aukro divnost
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
aukro divnost
Resim takovou podezrelou udalost. Koupil jsem iphone 4s za 6500Kc, coz je fajn cena. Ale tomu prodejci druhej den odstavili ucet. Tvrdi, ze nevi o co jde a ted po tejdnu mu to odblokli a pise, ze doslo k omylu. S timhle jsem se setkal poprve a jsem na vazkach. Kdyz do toho pujdu a bude v tom neco je mozny pres aukro to nejak vyresit?
500 0,9T
- Chamelion
- Kontaktovat uživatele:
Re: aukro divnost
Pokud tomu prodejci zaplatíš za zboží a nic ti nedodá nebo ti přijde cihla nebo cokoliv a budeš na to mít důkazy (výpis z účtu, atp.), pak po určitym procesu by ti aukro mělo celou škodu zaplatit. Už jsem se s tím párkrát setkal a mělo by to fungovat...
Zeptej se aukra na důvod blokace.
Jak mu pošleš prachy, tak už se je z něj těžko dostanou. Šance je reklamací platby u banky, ale není to 100% řešení.
Jak mu pošleš prachy, tak už se je z něj těžko dostanou. Šance je reklamací platby u banky, ale není to 100% řešení.
Jezdíš Volkswagenem a neznáš VWshop.cz? Chyba chyba chychaa..
pokud máš rozum tak to nekupuj, za těch pár ušetřenejch stovek to nestojí
odtah od 7kč/km 731810210
- LiberaleMiguel
Aukro tě v tomdle kryje, když tě týpek podělá, tak ti prachy vrátí a oni si to z něho už vytřískají 

Napsal jsem aukru a tohle je odpoved
uživatelský účet prodejce jsme zablokovali pro porušení našich obchodních podmínek. Bližší informace Vám však sdělit nemohu. V tuto chvíli by již mělo být vše v pořádku. Pokud však dojde k jakémukoliv problému, neváhejte se na nás obrátit, rádi Vám pomůžeme s jeho řešením.
uživatelský účet prodejce jsme zablokovali pro porušení našich obchodních podmínek. Bližší informace Vám však sdělit nemohu. V tuto chvíli by již mělo být vše v pořádku. Pokud však dojde k jakémukoliv problému, neváhejte se na nás obrátit, rádi Vám pomůžeme s jeho řešením.
500 0,9T
presne tak, neboj se toho, neni problem aby ti aukro pak vratilo penize, kdyby neco - netrva to ani moc dlouho, jeidne co musis udelat je nahlasit to na PČR 

už nemám hnujdaj...
hmm... to je rada jak vemeno tohle...Smithy píše:Napsal jsem aukru a tohle je odpoved

Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
- Chamelion
- Kontaktovat uživatele:
On se ale neptá, jestli do toho jít nebo ne, ale jestli je pak následně možná nějaká vymahatelnost
Porušení obchodních podmínek nemusí hned znamenat, že je to podvodník. Mě taky na bazoši můžou smazat inzerát, pokud se jim zdá, že by mohl mít komerční povahu ikdyž tomu tak ve skutečnosti není, možností je hodně...
Každopádně důležitý je, že v tomhle případě je díkybohu celkem snadný domoct se náhrady ze strany Aukra a to v plný výši škody. Je to ověřený praxí. Jediný, čeho se tedy můžeš bát, že v případě neúspěchu obchodu budeš muset investovat trochu času do řešení toho problému...

Porušení obchodních podmínek nemusí hned znamenat, že je to podvodník. Mě taky na bazoši můžou smazat inzerát, pokud se jim zdá, že by mohl mít komerční povahu ikdyž tomu tak ve skutečnosti není, možností je hodně...
Každopádně důležitý je, že v tomhle případě je díkybohu celkem snadný domoct se náhrady ze strany Aukra a to v plný výši škody. Je to ověřený praxí. Jediný, čeho se tedy můžeš bát, že v případě neúspěchu obchodu budeš muset investovat trochu času do řešení toho problému...
na AHC ted nekdo resi neco podobneho - sice mu z Aukra prisel, ale Cinska kopie
:D:D

No ten muj prodejce zase tvrdi, ze mu je 70 a ma nakej tremor esencialni, uz vidim jak mu syn kupuje k sedmdesatinam bilej iphone, kdyz duchodci sou radi, ze se nauci pouzivat beznej zakladni mobil. Rok mu to lezi v supliku a prave vyprsela zaruka, tak to prodava bez zaruky. Kazda fotka mobilu focena jinde a kdyz sem chtel videt kupni smlouvu, tak prej ze to byl darek a kdyz se dava darek, tak se nedava k tomu kupni smlouva prece. A jeho posledni dve aukce byly takovy, ze prodaval dva Huaweie
Hodne sem se prave bal, ze to je kopie, krabice sice byla origo, ale to se da sehnat nekde. V mailu me ujistoval, ze to kopie neni, ale tohle v aukci primo nepsal. No sem rad, ze sem ho poslal do ............
ukaz link s tim ahc

ukaz link s tim ahc
500 0,9T