káry té doby. Většinou se snižovali aby měli níž těžiště, ladily se motory...málokdo tehdá hrál na pozlátko a už vůbec nikdo jako tupá ovce (rozuměj ty) nekupoval aftermarketdíly které svítíčkují, mají logo větší jak výrobek a fungují hůř.. Tenkrát se taky kuli tomu zrodil nascar...z části proto že při prohibici ujížděli s moonshinem policajtům..no a odpoledne závodili mezi sebou..furt mi uniká kde se odlišovali červenýma reflektorama, nebo kde měli na řadičce napsáno kovářství smith a neville nebo kdy machrovali že daj třeba 75HP a pohon na předek...[/quote]
tady se někdo moc díval v sobotu na autosalon
tady se někdo moc díval v sobotu na autosalon

Ophell Vectra B Zender Sport 2.1 16V BIG Turbo Nitro! 300HP / 350HP / 400HP Club! Clean engine / car design , Airlift 3P dual Viar, 8piston brake 370mm wave rotor RS3, 3tlg. Schmidt vn-line 19" stretch, Prosport EVO, Sparco, Coming soon 2K18!
je třeba rozlišit styling a tuning
na zevnějšek to nejezdí, to tvrdím já...

life's too short to drive slow
Lordík: Ne spíš jsem zvedl prdel a byl jsem v místě kde se nascar a tuning zrodil a jako správnej autíčkář jsem se o to zajímal...a v Havířově to kupodivu není
No a autosalon jsem neviděl, co tam bylo?

" www.autowerks.cz "