neco pro oplisty:

kdyztak cela galerka tu...
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 730&type=3" onclick="window.open(this.href);return false;
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Jop.. libilo se mi to jako detailBoči píše:crocjirka: to byl záměr fotit ty znaky Mustanga a Vauxhalla (auto místního člena) ? Ten lak ... škoda slov.
Tuner ...![]()
ja ji celou nefotil.. libil se mi ten detail toho vycka...BIGPAPA píše:croci ukaž celou tu astru
musim se zeptat jestli to byl zamer nebo je to vybavenim (mladej kluk, predpokladam, ze nema nic ultradrahyho, ale neptal jsem se co ma konkretne)crocjirka píše:skoda toho sumu...
jo, je to mozne... bylo tam hodne sero, takhle to nevypada ale ty okna byly desne zadelany takze tam toho svetla moc neslocrocjirka píše:a u posledni fotky pada podlaha![]()
jinak spis si myslim, ze mel spatne zvolene iso..
vim ze to fotil nakou zrcadlovkou od nikonu, ale typ vam ted nereknumodsuissy píše:AlesiBoss: škoda že to není vyfocený víc ostře. Takhle to vypadá jak VGAčkem.. Jinak je to podle mého kreativního oka, velice povedené. Líbí se mi to.
Kde to je focený? Super prostředí.AlesiBoss píše:chci se vas zeptat co reknete na tyhle fotky. Nefotil jsem je ja, ale znamej.
Foceny je to v desne tmavym prostredi, bez moznosti osvetleni, kdy jediny misto bez hrebu ze zeme bylo dost blizko okna.
Postuprava ve photoshopu je zamerne vedena do stylu staryho fotaku - byl to zamer se kterym se to uz fotilo na miste.
Jestli to byla nebo nebyla dobra volba, to necham na vas, nicmene byhc od zkusenych rad slysel pripominky... Me osobne se vysledek libi ac ma jiste tunu nedostatku, za kazdou kritiku budu rad, aspon budu vedet ze to mam zahodit
Stara slevarna v PískuBrutus píše: Kde to je focený? Super prostředí.
vlastni to takovej starsi pan, co ti to za par korun pronajme, nicmene neni tam zadny osvetleni (takze to chce fakt ve slunecnej den), je tam neskutecnej bordel (strasny haldy tmavyho prachu) a pokud bys tam brla auto tak fakt nekoho druhyho aby ti rikal kam a na co jedes, protoze jsou tam jak zbytky zelez tak ruzny hreby trcici z podlahy, nicmene kdyz tohle prekonas tak na foceni je to prostredi fakt skvely, kluk co mi to fotil rikal, ze se tam urcite vrati, cerny boty mu nevadilyVenca Brody píše:V písku jo? Je to tam nějak hlídaný? Tam by se mi líbilo nacvakat pár fotek