http://www.flixxy.com/coca-cola-rust-removal" onclick="window.open(this.href);return false;
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
no nepovidej, a že ve fast foodech se ta "pravá" coca cola dělá z prášku, kterej musej ředit minerálníma vodama, aby si nepil čistou chemickou pěnu taky víš?LiberaleMiguel píše:A to víte, že do Coca coly se musí přidávat nějaká složka, která zabraňuje zvracení, protože je v ní tolik cukru, že by se člověk okamžitě po napití poblil ?btw: todle vědět se hodí, když je vám na nějaké akci na blití
![]()
tak toho by si nevšim snad jenom slepý jak to do těch kelímků teče černo-bíléMartyCZe píše:a že ve fast foodech se ta "pravá" coca cola dělá z prášku, kterej musej ředit minerálníma vodama, aby si nepil čistou chemickou pěnu taky víš?
to se ředí ještě jednou, aby na tom vydělali, samotný "ředění" toho prášku probíhá upravenou minerální vodou, ze který máš "colu", kterou ještě jednou říznou sodou když to nalevajiLiberaleMiguel píše:tak toho by si nevšim snad jenom slepý jak to do těch kelímků teče černo-bíléMartyCZe píše:a že ve fast foodech se ta "pravá" coca cola dělá z prášku, kterej musej ředit minerálníma vodama, aby si nepil čistou chemickou pěnu taky víš?
pije to spousta lidí, protože cola obsahuje koření, které podporuje trávení.. divil by ses, kolik lidí postižených rakovinou trávicího traktu by se bez coly trápilo několikanásobně víc. Ač ti to nepřeju, tak jednou možná pochopíš, proč někdo pije coca colu.AlesiBoss píše:nejvetsi podil na tom ma samotna voda obsazena v te cole a houbicka... colu sice nepiju a nepochopim proc to nekdo pije (je to desive preslazeny, chemicky, proste to ani neni dobry), ale tohle ti zvladne i cista voda
že by?Dacan píše:Dobrý den, sem miguel a žeru kořínky a sóju, nasedano![]()
by mě zajímalo co žereš ostatní že tohle je ''takový hnůj''
no a ten sirup se míchá z toho prášku, chápeme ?maRkus píše:coca cola ve fastfoodech je redena sodou a SIRUPEM coca cola.... zadnej prasek....
já snad řekl, že něco z toho nežeru ? Můj žaludek by strávil aji kus betonu, mě je úplně jedno z čeho je to co jím, hlavně že mi to chutnáDacan píše:Dobrý den, sem miguel a žeru kořínky a sóju, nasedano![]()
by mě zajímalo co žereš ostatní že tohle je ''takový hnůj''
Přidáš vejce.BIGPAPA píše:to by mě taky zajímalo jak z prášku uděláš sirup