Auto do/z depozitu

Pokec nejen o autech...

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma

Odpovědět
modsuissy
Kontaktovat uživatele:

Auto do/z depozitu

Příspěvek od modsuissy »

Zdravím všechny tady na fóru,

jak nejspíš možná někdo víte, prodávám Mazdu. Jelikož je bez STK a já jí už dělat nebudu a hlavně se mi blíží povinné ručení a platit za auto s kterým nejezdím je kravina. Mohl bych tedy auto dát do depozitu, a až se prodá tak ten dotyčný by si ho mohl zase vyndat bez/s poplatkem ?

Díky za jakoukoliv radu.

MIMO LAJNU:

Jak je to s tím, kdybych chtěl dát auto do bazaru bez technický ? To mi dají pytel bonbónů a zdar, co ? :D
Loga, tiskoviny, pozvánky, firemní indentita. Jste začínájící firma, živnostník a potřebujete svou tvář? Navštivte mojí stránku, se vším vám poradím a zhotovím.

-->http://www.christpetr.cz<---

Breakthru

Re: Auto do/z depozitu

Příspěvek od Breakthru »

ne, to budeš muset vyndat zas jen ty, protože to auto bude tvoje dokud jej na novýho majitele neodhlásíš a to bez TK neuděláš, protože značky budou v depu a z depa je jen těžko vytáhneš bez platný TK...
Jinej majitel může s tvým autem na tvým úřadě prd.Maximálně by stačila plná moc, ale upřímně, kdo by se chtěl srát s řešením nový technický na autě, který je v depu kdovíkde a pak letět na úřad s plnou mocí a řešit tam vytáhnutí z deponace a pak tradá na svůj úřad......to se ti kurevsky snižuje sféra lidí, kteří by o todle měli zájem a hrozně to sráží cenu auta, asi tak na hodnotu pytlíku bonbonů.V bazaru tě stáhnou z ceny kvůli tomu, že tam nebude technická, ale pro ně nebude problém ju udělat, ale se značkama v depu tě pošlou taky do háje....
svět dospělých je pro mne záhadou......

starter

Příspěvek od starter »

bez stk to neuložíš, navíc je nějaká doba kdy to musíš z depa vytáhnout

hoď to po nějaký socce, která z toho bude mít ještě užitek a ty po starostech, zřejmě mazda pro tebe končí jak jsem pochopil
odtah od 7kč/km 731810210

modsuissy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od modsuissy »

Díky za odpovědí. Je to tak jak jsem si myslel, počkám na zájemce :).
Loga, tiskoviny, pozvánky, firemní indentita. Jste začínájící firma, živnostník a potřebujete svou tvář? Navštivte mojí stránku, se vším vám poradím a zhotovím.

-->http://www.christpetr.cz<---

Odpovědět

Zpět na „Pokec“