Aktuální fota vašich aut
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Re: Aktuální fota vašich aut
To se nepoutate? 

Jak se tam dostala hlava pres pytel?
Tywee, to jsi docela mel kliku, ze tu vubec jeste pises a jsi
Brrrr..husina..
PS: takze Miguéle je ten, jak stoji za tema detma? Ten co si za nima tajne honi pindika nad tim, jak jiny clenove fora obdivne nahlizi do jeho supersportu?
Ritchma: kazdopadne co jsi napsa, to me totalne poslalo pod lenosku
Sice na muj vkus uz trosku moc, ale rozlozilo 
PS2: ted urcite obiha vesnici a ukazuje na ájshitu vsem, jak je slavny
Uz se o nem obdivne pise 

PS: takze Miguéle je ten, jak stoji za tema detma? Ten co si za nima tajne honi pindika nad tim, jak jiny clenove fora obdivne nahlizi do jeho supersportu?

Ritchma: kazdopadne co jsi napsa, to me totalne poslalo pod lenosku

PS2: ted urcite obiha vesnici a ukazuje na ájshitu vsem, jak je slavny

Naposledy upravil(a) gizmi dne 27 říj 2013 09:53, celkem upraveno 1 x.
Lukinho: Poutám, vždy se poutám, ale šel jsem úhlopříčně..jakoby na A sloupek... Z fotky to nevypadá, ale předek tam jen visí na pravém blatníku, odřízla ho hrana mostu. Vše asi 10cm před blokem je pryč..Nosník je nalisovanej do obalu převodovky 
gizmi: podrželi mě ty pásy a možná mě aspoň trošku ten pytel zbrzdil...Těžko soudit.

gizmi: podrželi mě ty pásy a možná mě aspoň trošku ten pytel zbrzdil...Těžko soudit.
" www.autowerks.cz "
Tholis: nejak nechapu (a nejsem asi sam)...ten pas te preci nemuze pustit dopredu (tedy pokud je OK) a z fotek nevypada, ze by sklo "doputovalo" k tobe.. 

- LiberaleMiguel2
Jo, já jsem ten za tou blondýnou
(toliko k mým údajným 160cm
)
Lukine kdybys třeba mrknul do projektu, tak bys věděl proč tam ty brzdiče ještě nejsou. Hlavně, že jste se tam všichni tři tvářili neviditelní, pokaždé když jsem se míjeli :hlazení A bordel vevnitř si nepotřebuju obhajovat, není to leštěnka, takže to mám na háku
Venca: video te olympiády už jsem házel do Fotky z ulic, už jsme tam párkrat o ní psal a další videa určitě budou, je to peklo

Lukine kdybys třeba mrknul do projektu, tak bys věděl proč tam ty brzdiče ještě nejsou. Hlavně, že jste se tam všichni tři tvářili neviditelní, pokaždé když jsem se míjeli :hlazení A bordel vevnitř si nepotřebuju obhajovat, není to leštěnka, takže to mám na háku

Venca: video te olympiády už jsem házel do Fotky z ulic, už jsme tam párkrat o ní psal a další videa určitě budou, je to peklo

JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)
gizmi: nevím...ale doposud mám pohmožděné boky a rameno od pásů vč. modřin a to je to skoro 14dní takže pásy něco pobraly 

" www.autowerks.cz "
Taky nechápu jak si mohl projít přes airbag hlavou do okna. To si měl sporotvní menší airbag, ne?
Já to napral v 70ti čelně do stromu bokem a airbag mě nikam nepustil a pás mi vůbec nic neudělal.

Build shit car, call everyone haters....
Function > Form
Function > Form
Ritchma: netuším hele, na hlavě jsem měl jen škrábnutí, je možný že to mohla udělat i ruka (o něco se zlomit musela) a hlavou jsem rozbil boční okno...
Asi to nemá řešení a je to asi fuk auto je na odpis..

" www.autowerks.cz "
- LiberaleMiguel2
Tholisi: na to už nikdy nepříjdeš, já taky po svojí bouračce nechápal, jak jsem se dostal tam kam jsem se dostal s tím jak to auto bylo obouchané jenom z jedné strany 

JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)
Liberale: já náhodou moc dobře vím co tomu předcházelo, co se dělo a jak auto trefilo most.. Jen jen nevím co se v té setine při nárazu stalo semnou..
" www.autowerks.cz "
- LiberaleMiguel2
No však, já taky vím co se dělo před nárazem, ale během nárazu vím, že jenom střílely postupně pytle a já doufal, že už to byl konečně poslední náraz 

Divný já jsem rozhodně vystřelený pytle nepostřehl, ani náraz, nic.. Asi máš hodně dobrý reflexy.. 
btw. ten usměvavej smajlík je fakt dobrej.. Asi seš na to hrdej koukám.. Já teda rozhodně nejsem...

