Neomezený tarif tmobile
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Neomezený tarif tmobile
Chystám se prodloužit smlouvu, ale jako věrnému zákazníkovi mě nechtějí snížit cenu za ten tarif. Má někdo zkušenost, že snimi vyjednal lepší cenu? Vždy snimi byla řeč, ted nikoliv. Díky
Re: Neomezený tarif tmobile
pouzij tarifomat.cz´, maji spousty neverejnych tarifu (nech si zavolat od nich - na webu to nenajdes) a pokud nechces je, tak proste zahaj prestup k jinemu operatorovi, oni ti hned zacnou volat s lepsimi nabidkami aby si te udrzeli (vlastni zkusenost), nicmene ten tarifomat vetsinou dokaze najit lepsi nabidkublázen píše:Chystám se prodloužit smlouvu, ale jako věrnému zákazníkovi mě nechtějí snížit cenu za ten tarif. Má někdo zkušenost, že snimi vyjednal lepší cenu? Vždy snimi byla řeč, ted nikoliv. Díky

už nemám hnujdaj...
u mě to šlo,ale dali mi to až když dostali výpověď s tím číslem přenosu. jinak mám 220 minut,850 SMS,300 mb za 295 měsíčně.
od T-mobile 749,- neomezené volání v čr na jakýkoli tel. včetně SMS a k tomu internet 2GB. Ale jde to i levněji. Ještě mi neskončila smlouva a zavolal jsem tam, že až vyprší tak odcházím a druhý den jsem to měl z 1600kč paušálu na této ceně a neomezeně.
Uvidíme, zda zavolají. Nechápu proč bych to měl mít za 749kč po 10letech stejně jako nový zákazník. Vždy mi dali telefon a ty ted prej nedávají. Tak by mohli zlevnit paušál
Ceny neomezenek zanedlouho klesnout 

- LiberaleMiguel
O moc níž už těžko
Pod 500kč to určitě aji s internetem nepůjde

Ano, pod 500 to jit nema
ale ja to mam za kilo, mne to netrapi 

- Chamelion
- Kontaktovat uživatele:
Já mám tu neomezenku za 666 Kč s DPH pod rámcovkou...
řekl jsem jim že končím a nic. Asi nemají zájem o zákazníky ,což je dost smutné
Pokud to vyřídíš telefonicky a né přímo na pobočce, tak je ještě dalších 10% z ceny dole. Toto mohou jen operátoři. Je potřeba vědět jak s nimi mluvit a né dejte mi slevu jinak jdu pryč.
oni nejsou blbý a tyhle hlášky už neberoublázen píše:řekl jsem jim že končím a nic. Asi nemají zájem o zákazníky ,což je dost smutné
já jim zase řekl, že si hovor budu nahrávat jako oni a rovnou to položili

takže pokud někdo má lepší nabídku než 749 tak sem s ní, případně mobilní internet zdarma do auta k wifině, díky
odtah od 7kč/km 731810210
Já teď přešel na tento neomezený k T-mobile, akorát sem to nahlásil na firmu, tak šéfovi platím o DPH méně, aspoň něco, říkal, že mi to časem bude platit celé v rámci zvýšení platu 

..:: MB C-Klasse ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
jenže já mám u nich 2 čísla a platím jim dost peněz takže si myslím,že jim to buřt není. Ale uvidíme. Kdyby to dali levněji o blbou 100vku za věrnost ,tak by to vypadalo jinak,ale po 10ti letech řeknou,že za věrnost nedostaneš slevu ani kačku,tak to at jdou do prdele. Konkurence je dostatek.starter píše:oni nejsou blbý a tyhle hlášky už neberoublázen píše:řekl jsem jim že končím a nic. Asi nemají zájem o zákazníky ,což je dost smutné
já jim zase řekl, že si hovor budu nahrávat jako oni a rovnou to položili![]()
takže pokud někdo má lepší nabídku než 749 tak sem s ní, případně mobilní internet zdarma do auta k wifině, díky
ty vole tohle chci taky. to je dokonalyHoviXXX píše:u mě to šlo,ale dali mi to až když dostali výpověď s tím číslem přenosu. jinak mám 220 minut,850 SMS,300 mb za 295 měsíčně.
AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;
nech si zavoilat od tarifomat.cz podobnou nabidku od nich mam taky...maRkus píše:ty vole tohle chci taky. to je dokonalyHoviXXX píše:u mě to šlo,ale dali mi to až když dostali výpověď s tím číslem přenosu. jinak mám 220 minut,850 SMS,300 mb za 295 měsíčně.
už nemám hnujdaj...
mam neomezenej od t-mobile , vcera me to menily, prej sem stalej zakaznik s dvema cislama u nich a mam to za 499 mesicne s internetem 200mega , uvidim casem jak to bude
Renault laguna II 1.8 16v
Sestry: Renault twingo 1.2
pracovni : JD 8335R
a to ti volali sami? Nebo ses jich musel doprošovat a je to do všech sítí?
- petanek192
Umíte nekdo neomezeně po cele eu ? Plus internet ? Ceny se nebojim
Švédská kvalita...to není turek u mašiny v Německu co si myslí, že DAS auto se spokojí se svým jménem z dob co to dělal Herr Němec
Saab 2,3Turbo AERO , POWERFLEX , EBC , WEBASTO , NIVOMAT
Saab 2,3Turbo AERO , POWERFLEX , EBC , WEBASTO , NIVOMAT
blazen : volali sami , koncila mne smlouva tak si asi chtej udrzet zakazniky nebo co
, neomezenej mam do T-mobile , jinak volani do ostatnich za 3kč a sms za 1.50kč , a mam tam myslim 120 volnejch prevoditelnejch sms, do vsech siti

Tak to je za normální cenuJon1 píše:blazen : volali sami , koncila mne smlouva tak si asi chtej udrzet zakazniky nebo co, neomezenej mam do T-mobile , jinak volani do ostatnich za 3kč a sms za 1.50kč , a mam tam myslim 120 volnejch prevoditelnejch sms, do vsech siti
stejne treba to neomezeny volani od T-mobilu je omezený na 10 000 minut mesicne, a pak 2,50 za minutu... hmm, ja provolal max tak 300 minut za mesic 
jinak tady taky jeden srovnavac: http://www.dtest.cz/tarify" onclick="window.open(this.href);return false;

jinak tady taky jeden srovnavac: http://www.dtest.cz/tarify" onclick="window.open(this.href);return false;
Yesterday is history. Tomorrow is a mystery. Today is a gift.
blazen : no vidis to
, to sem nevedel a ani nzjistoval , tak diky za info
, ale porad to mam vyhodnejsi nez predchozi tarif

- Flinta
- Kontaktovat uživatele:
at zbytecne nezakladam novy tema.... neumel by nekdo udelat nejakej zajimavej tarif do 300kc cca?
Taky bych se přidal,klidně do 500,- s datama aspoň 500mb a s nějakejma volnejma minutama a SMS
Když se chlap vyspí s více ženami, je borec.
Když se žena vyspí s více muži, je kurva.......proč je to tak?!
Protože když klíč otevře několik zámků, je to univerzální klíč......
kdežto když zámek otevřeš vícero různými klíči, je zkurvenej zámek
Když se žena vyspí s více muži, je kurva.......proč je to tak?!
Protože když klíč otevře několik zámků, je to univerzální klíč......
kdežto když zámek otevřeš vícero různými klíči, je zkurvenej zámek