Cau, ma nekdo zkusenosti s motorem Endura-E (1.3 37kW)
Jedna se o vuz Ford Fiesta mk4 (96') Chtel bych se ciste jen zeptat, zda ma nekdo zkusenosti a nevi, jestli je u tohoto motoru pomoci nejakych uprav zdrave a mozne dostat se na nejakych 60-70kW (+ jake dalsi upravy treba) Mela by se mi dostat koncem zarim do rukou a vzhledem k tomu, ze jsem se na ni naucil ridit, tak je mi lito ji nechat jen tak sesrotovat. Diky za rady.
Endura E - Tuning
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
Endura E - Tuning
life's too short to drive slow
Re: Endura E - Tuning
Zahodit a swap za jiny motor je asi jedine jak srdcovku smysluplne ozivit. lepsi by byla koupe fiesty co uz neco poradneho pod kapotou ma a nejlepsi poridit neco uplne jineho.
" www.autowerks.cz "
o swapu za jiny motor jsem tez premyslel, no porad nevim, jaka by byla nejvhodnejsi alternativa.Zatim me napada snad jen 1.7 z pumy. Ale zrejme jak rikas, mozna bude lepsi investovat jinym smerem a to do jineho auta, kazdopadne umrit ji nenecham 

life's too short to drive slow
když se sníží, nastaví pořádný odklony a daj široký kola tak těch 37kW uplně stačí
než se srat s ele a dalšíma problemama při zástavbě silnějšího motoru tak to výjde levněji a rychleji sehnat jinší auto s tím motorem

než se srat s ele a dalšíma problemama při zástavbě silnějšího motoru tak to výjde levněji a rychleji sehnat jinší auto s tím motorem

Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....