btw. ten usměvavej smajlík je fakt dobrej.. Asi seš na to hrdej koukám.. Já teda rozhodně nejsem...
" www.autowerks.cz "
tyvole
to musela být šlupka.... hlavně, že máš všecko tam, kde to má být..... stát se mi toto s Kadettem, tak už tady nenapíšu nic 

Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
Tholis: kdyby jsi mel v krvi tolik THC jako on, tak postrehnes v tu setinu i veverky na strome
Tu ruku mas na 99% od pytle (tuhle jsem o tom videl dokumentarni porad a opravdu staci drzet lehce jinak volant a ta patrona udela sve. Na druhou stranu lepsi zlamana ruka, nez mrtvej. Me trebas po nehode roh kapoty tukl do skla a mel jsem taky pavouka, ale bylo to hodne v rohu. Kdo vi co to udelalo, ale hlava urco ne
Jak jsem psal - je to fuk, hlavne zdravi..
kubi: kadett porad dobry proti miniHondam
Moji mame se v GSicku zabil kamarad - mel vymazleneho tenkrat a bohuzel si ho i dost uzival a zaplatil za chybu zivotem 

kubi: kadett porad dobry proti miniHondam

gizmi: Je to možný v okamžiku nárazu jsem se s tím furt snažil něco udělat tak mohla být jinde... Furt mám v hlavě tu situaci kdy mi to ustřelilo, je to jak video 

" www.autowerks.cz "
To že Ti ve větší rychlosti při brzdění průjezdu zatáčkou ustřelil zadek se Ti stalo poprvé od montáže předních brzd? Vypadáš z toho pořád překvapeně...
Opel Astra GSi 16V M2.8 92" blau
C20XE inside
C20XE inside
Lukin: bylo to jinak, ale to už nechme být..stalo se..
" www.autowerks.cz "
sám to vidím u svojeho auta, že po montáži jen o něco málo větších brzd, lehkého zadku a přidáním zadního stabilizátoru ten zadek jde hned do smyku při prudším přibrždění v zatáčce.. to jinak není normální, aby se Ti tohle stalo, kdybys místo po brzdě šlápl po plynu.. Je mi jasné, že tady to nikdy nenapíšeš, ale beztak si v duchu řikáš, že bys už do brzd nikdy takhle nedupal..
C20XE inside
C20XE inside
- LiberaleMiguel2
Přední pytel jsem taky nestihnul zaregistrovat, ale boční pak už jo. Já nenarazil jenom jednou, ale 3x, takže ten "zážitek" byl trochu jiný. První rána mě jenom roztočila...
Mám snad kvůli tomu brečet ?
Mám snad kvůli tomu brečet ?

Lukin: Pred tou situaci jsem intenzivne nebrzdil..Kdyby jo tak se to nestane.. Fabie ma neco jako regulator brzdneho ucinku takze se to co rikas nedeje...Proc se to stalo vim.. Casem to napisu..
" www.autowerks.cz "
FOG: byla to proste ma chyba ne techniky..vic to nerozebirejme...
" www.autowerks.cz "
boze to je zamotanejsi nez nejaky vkvcka
to je pro tebe tak těžký přiznat "jsem kkt, udělal jsem chybu" a třeba se z toho poučit?tholis píše:FOG: byla to proste ma chyba ne techniky..vic to nerozebirejme...
3x Renault Safrane Hartge Biturbo
vždyť napsal, že to byla jeho chyba..
C20XE inside
C20XE inside
Asi to nechce řešit dokud nebude vyřešeno vše s policii a pojišťovnou, ne?
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form
Function > Form
- LiberaleMiguel2
dyť to napsal.... Ale moh to napsat hned no, ale to by už nebyl on...bóďa píše:to je pro tebe tak těžký přiznat "jsem kkt, udělal jsem chybu" a třeba se z toho poučit?tholis píše:FOG: byla to proste ma chyba ne techniky..vic to nerozebirejme...
- Venca Brody
- Kontaktovat uživatele:
Až se s váma bude chtít podělit o zážitky, tak se s váma jistě rád podělí. Napsal, že je to jeho vina, tak do toho víc nešťourejte ne? 

EX citroen saxo 1,4vts,. EX bmw e36 316i,. EX BMW e36 328 iT,. EX Golf III 1,8i, OOOO A4b5 avant 1,9TDI, BMW e36 316i compakt
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro
samej kecal a styler, málo závodníků
celý album od tunera tady http://tunerrr.rajce.idnes.cz/Volne_jiz ... 6.10.2013/" onclick="window.open(this.href);return false;

VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK