Uploaded with ImageShack.us

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
 Překvapilo mě originální audio na slušné úrovni
 Překvapilo mě originální audio na slušné úrovni  
Chosse píše:Má to tatík v naftě a je v tom pěkný svezeníPřekvapilo mě originální audio na slušné úrovni
Jord píše:tvrdý a vržou plasty

to jedno světlo je víc tmavý nebo jen ve stínu
  to jedno světlo je víc tmavý nebo jen ve stínu  
 ale asi na tý alfe bych je nedával do černa no
  ale asi na tý alfe bych je nedával do černa no  

aha sem ani neveděl že se dělali i černýD´ice píše:černý jsou už z výroby, ale v reálu to vypadá o dost líp, foťák to prostě nedokáže tak věrně zachytit
 nahod schválně rozměr a cenu at poštouchnem vencu
  nahod schválně rozměr a cenu at poštouchnem vencu   

nemám zrovna dobrý podmínky pro parking před domem, tak to někdy po noční odnesou no
  nemám zrovna dobrý podmínky pro parking před domem, tak to někdy po noční odnesou no   
  jo vím že by pod tím preběhli dva vlčáci na sobě ale co
 jo vím že by pod tím preběhli dva vlčáci na sobě ale co  

:P kdyby byl sníženej tak to vypadá uplně jinak ale to už bych nevyjel tam kde stojím na týhle fotce, to jsou teprve malý kola
:P kdyby byl sníženej tak to vypadá uplně jinak ale to už bych nevyjel tam kde stojím na týhle fotce, to jsou teprve malý kola  

v pravo je cinan a je jinej odstin mam v garazi dalsiho cinana aby to bylo stejny ale nejsou lidiBIGPAPA píše:Flinto pěkná filckato jedno světlo je víc tmavý nebo jen ve stínu

no panečku, už aby bylo i nastrojeno. Ses nějak vrhnul na ty laky?Ilegaltuner píše:Folie je pro ametéry

a možná ta červená výplnň masky je docela rušivej elementPhob. píše:Myšák by na to měl dát nějaká tmavá přední světla, jinak oba

tohle by fakt chtělo vidět živě
  tohle by fakt chtělo vidět živě   ale je to jeho auto, kecat mu do toh nebudu
 ale je to jeho auto, kecat mu do toh nebudu  
 mě se to celkem líbí ,na těch IV GTIčkách není nic  výrazného jako na ostatních verzích tak to kapku oživil a myslím dobře.
  mě se to celkem líbí ,na těch IV GTIčkách není nic  výrazného jako na ostatních verzích tak to kapku oživil a myslím dobře. 

A8 v bile to je muj salek kavyIlegaltuner píše:Folie je pro ametéry
 bude luxusni
 bude luxusni