Zásahy PČR - hádací topic, vstup na vlastní nebezpečí!

Pokec nejen o autech...

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma

Kein

Zásahy PČR - hádací topic, vstup na vlastní nebezpečí!

Příspěvek od Kein »

Jsem si tak dneska ráno na chvíli sednul, připravujíce se na povinnosti, jsem si řekl, že se ještě kouknu co nového ve světě a
vybafnul na mě titulek "Divoká honička v Praze, prostřelená pneumatika a tři zranění policisté" Kliknu na článek, čtu, říkám si fajn, nikdo jiný nebyl zraněn, v pohodě, jenže pak mě zaujalo video v článku a to konrétně v čase 0:10, kdy před policejním autem, které jede po chodníku, uskakují chodci...a tak nějak si říkám zdali to bylo nutné...
http://www.novinky.cz/krimi/319128-divo ... ciste.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.tuzingforum.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.infobaden.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;

wesly.TDI
Kontaktovat uživatele:

Re: Zásahy PČR - hádací topic, vstup na vlastní nebezpečí!

Příspěvek od wesly.TDI »

za všechno může Fanda, bo furt dávaj tu Kobru 11 a ta je u PČR instruktážní video :lol:

gizmi

Příspěvek od gizmi »

Kein: asi jsi slepej, protoze nikdo z chodcu neuskakuje. Alespon ja tam teda nic nevidim. Normalne popojdou ke kraji a pak tam vjede to auto. Spis me prekvapuje vystrel na kolo v zastavene oblasti - na 99% pujde polda mimo sluzbu a bude se to setrit. Odrazena kulka mohla kohokoliv zabit - na tom jedinem nevidim zasah v poradku 8) Vlastne mozna jeste neco je divny - ze jsou oba v aute v poradku a bez krvaveho cumaku ala Miguel. Za tu jizdu a ohrozeni mraky lidi si zaslouzi poradnou deku.

LiberaleMiguel2

Příspěvek od LiberaleMiguel2 »

Gizmi: jak se ti spí s vědomím toho, že furt existuju, asi nic moc, co ?

Mě přijde absurdní, že naší policajti nemají pravomoc to hovado prostě zastřelit bez toho aby byli nějak popotahování, pak to tady tak vypadá....
(nemyslím tendle konkrétní případ, kdy střílet mezi lidma není úplně ideální, ale aji tak lepší jeden postřelený odrazfnou kulkou než deset přejetých)
JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)

FOG

Příspěvek od FOG »

Mě ten průjezd po chodníku taky nepřijde uplně košér :D ale budiž... Jsem ochotnej to zkousnout a nebrečet kvuli tomu...
štyrykrátštyry tédéí

Chamelion
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Chamelion »

Miguel - vole, v jednom tématu si tu stěžujete, jaký jsou pčr kokoti, že si dělají co chtějí, popotahujou kvůli blbostem, neprávem každýho závodníka bez dálničky za něco buzerujou a ty bys tu najednou těm samým lidem dal právo jen tak zastřelit každýho, kdo před nima bude ujíždět :roll: Víš jak by to tu ve výsledku vypadalo? Moc koukáš na americký akčňáky. Zaplať pánbůh, že se každá střelba šetří a řeší...

MartyCZe

Příspěvek od MartyCZe »

Střelbu do pneu bych zas tolik nehrotil, to se dá okecat tím, že pachatel ohrožoval svým jednáním životy lidí na ulici. Spíš nechápu ten chodník, lidi byli sice pryč, ale i tak tohle neni nějakej tokio drift nebo podobná kokotina. Vzledem k tomu že to tam napálil z rohu, tak kdyby tam někdo stál tak adios.
Škoda RAPID 1.2 TSI 77kw
Škoda Fabia I. - Hromada Technických Problémů :) - bejvávalo :/

LiberaleMiguel2

Třeba by pak ti policajti nebyli tak zakomplexovaní, kdyby při vynucování zákonů neměli svázané ruce a neřešili by blbosti ;-)
JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)

gizmi

Příspěvek od gizmi »

Chamelion: ja bych to jako marny napad nevidel, jen by skoro cele TFko bylo davno mrtve :lol: :lol:

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

LiberaleMiguel2 píše:Třeba by pak ti policajti nebyli tak zakomplexovaní, kdyby při vynucování zákonů neměli svázané ruce a neřešili by blbosti ;-)
todle si asi nemyslel úplně vážně? :lol:
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK

SubTera

Příspěvek od SubTera »

Keinova zed narku.

