Renovace ALU kol
Renovace ALU kol
Zdarec. Potřebuju poradit od někoho kdo už si sám doma v garáži opravoval odřene alu kola. Já se na to chystám a mam je od obrubníku poškrtane. Uvžoval jsem nějake větší rýpance nechat vyvařit u známého, a ty jemnější normálně zabrousit. Jen jsem zaslechl že se na to používají LU TMELY. Jelikož mám límce leštěné a i po opravě je chci znova vyleštit tak mě zajímá jestli když bych použil ten alu tmel tak jestli by to neudělalo flek. Jestli jde ten alu tmel vyleštit nebo ne nebo to třeba uděla jiny odstín nebo co to vlastně uděla. Máte někdo s zímhle zkušenost?
Re: Renovace ALU kol
to je blbost, je to jen kit plněný hliníkovými pilinami, takže je to šedý a samozřejmě se nedá vyleštit.
pokud to chceš zase leštit tak jedině nechat zavařit a zbrousit do roviny, jen ty dovařený místa budou pravděpodobně lesklejší díky měkčímu dovařenýmu matroši, takže tam budeš mít malinko mapy, ale je to vidět až při detailním pohledu, když se na to člověk zaměří.
pokud to chceš zase leštit tak jedině nechat zavařit a zbrousit do roviny, jen ty dovařený místa budou pravděpodobně lesklejší díky měkčímu dovařenýmu matroši, takže tam budeš mít malinko mapy, ale je to vidět až při detailním pohledu, když se na to člověk zaměří.
3x Renault Safrane Hartge Biturbo
Re: Renovace ALU kol
OK díky za rady. Takže budu brousit a brousit