Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
přesně to co povídáš o hotrodech vojácích co měli přebytek peněz a úpravy fordů, kterými pořáželi i mnohem mladší modely, jako by jsi úplně citoval... proto mě to praštilo do nosutholis píše:Lordík: Ne spíš jsem zvedl prdel a byl jsem v místě kde se nascar a tuning zrodil a jako správnej autíčkář jsem se o to zajímal...a v Havířově to kupodivu neníNo a autosalon jsem neviděl, co tam bylo?
Nejel jsi dnes přes Těšín? Dneska jsem tu viděl takovou černou naleštěnou primeru a vypadalo moc hezky .Lukinho píše:Dnes prvni skolni den a hned se mi tam musel nejaky chudak podepsat.Za trest bydlet u skoly...
Jen tak nahodou... jsem jel no.Bolo1 píše:Nejel jsi dnes přes Těšín? Dneska jsem tu viděl takovou černou naleštěnou primeru a vypadalo moc hezky .
Před Orvestem, za Orvestem nikdo nesmí stát, nebo nebudu hrátTakeshi píše:a focenu u Lamawork
Jak je ten predek lehce snizen a ty kola k tomu sednou, navic na B5 se moc nevidi a asi jde nejdriv o zvyk, ale musim rict, ze se mi hned libili, vim, ze jsi vybiral dost dlouho a nakonec jsi vybral moc dobreVenca Brody píše:Berry: jsem rád, že se ti toto provedení líbí.Jak říkám kola se ne všem líbí, mě ze začátku taky ne, ale teď to nemá chybu.