Kein

Příspěvek od Kein »

gizmi píše:Normalne popojdou ke kraji a pak tam vjede to auto.
Krásně zformulováno, hned je chodníko ride oká. :D
SubTera píše:Keinova zed narku.
yep!
Naposledy upravil(a) Kein dne 14 lis 2013 12:40, celkem upraveno 2 x.

LiberaleMiguel2

Rudi píše:
LiberaleMiguel2 píše:Třeba by pak ti policajti nebyli tak zakomplexovaní, kdyby při vynucování zákonů neměli svázané ruce a neřešili by blbosti ;-)
todle si asi nemyslel úplně vážně? :lol:
myslím. Zapomněl jsem dodat, že kdyby jim za to adekvátně platili 8)

crocjirka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od crocjirka »

Chamelion píše:Miguel - vole, v jednom tématu si tu stěžujete, jaký jsou pčr kokoti, že si dělají co chtějí, popotahujou kvůli blbostem, neprávem každýho závodníka bez dálničky za něco buzerujou a ty bys tu najednou těm samým lidem dal právo jen tak zastřelit každýho, kdo před nima bude ujíždět :roll: Víš jak by to tu ve výsledku vypadalo? Moc koukáš na americký akčňáky. Zaplať pánbůh, že se každá střelba šetří a řeší...
souhlasim az na to, ze setri a resi... bohuzel kdyz to resi nejakej slunickovy clovek, ktery by byl radsi, aby policisti nosili kyticky misto pistole, tak je to vzdy prusvih.. ale ten policista musi provest reseni.. jen bohuzel u nas zdegenerovala police, kvuli vyssimu managementu, carkovani atd... :(
ex:opel tigra 1.4 16v,opel tigra 1.6 16v,peugeot 106 1.4 sport,seat leon 1.8T 200PS+,ibiza 1.9TDI 6L 170PS, octavia RS combi 1.8T
NOW: family car skoda octavia 2 RS combi 2.0TSI 200 teplejch poniku...
facebook.com/jiriprokopfotograf

Kein

Příspěvek od Kein »

Tak sluníčkový člověk... Já už jsem se smířil s tím, že se k PČR hlásí cikáni a Gerkhani...ale hipíka bych tam už opravdu nesnes. :mrgreen:

Třeba by vás mohla pak zastavit silniční hlídka a dát vám přednášku o tom, že vaše auto moc žere a má velké emise...a proto vám ho musí zabavit. :D
Naposledy upravil(a) Kein dne 14 lis 2013 14:27, celkem upraveno 1 x.

LiberaleMiguel2

A nachipované TDičkáře by umlátili kopretinou :lol:

gizmi

Příspěvek od gizmi »

Kein: :lol: chlape priznej si to, mas proste problem :lol: PCRofobie 8) Uvedom si, ze tu neustale zakladas ta sama temata s tema samejma kecama proti PCR. Tebe to vazne bavi? Vlastne jsi do ted nerekl PROC 8)

x sedel uz jsi?
x fetujes?
x dostal jsi od poldy na budku?
x utekla ti zena s poldou?
x polda ti zbouchnul dceru?
x ........................ syna?
x ........................ tebe?

....
...
..
.
.
.
.

Dacan
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dacan »

to e curve cut, takumi po pangejtech jezdí běžně...dohání tak hondy a nissany 8)

Kein

Příspěvek od Kein »

gizmi píše:Kein: :lol: chlape priznej si to, mas proste problem :lol: PCRofobie 8) Uvedom si, ze tu neustale zakladas ta sama temata s tema samejma kecama proti PCR. Tebe to vazne bavi? Vlastne jsi do ted nerekl PROC 8)

x sedel uz jsi?
x fetujes?
x dostal jsi od poldy na budku?
x utekla ti zena s poldou?
x polda ti zbouchnul dceru?
x ........................ syna?
x ........................ tebe?
Ty máš hodně slabou paměť viď? :D Už jsem ti na to nejednou odpovídal...Ale chápu, že u bývalých orgánů, musí člověk očekávat jisté anomálie. Snad jen..."neustale zakladas ta sama temata" ...prosím tě, která, kromě tohoto? Nejsem si zcela jist, jestli to tvoje překrucování skutečností je exprofesionální deformace, nebo máš spíše nějaký ten svůj problém. Už jen ten počet smajlíků na řádek...

No, každopádně, abych ti usnadnil vyšetřování, zde je seznam veškerých mých témat na tomto fóru za 6 let mé existence

Globus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Globus »

Asi mam novy oblibeny vlakno :lol:
BMW - uměle zvýšený ego, přírodně snížená inteligence

gizmi

Příspěvek od gizmi »

Kein: jako vzdy jsi neodpovedel a jen urazis :D Beru to tak, ze plati kompletni vypis - a to je mi te lito, pane :lol:

Kein

Příspěvek od Kein »

Máš pravdu, vůbec jsem ti na to neodpověděl. Za to ty ses teď vybarvil a odpověděl. Ach, bože. :D

crocjirka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od crocjirka »

Kein píše:Tak sluníčkový člověk... Já už jsem se smířil s tím, že se k PČR hlásí cikáni a Gerkhani...ale hipíka bych tam už opravdu nesnes. :mrgreen:

Třeba by vás mohla pak zastavit silniční hlídka a dát vám přednášku o tom, že vaše auto moc žere a má velké emise...a proto vám ho musí zabavit. :D

ja vim, ze minimalne u tech komisi tam pracuji.. protoze pred 2 roky byl pridad jak se nejakej fetak delal bordel v nejakym baraku a ohrozoval lidi nozem... policsta ho zasrelil pote co na nej zautocil, pak ho hodne dlouho tahali po inspekcich atd.. proste mel z toho velke problemy.. a porad ho obvinovali z toho, ze ho mel treba pretahnout pendrekem ci tak neco, ale ne zastrelit..

jinak aby se police vyleciala, tak by se musel zrusit carkovaci system, MP by mela prijit o policejni vozy a zrusit usekove raday a delat to co MP ma... a ne aby z ni byl jen vybornej bussines
ex:opel tigra 1.4 16v,opel tigra 1.6 16v,peugeot 106 1.4 sport,seat leon 1.8T 200PS+,ibiza 1.9TDI 6L 170PS, octavia RS combi 1.8T

Kein

Příspěvek od Kein »

Těžko aplikované na český stát, ale uvítal bych, kdyby MP nahradil úřad šerifa. Myslím, že by rozdíl ve fungování MP by byl poznat okamžitě, kdyby byl její představitel volen přímo občany města, měl by svůj vlastní rozpočet a byl by bez vlivu starosty.

LiberaleMiguel2

Kein píše:Těžko aplikované na český stát, ale uvítal bych, kdyby MP nahradil úřad šerifa. Myslím, že by rozdíl ve fungování MP by byl poznat okamžitě, kdyby byl její představitel volen přímo občany města, měl by svůj vlastní rozpočet a byl by bez vlivu starosty.
8)

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

můj názor je ten,..až nebudou ožralé či podobné individua policistům ujíždět, nebudou muset uskakovat ani chodci a ani uhýbat jiné auta..
ted smrdím po naftě :-)

podporuji: http://www.neo2011.cz/

SubTera

Příspěvek od SubTera »

+1
ze si Kein ani gizmi nevidi do huby neni zadna novinka, jen by me zajimalo, co je lepsi nez 3x 15ti tunovej zataras (pripad ktery se nedavno stal na prazskym okruhu)? Aha, patrne ho podle Keina meli nechat jet dal, proste na pohodu, delat mu doprovod kam si pan bude prat jet a doufat, ze neudela nejakou hovadinu. Nebo - proc za nim vlastne vubec jezdili? Pohodicka, anarchie, serem na to tady, ne? Nepotrebujeme policii, nepotrebujeme urady, nepotrebujeme nic, Kein zna na vsechno reseni.

Tema taky budu sledovat, na ty hovezi napady reseni pripadovych situaci se uz ted moc tesim 8)

DcSpeedi

Příspěvek od DcSpeedi »

blázen píše:můj názor je ten,..až nebudou ožralé či podobné individua policistům ujíždět, nebudou muset uskakovat ani chodci a ani uhýbat jiné auta..

Ty jsi tomu zase dal :lol:
Řidič

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

SubTera píše:+1
ze si Kein ani gizmi nevidi do huby neni zadna novinka, jen by me zajimalo, co je lepsi nez 3x 15ti tunovej zataras (pripad ktery se nedavno stal na prazskym okruhu)? Aha, patrne ho podle Keina meli nechat jet dal, proste na pohodu, delat mu doprovod kam si pan bude prat jet a doufat, ze neudela nejakou hovadinu. Nebo - proc za nim vlastne vubec jezdili? Pohodicka, anarchie, serem na to tady, ne? Nepotrebujeme policii, nepotrebujeme urady, nepotrebujeme nic, Kein zna na vsechno reseni.

Tema taky budu sledovat, na ty hovezi napady reseni pripadovych situaci se uz ted moc tesim 8)
kdyby ten zátaras byl mimo tunel, tak bych to ještě možná i zkousnul, ale udělat ho v tunelu, panečku tam někdo silně nepřemejšlel a buďme rádi, že to neřídilo 18ti letý děcko
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK

crocjirka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od crocjirka »

rudi: 8)

Odpovědět

Zpět na „Pokec“