Ahojte,potreboval by som poradit ohladom dobehu stieracov na Fiat Coupe 1,8 r.v.1999.Stierace vypnu presne v polohe,v ktorej ich vypnem ja a nezidu same dole. Neviem,ci moze byt chyba v poistkovej skrini v relatku alebo je nejake dobehovy kontakt resp.rele priamo na motorceku stieracov.
Diky moc za rychlu pomoc.
Fiat Coupe - nefunguje dobeh stieracov
Moderátor: Idaho
Re: Fiat Coupe - nefunguje dobeh stieracov
Este doplnam moj problem nefunguje zadny stierac,ostrek okna ide,ale stierac nie.Na pozicii v poistkovej skrini mi chyba relatko,ktore s tym zrejme suvisi.Ale povodne tam bolo relatko,ktore maju v obchodoch uvedene ako prerusovac smeroviek a slot kde to ma ist je na stierace.Neviem,ci tam mam kupit prerusovac smeroviek alebo normalne relatko na stierace.Pripadne by pomohlo,keby mi niekto povedal,presne cislo relatka,ktore tam ma ist.
- phaeton_esc
zkus se spíš zeptat tady - https://www.club-fiat.com/viewforum.php?f=19" onclick="window.open(this.href);return false;
Fiat Stilo MW 1.6 16v LPG & Mazda MX-5 NBfl 1.8
Skusim,ak vsak bude mat niekto informacie,ktore mi pomozu, napiste mi ich prosim.
Doplnam moj prispevok s ciastocne posunutym problemom.Stierace uz dobeh maju,ked som vymenil relatko,ale zakladnu polohu maju hore,nie dole.Kde moze byt problem?Po vypnuti sa pekne vratia stierace ale hore.
Jejda tak akorát přestav polohy obou stěračů,pokud to nepomůže nebo stěrače při zapnutí jdou napřed dolů,povol hřídelku na motorku stěračů (matice na 13 nebo 10 klíč)-tam kde jsou připojeny centrálně táhla. Je tam tisísihran,uvolni ho,zapni a vypni stěrače aby jednou setřely a dojely do své výchozí polohy (otočí se samozřejmě jen motorek,protože táhlo je na tisícihranu uvolněné) utáhni matici tisícihranu a hotovo.Mirec8684 píše:Doplnam moj prispevok s ciastocne posunutym problemom.Stierace uz dobeh maju,ked som vymenil relatko,ale zakladnu polohu maju hore,nie dole.Kde moze byt problem?Po vypnuti sa pekne vratia stierace ale hore.

Nic složitého v tom není.
Chysler PT Cruiser,Mitsubishi 3000GT,VW Transporter,Renault Kangoo.
Bylo:R.Megane II 1.9DCI,VW Passat,R.Scenic,R.5,Š.Octavia 1.9tdi,Honda CRX VTEC,VW Vento,Lancia Delta 2000 HF Turbo.....a x dalších aut různých značek.
))
Bylo:R.Megane II 1.9DCI,VW Passat,R.Scenic,R.5,Š.Octavia 1.9tdi,Honda CRX VTEC,VW Vento,Lancia Delta 2000 HF Turbo.....a x dalších aut různých značek.