ja uz takhle predelal nekolik sad a zadnej problem sem nikdy nemel, zalezi na dosedaci plose, kterou se kolo opira o naboj, kdyz je hladka, je to levnejsi, kolo se dava zavarit do firmy, kde delaj hlavy a bloky motoru a opravy alu kol proste je to kolo pak plny bez der na srouba, stredovka se da zmensit nalisovanim ocelovyho strediciho krouzku a pak se na delicce nechava udelat potreebna roztec, delal sem si svoje brocka, tec co ma aluetty a troje bbs, jedny RSsa a dvoje RCcka, proste kola co se v moji rozteci bud nedelaj, nebo stoji nesmysl a neo neni idealni etcko pro na, cena je individualni, ale za vareni jedny diry chteji kilo, takze ja sem delal vzdy z 5x120, takze dvojku vareni, pak soustruznim na zarovnani dosedacich ploch, a delicka, to je uz individualni, ale neni to za dekuju ale zas pak mas neco co nikdo jinej nema no, jako na kola za 2000 to asi nema cenu delat, jinak
ja to takhle ma predelany aktualni kola 4 sezonu a delam s tim obcas i psi kusy-bmw 325 kompresor a kola drzi naprosto v pohode a teda ja kola pokazdy nechavam jeste srovnavat, prubezne, aby pak nahodou nebyla nejak reklamace-zatim kazdej spokojenej

pocitej, jeste ze je potreba kola po svarovani lakovat, nebo lestit a pod....