A proč bych jako měl brát drogy ? To je jako rádoby vtipná narážka na tu moji poznámku o zvracení a Cole ? Než začneš do něčeho rýpat, tak nejdřív použij google ty imbecile
Keep /-/atin'
Cokoliv Polsky, Allegro -> SZ nebo ideálně rovnou Facebook
maRkus píše:coca cola ve fastfoodech je redena sodou a SIRUPEM coca cola.... zadnej prasek....
heh, tak si to dál mysli, že je to nějakej sirup. Já jsem u týhle chemický míchačky dělal 5 měsíců a vim co je to zač a můžu ti říct, že se rozhodně o nějakej veselej dětskej sirup s příchutí vůbec nejedná.
ŠkodaRAPID 1.2 TSI 77kw Škoda Fabia I. - Hromada Technických Problémů - bejvávalo :/
Vubec ne, slo mi o ten vyraz "mamííííííí" Kazdopadne me napadlo, ze kdyz verejne priznas na TFku, ze jsi uzivatel drog, tak dost lidi si rekne...ahaaaaa, tak protoooo...a budes mit hned lepsi jmeno
maRkus píše:coca cola ve fastfoodech je redena sodou a SIRUPEM coca cola.... zadnej prasek....
heh, tak si to dál mysli, že je to nějakej sirup. Já jsem u týhle chemický míchačky dělal 5 měsíců a vim co je to zač a můžu ti říct, že se rozhodně o nějakej veselej dětskej sirup s příchutí vůbec nejedná.
od mekace si domu nosim krabice se SIRUPEM cocacola, ktery se redi 1:5,2 a mas doma colu stejne jako u mekace.....
nakonec je to fuk, cola je pro děcka, chlapi pijou pivo na zdraví
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