Aktuální fota vašich aut
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
- LiberaleMiguel2
Re: Aktuální fota vašich aut
No však, já taky vím co se dělo před nárazem, ale během nárazu vím, že jenom střílely postupně pytle a já doufal, že už to byl konečně poslední náraz 
JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)
Divný já jsem rozhodně vystřelený pytle nepostřehl, ani náraz, nic.. Asi máš hodně dobrý reflexy.. 
btw. ten usměvavej smajlík je fakt dobrej.. Asi seš na to hrdej koukám.. Já teda rozhodně nejsem...
btw. ten usměvavej smajlík je fakt dobrej.. Asi seš na to hrdej koukám.. Já teda rozhodně nejsem...
" www.autowerks.cz "
tyvole
to musela být šlupka.... hlavně, že máš všecko tam, kde to má být..... stát se mi toto s Kadettem, tak už tady nenapíšu nic 
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
Tholis: kdyby jsi mel v krvi tolik THC jako on, tak postrehnes v tu setinu i veverky na strome
Tu ruku mas na 99% od pytle (tuhle jsem o tom videl dokumentarni porad a opravdu staci drzet lehce jinak volant a ta patrona udela sve. Na druhou stranu lepsi zlamana ruka, nez mrtvej. Me trebas po nehode roh kapoty tukl do skla a mel jsem taky pavouka, ale bylo to hodne v rohu. Kdo vi co to udelalo, ale hlava urco ne
Jak jsem psal - je to fuk, hlavne zdravi..
kubi: kadett porad dobry proti miniHondam
Moji mame se v GSicku zabil kamarad - mel vymazleneho tenkrat a bohuzel si ho i dost uzival a zaplatil za chybu zivotem 
kubi: kadett porad dobry proti miniHondam
gizmi: Je to možný v okamžiku nárazu jsem se s tím furt snažil něco udělat tak mohla být jinde... Furt mám v hlavě tu situaci kdy mi to ustřelilo, je to jak video 
" www.autowerks.cz "
To že Ti ve větší rychlosti při brzdění průjezdu zatáčkou ustřelil zadek se Ti stalo poprvé od montáže předních brzd? Vypadáš z toho pořád překvapeně...
Opel Astra GSi 16V M2.8 92" blau
C20XE inside
C20XE inside
Lukin: bylo to jinak, ale to už nechme být..stalo se..
" www.autowerks.cz "
sám to vidím u svojeho auta, že po montáži jen o něco málo větších brzd, lehkého zadku a přidáním zadního stabilizátoru ten zadek jde hned do smyku při prudším přibrždění v zatáčce.. to jinak není normální, aby se Ti tohle stalo, kdybys místo po brzdě šlápl po plynu.. Je mi jasné, že tady to nikdy nenapíšeš, ale beztak si v duchu řikáš, že bys už do brzd nikdy takhle nedupal..
C20XE inside
C20XE inside
- LiberaleMiguel2
Přední pytel jsem taky nestihnul zaregistrovat, ale boční pak už jo. Já nenarazil jenom jednou, ale 3x, takže ten "zážitek" byl trochu jiný. První rána mě jenom roztočila...
Mám snad kvůli tomu brečet ?
Mám snad kvůli tomu brečet ?
JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)
Lukin: Pred tou situaci jsem intenzivne nebrzdil..Kdyby jo tak se to nestane.. Fabie ma neco jako regulator brzdneho ucinku takze se to co rikas nedeje...Proc se to stalo vim.. Casem to napisu..
" www.autowerks.cz "
FOG: byla to proste ma chyba ne techniky..vic to nerozebirejme...
" www.autowerks.cz "
boze to je zamotanejsi nez nejaky vkvcka
to je pro tebe tak těžký přiznat "jsem kkt, udělal jsem chybu" a třeba se z toho poučit?tholis píše:FOG: byla to proste ma chyba ne techniky..vic to nerozebirejme...
3x Renault Safrane Hartge Biturbo
vždyť napsal, že to byla jeho chyba..
C20XE inside
C20XE inside
Asi to nechce řešit dokud nebude vyřešeno vše s policii a pojišťovnou, ne?
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form
Function > Form
- LiberaleMiguel2
dyť to napsal.... Ale moh to napsat hned no, ale to by už nebyl on...bóďa píše:to je pro tebe tak těžký přiznat "jsem kkt, udělal jsem chybu" a třeba se z toho poučit?tholis píše:FOG: byla to proste ma chyba ne techniky..vic to nerozebirejme...
- Venca Brody
- Kontaktovat uživatele:
Až se s váma bude chtít podělit o zážitky, tak se s váma jistě rád podělí. Napsal, že je to jeho vina, tak do toho víc nešťourejte ne? 
EX citroen saxo 1,4vts,. EX bmw e36 316i,. EX BMW e36 328 iT,. EX Golf III 1,8i, OOOO A4b5 avant 1,9TDI, BMW e36 316i compakt
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro
samej kecal a styler, málo závodníků
celý album od tunera tady http://tunerrr.rajce.idnes.cz/Volne_jiz ... 6.10.2013/" onclick="window.open(this.href);return false;
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
- kubesmaurer
At' to bylo jakkoliv fabky je škoda v této fázi to byla fakt paráda, co se týče kombinace ''obyč'' barvy + výrazná kola.
- F.l.a.n.e.l.
Letošní poslední projížďka

Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše
to mu ale muselo bejt jasný že když bude dráždit s fotkou tak rozpoutá další dohadyRitchma píše:Asi to nechce řešit dokud nebude vyřešeno vše s policii a pojišťovnou, ne?
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
- Venca Brody
- Kontaktovat uživatele:
Na jaře kupuju

EX citroen saxo 1,4vts,. EX bmw e36 316i,. EX BMW e36 328 iT,. EX Golf III 1,8i, OOOO A4b5 avant 1,9TDI, BMW e36 316i compakt
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
F.l.a.n.e.l.: Taky jsem dneska chtěl, ale celej den jsem trávil pod rozebranou Omegou a připravoval prahy a podběhy na zimu...
Aspoň dáme jednu fotku... ještě by to chtělo shodit z heveru, aby byla lepší představa. Jen jsem neměl dostatečně dlouhé šrouby, abych kola našrouboval
MB S-klasse 8,5x19
Aspoň dáme jednu fotku... ještě by to chtělo shodit z heveru, aby byla lepší představa. Jen jsem neměl dostatečně dlouhé šrouby, abych kola našrouboval
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
asi by to dobře vypadalo
se ti fajně robí s pelouchem.. 
C20XE inside
C20XE inside
- F.l.a.n.e.l.
Musíš zavčasu než si to zase rozmyslímVenca Brody píše:Na jaře kupuju![]()
Aáá koho tady vidím. Pan Lukin co nebere telefony potvoniko dost
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
- Venca Brody
- Kontaktovat uživatele:
Ok 
- Berry
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Rudi, i vy jeden zavodniko
Pocasi pekne vyslo, takze krasne zakonceni sezony, vid 
Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange