Lukinho píše:مرحبا
السلام عليكم

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Lukinho píše:مرحبا
 وحتى ذلك الحين نعم
  وحتى ذلك الحين نعمNerad cituju obrázky, tak se omlouvám, ale ta tigra byla dělaná u nás v Chebu a lidi co jí dělali tak trochu znám, ale přání zákazníka je přání zákazníkaRudi píše:viděl sem hodně, ale todle ještě ne
http://auto.bazos.cz/inzerat/26871911/p ... tunnig.php" onclick="window.open(this.href);return false;

SubTera píše:mile dite, to, jak se svou povesti nakladas ty, je tvoje vec
 ...
... - neberte si to osobně, ale je to všude stejný, alespoň co se týká opálených
 - neberte si to osobně, ale je to všude stejný, alespoň co se týká opálených   

taky nejakym takovymhle zvěrstvem?????
 taky nejakym takovymhle zvěrstvem?????  vcera se tady objevil jednickovej kombi focus v čertmy matu s ruzovejma doplnkama( zrcatka, listy, kola...) nejseš to ty?
 vcera se tady objevil jednickovej kombi focus v čertmy matu s ruzovejma doplnkama( zrcatka, listy, kola...) nejseš to ty?  

Tím myslíš co?Butcher píše:mhm....miata je na tom jak?Mr.Bean píše:Ale zábavy s tím bude stokrát víc jak s pumou. Jestli ne tisíckrát...

ineeeeee
  ineeeeee  

Jen kdyz se clovek podiva dovnitr a uvidi sedou palubovku v Evu.pavelini píše:Kundaj, po teto reakci na Evo, te uz i ja, prestavam chapat, tot ode me vse...
Lukinho, NP gt bylo me prvni sportovni auto a naprosta spokojenost.
Cervena TME - pro vsechny zajemce doporucuji shlednout, kdyz uz ne VIN, tak alespon velky TP. Kdyby tato edice odpovidala realite, tak by nebyla z jara naprodej u Igora (Drotara) za 300 tis.

Natoz to srovnat s MRkem
 Natoz to srovnat s MRkem  
Seš strašnej frajer, že máš teď nové velké, větší, obrovské,gigantické brzdy.. Je třeba to dát najevo posměšky a zdůrazněním po celém foruLiberaleMiguel píše:Progresss píše:Z volva by byly asi lepší, 6sti pístek už má dneska každá jetá Vectra nebo Hyundé

Mam strach z Evolutionu apod sraček s temadle malýma brzdama, že pak prudce zastavím kvůli zajíce apod a chytnu to do kufru
 Asi seš strašně nedoceněnej mi přijde. Gratuluju.. už ti chybí na to evo jen dalších milión věcí..
 Asi seš strašně nedoceněnej mi přijde. Gratuluju.. už ti chybí na to evo jen dalších milión věcí.. btw: Nevíš náhodou kdo mi to v Projektu(už je to smazané), psal, že bude má větší kotouče, když jsem chtěl nahodit ty 305mm ? Z tebe ty komplexy jenom kapou
  btw: Nevíš náhodou kdo mi to v Projektu(už je to smazané), psal, že bude má větší kotouče, když jsem chtěl nahodit ty 305mm ? Z tebe ty komplexy jenom kapou 
 Tobě vůbec jde vymýšlení pohádek dobře viď
 Tobě vůbec jde vymýšlení pohádek dobře viď 

gizmi píše:srovnavat auta pro holky s Japonskym plazovym vozitkem?ineeeeee
 Ale chapu - ono ze zabavnych vozitek sednout do line tezke stare herky je flustrujici
 Ale chapu - ono ze zabavnych vozitek sednout do line tezke stare herky je flustrujici